2011 Ekim Anneleri

yaaa evet denizciğim ne günlerdi ama gerçekten zaman çabuk geçiyor bizimde bir an önce buluşmamız lazım yaa kaç ay oluuuuuu

valla bilemiiceeem, komşu topikler buluşup buluşup göbek tokuşturmuş. bizim neyimiz eksik hıı sorarım size ankaralı güzeller hadi toparlanalım, havanın düzelmesini bekledik biraz daha beklersek sonbahar olsun havalar serinlesin de öyle görüşelim demek zorunda kalıcaz :) eda gelsin, kübra yerleşsin öyle toplanalım derim ben. 18 haziran uygun oluyordu sanırım. ben müsaitim..

Herkes birbirinden güzel maşallah maşallah. güzellerim diyorum da boşuna mı diyorum bak bir bildiğim varmış :)
Aaa olmaz, göstericeksen daha göz korkutucu bir şeyler yazmam lazım bu olmaz. üzmesin benim güzel arkadaşımı yaa off üç hafta küs kalmak ne demek yaa kıyamam sana.

ÇOK ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUMKİ BENİM GELME DURUMUM ERTELENDİ DENİZİM :85:
ŞANSIMI ÇOK ZORLAYAMADIM AZ ÇOK BİLİYOSUNUZ AHMET ABİYİ VE SAMİMİYETİMİZİ GÖZLERİNİ BÜYÜTÜNCE DİRETEMEDİM İZİN KONUSUNU AMA Bİ KIZ GELSİN AZ PİŞSİN TEMMUZ GİBİ KAÇABİLİRSEM İNŞALLAH GELİCEM EN SONUNDA BULUŞCAZ AMA DEMEDİ DEMEYİN ANKARALI GÖBEKDAŞLARIM

edaaaa
gelemiyormusun çok üzüldüm ama temmuza sözünü aldık ona göre:)
deniz bu akşam müsaitmisin bir kızılay turu yapalım mı seninle ?

evet madem o kadar bahsettik sana göstermek istedim ayaklarım çok şiş ama böyle yapınca da bacaklarımın kasları geriliyor off ne yapıcaz böyle
MAŞALLAH AY PARÇASI YAW
çok teşekkür ederiz

ben de doktor kontrolünde fazla çıkıyorum irem, bu tartıların hamilelerle bir sıkıntısı var ya hayırlısı :) bir dahaki kontrole koltuğumun altına kendi tartımı alıp gidicem

aaaa bilmiyodum kuzuuuuuum kıskandım vallahi ben diyorum nerden bu samimiyet
şaka şaka maşallah hepimize çok sağlam dostluklar edindik burda ne güzel daim olsun inşallah

Ben seni kıskanmadım sankiiii gitmiş ithal göbekdaş getirmiş kendine. hem ben GÖKKUŞAĞI'nı burda görüyordum kii, anlamalıydıım annnlamalıyydıımm
Şaka bir yana, dostluğunuz daim olsun hep böyle mutlu olun inşallah. Hepimiz :) Sen, BEEEN, o :) biz siz onlar :)

Kızlar benim burun tıkanıklıkları yine başladı. Kanama da oluyor. Bugün gece o kadar yoğun gelmiş ki farketmedim. Sabah namazına abdest aldım, yüzümü silerken bir baktım havlu kan olmuş azcık. Netten araştırdım, bu haftalarda normalmiş. Aklınızda bulunsun.

ahh benn sana ne edeyim, bunu böyle mi duyacaktımm vahh benim kara bahtım kem talihimm
Hayırlısı olsun kuzucum. Sen işlerini yerine koy da gerisi kolay. şuan işe ihtiyacımız var, riske atma hiç. Nasıl olsa ağustosta izne ayrılıcaz. Sorunsuz gidersek o zaman bile bol bol görüşürüz inşallah. Temmuz da güzel, e oluur :44: Ama seni beklemicez artık Ben toplarım burdaki arkadaşlarımı

kızlar bizde ayrıntılı ultrasonumuzu çektirdik 477gram olmuşuz ama boyunu sölemedi ayakları kıvrık dedi. ayyy bi fotoğrafı var kızlar babasına benziyor galiba benim öğlum çok güzel bişi onu orda görmek elini emiyor sürekliii ama sürekli açmı bırakıyorum nedir emen bebek olcak heralde

edaaaa
gelemiyormusun çok üzüldüm ama temmuza sözünü aldık ona göre:)
deniz bu akşam müsaitmisin bir kızılay turu yapalım mı seninle ?

Akşamm mııı ama kuşum haftasonu gündüz gözüyle buluşsak daha iyi olmaz mı? o şiş ayaklarla nereyi geziyosun canım zor olur. haftasonundan yana kullanıyorum kararımı.

ben seni severken öldürürüm heeeeeeee (ayı gibi hissettim)
kuzum benim ya

Son düzenleme:

ya hala şansımı zorlamıyor değilim o yüzden söylemek istememiştim keşkede söylemeseydim hemen toplaşın bensiz neyse temmuzda birdaha toplaşmak üzere bunu görmezden gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…