2011 Ekim Anneleri

Akşamm mııı ama kuşum haftasonu gündüz gözüyle buluşsak daha iyi olmaz mı? o şiş ayaklarla nereyi geziyosun canım zor olur. haftasonundan yana kullanıyorum kararımı.

bir an heyecana geldim baktım bu buluşma işi uzayacak:90:
evet hafta sonu daha uygun olur ama bu haftasonu değil :) evde temizlik var en kısa zamanda diğer kızlarla konuşup ayarlarız kübranın gelmesine de az kaldı bu aralar görünmüyor sanki kübra nerelerde ki

Maşallah Zaya oğluşuna. Koccaaaman olmuş.
Yerim ben onun elerini emen ağzını uyyy. Ya bende görmek istiyoruuum. Oğlumu verin bana

Kızlar hadi size güzel sohbetler.. Benim bugün hiç halim yok:97: kalkıyım makinam çamaşırı bitirmiş, asıyım bari. Bi de kahvaltı hazırlayım, eşim gelene kadar henüz biz de bişey yemedik yavrumla..

dr randevumuz üç gibi.. ancak bişiler yer, hazırlanır çıkarız heralde.. Var mı sormamı arzu ettiğiniz bişiler, gerçi herkes yeni gidip geldi..

Son düzenleme:

zeynepcim resmi büyütüp bebeğin yüzüne bakmanı tavsiye ederim o yukarıdaki oyuncaklar çocuğun buynunu fıtık eder allah korusun
ayrıca araba koltuğunu şimdi kullanmak için almamışsındır heralde çünkü bebek kendini ve boynunu dik tutana kadar onu arka koltukta pusette taşıyacağız...

güzel haberler getir bize başka da bir şey istemem

günaydın zeynepcim, nasıl oldun geçti mi ağrıların?.. hadi bakalım kolay gelsin, ben de tatil dönüşü düşünüyorum ama bakalım... hayırlı olsun cicileriniz, buraya da eklede bizde görelim

salıncak konusunda bi araştırma yapmadığım için, kalite ve fiyat olarak nedir bilemicem. hard_dicke sor sen

kocaman olmuş maşallah oğluşuna vallahi o kadar merak ediyorum ki doktora ilk soracağım soru kilosu olacak bakalım kaç kiloymuş paşam

güzel haberler getir bize başka da bir şey istemem

inş canım ay pek bi ayrı kaldık bu sear, çok merak ediyorum ne kadar oldu kuzum.. şimdi hareketlendi de maşallah, bakalım hala cool mu kilosu filan gelişimi ne durumda.... ayy bak heyecanlandım şimdi

merhaba arkadaşlar.
bebiş için alışveriş yapabileceğim civilim gibi siteler varmı sizin kullandığınız tavsiye edebileceğiniz?

merhaba canım
limango kids, unnado, özelcan bebe...
bildiklerim bunlar ama ben hep görerek alma taraftarıyım...

puset işte aldığım bazıları araba koltuğu diyo rhttp://www.e-bebek.com/0_13_kg/chicco/chicco_synthesis_x_plus_oto_koltugu/CHI-64853
bunun aynısı aldığım

esfacım bende leynaya katılıyorum, dokunmadan alamıyorum.. ama wenice den bi kaç parça aldık geçen gün, henüz teslim edilmediği için bilemiyorum.. ama şöyle mağazalrdan bakıp almak daha güzel, çünkü pamuklu penye tarzı şeyleri ucuza denk getirebiliyorsun

ay gider ayak çenem düştü

bu arada söylemeden geçmeyim, kız zeynep bu salıncak için erken değil mi kuzum, daha beşik bebesi olacak bunlar. Önce aciliyeti olanlardan başla tatlım, bi de maddi durumu düşün. Yavaş yavaş alırsın sonra, zaten bitmiyor ki mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…