- 14 Eylül 2010
- 811
- 32
- 298
- 38
Akşamm mıııama kuşum haftasonu gündüz gözüyle buluşsak daha iyi olmaz mı? o şiş ayaklarla nereyi geziyosun canım zor olur. haftasonundan yana kullanıyorum kararımı.
kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik 477gram olmuşuz ama boyunu sölemedi ayakları kıvrık dedi. ayyy bi fotoğrafı var kızlar babasına benziyor galiba benim öğlumçok güzel bişi onu orda görmek elini emiyor sürekliii ama sürekli açmı bırakıyorum nedir emen bebek olcak heralde
kızlar güzaydın.ben bebşin alışverişine daldım iğce araba koltuğunu aldım inş bugün kargoya vercekler.birde Fisher Price Akvaryum Salıncak - e-bebek.com bu salanıncak nasıl sizce almalımıyım
Kızlar hadi size güzel sohbetler.. Benim bugün hiç halim yok:97: kalkıyım makinam çamaşırı bitirmiş, asıyım bari. Bi de kahvaltı hazırlayım, eşim gelene kadar henüz biz de bişey yemedik yavrumla..
dr randevuzmu üç gibi.. ancak bişiler yer, hazırlanır çıkarız heralde.. Var mı sormamı arzu ettiğiniz bişiler, gerçi herkes yeni gidip geldi..
kızlar güzaydın.ben bebşin alışverişine daldım iğce araba koltuğunu aldım inş bugün kargoya vercekler.birde Fisher Price Akvaryum Salıncak - e-bebek.com bu salanıncak nasıl sizce almalımıyım
kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik 477gram olmuşuz ama boyunu sölemedi ayakları kıvrık dedi. ayyy bi fotoğrafı var kızlar babasına benziyor galiba benim öğlumçok güzel bişi onu orda görmek elini emiyor sürekliii ama sürekli açmı bırakıyorum nedir emen bebek olcak heralde
Eki Görüntüle 205728 Eki Görüntüle 205729
Kızlar buda benim göbüş ve içimdeki 12. haftada oğlumun verdiği poz.
güzel haberler getir bize başka da bir şey istemem
merhaba arkadaşlar.
bebiş için alışveriş yapabileceğim civilim gibi siteler varmı sizin kullandığınız tavsiye edebileceğiniz?
zeynepcim resmi büyütüp bebeğin yüzüne bakmanı tavsiye ederim o yukarıdaki oyuncaklar çocuğun buynunu fıtık eder allah korusun
ayrıca araba koltuğunu şimdi kullanmak için almamışsındır heralde çünkü bebek kendini ve boynunu dik tutana kadar onu arka koltukta pusette taşıyacağız...
merhaba canım
limango kids, unnado, özelcan bebe...
bildiklerim bunlar ama ben hep görerek alma taraftarıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?