yaaa evet denizciğim ne günlerdi ama gerçekten zaman çabuk geçiyor bizimde bir an önce buluşmamız lazım yaa kaç ay oluuuuuu
Vayy hemşoma bak, maşallahbiraz hileli bi bluz üstünde ki ama sen zaten kilo almamıştın dimi canım. maşallh sizeee çok hoş buldum sizi bu fotoda
Maşallahh yaa. Bizim topikin hamileleri de pek güseller. Ama göbüşün biraz inmiş mi Leyna? Bana mı öyle geldi yoksa?
Deniiiz akşam yazdığını göstereyim mi eşimeee. Sadece seninkini göstereyim de beni üzmesiiiinBak arkamda kocaman topikim var benim, ayağını denk al diyeyim.
valla bilemiiceeem, komşu topikler buluşup buluşup göbek tokuşturmuş. bizim neyimiz eksik hıı sorarım size ankaralı güzeller hadi toparlanalım, havanın düzelmesini bekledik biraz daha beklersek sonbahar olsun havalar serinlesin de öyle görüşelim demek zorunda kalıcaz :) eda gelsin, kübra yerleşsin öyle toplanalım derim ben. 18 haziran uygun oluyordu sanırım. ben müsaitim..
evet madem o kadar bahsettik sana göstermek istedim ayaklarım çok şiş ama böyle yapınca da bacaklarımın kasları geriliyor off ne yapıcaz böylesüpersin tatlım yaaa :))) Hemen çöp kutusuyla bir poz resminide koyuvermişsin :))) çok imrendim valla ama benim çöp kututsu ikinci el en kötüüsde ayaklarım üstündeyken içine bişey atmak zorunda kalmak :)) buarada çok taklı çıkmışın resimlerde....
çok teşekkür ederizMAŞALLAH AY PARÇASI YAW
ben hıc kılo almamıs gorunuyorum ana saglıgın tartısında..şaka gıbı ben yanlıs dedıkce kadın hata yok dıoyo...kendı tartımamı ınanayım..doktorunkıne mı ana saglıgınkıne mı sasırdım...
sende benim canımsın
benim yan tarafımda boş masa var onun çöpünü aldım hemde hiç kullanılmamış sıfır tam ayaklarıma layık
kızlar bu da göbüşümüzün önden görünüşü
edaaaa
gelemiyormusun çok üzüldüm ama temmuza sözünü aldık ona göre:)
deniz bu akşam müsaitmisin bir kızılay turu yapalım mı seninle ?
Deniz müsait değil yasin eniştem yeni geldi çıkamaz
Kıskanç yslzytn
aaaa bilmiyodum kuzuuuuuum kıskandım vallahi ben diyorum nerden bu samimiyet
şaka şaka maşallah hepimize çok sağlam dostluklar edindik burda ne güzel daim olsun inşallah
çok üzülerek söylüyorumki benim gelme durumum ertelendi denizim :85:
şansımı çok zorlayamadım az çok biliyosunuz ahmet abiyi ve samimiyetimizi gözlerini büyütünce diretemedim izin konusunu ama bi kız gelsin az pişsin temmuz gibi kaçabilirsem inşallah gelicem en sonunda buluşcaz ama demedi demeyin ankaralı göbekdaşlarım
aferin kız kıskançsın ama kafan iyi çalışıyor :76:
eniştemiz geldi haklısın bu gün olmazzzzz
edaaaa
gelemiyormusun çok üzüldüm ama temmuza sözünü aldık ona göre:)
deniz bu akşam müsaitmisin bir kızılay turu yapalım mı seninle ?
Ben seni kıskanmadım sankiiiigitmiş ithal göbekdaş getirmiş kendine. hem ben GÖKKUŞAĞI'nı burda görüyordum kii, anlamalıydıım annnlamalıyydıımm
Şaka bir yana, dostluğunuz daim olsun hep böyle mutlu olun inşallah. Hepimiz :) Sen, BEEEN, o :) biz siz onlar :)
Deniz müsait değil yasin eniştem yeni geldi çıkamaz
Kıskanç yslzytn
ahh benn sana ne edeyim, bunu böyle mi duyacaktımm vahh benim kara bahtım kem talihimm
Hayırlısı olsun kuzucum. Sen işlerini yerine koy da gerisi kolay. şuan işe ihtiyacımız var, riske atma hiç. Nasıl olsa ağustosta izne ayrılıcaz. Sorunsuz gidersek o zaman bile bol bol görüşürüz inşallah. Temmuz da güzel, e oluur :44: Ama seni beklemicez artıkBen toplarım burdaki arkadaşlarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?