2011 Ekim Anneleri

kızlar eşimle baktık da şimdi biraz kraft çin malı ya. kararsız kaldık.
sunny baby alan veya kullanan var mı o nasıl?

filizcim biz netten baktık sadece sunny baby e.güzel görünüyordu.ama ben galiba baby 2go varya şimdilerde onu düşünüyorum.bi model var nette.190tl civarı.bide ona bak istersen.

insallah allah gönlüme göre verir .. bir oglum var 10 yasinda oda cok kiz kardes istiyor komsunun oglu yaramaz diye oglan istemiyormus :))))

çocuklar çok tatlılar yaa...demek komsunun oğlu senin oğlanı nasıl bıktırmışsa kız ister hale gelmiş çocuk.Allah sağ sağlim kucağına almak nasip eder inşallah kızını da.

canım bugün mağazaya gittik almadan bi daha bakalım dedik.ayakları sorun çıkartıyor.pek rahat sallanmıyor beşik.tak tuk diye sesler geliyordu.almadık....
bu arada düğün fotonuda çok beğendim bu da sana

Ben henüz mağazalara bakmadım, tabii almadan önce başka markaların ürünlerine de bakacağım ona göre karar verip alırız... Sadece netten bakıp belirlemeye çalışıyorum şimdilik...

Son düzenleme:
filizcim biz netten baktık sadece sunny baby e.güzel görünüyordu.ama ben galiba baby 2go varya şimdilerde onu düşünüyorum.bi model var nette.190tl civarı.bide ona bak istersen.

hım bi de ona bakayım canım o zaman. paslaşalım arada burda. ben de fikir sahibi olayım kararsız kaldım yatak konusunda çünkü

ayy kızlaarrrr patlıcak gibiyim ,akşam kızartma yapmıştım biraz ondanda baya yemişim sanırım ,günün yogunluğuyla birleşince yemek sonrası uymuşum ...uyandım çay falan içtim ama ıı ıhh midem çok ağrıyo ,minik civcivde dönüp duruyo içerde ,böyle patlıcak gibiyim ,çok gerginim duş aldım yağlandım ,şimdide kendime sıcak bi çorba yapcam midem rahatlasın diyee

İyi akşamlar hatunlar... Ezelimiz öldü, Nihatımızda elendi çok şükür Rahat uyuyacam bu gece.

Gece kuşları siziii baskın yapayım dedim ama bu akşam pek bir sakin :).. İki telimin şarjıda bitmiş en sevmediğim 3 şeyden birisi bu, 2. si tırnağımın kırılıp yün kazağıma takılması, 1. de kocamla kavga etmek

Bu arada canom vukuatsız bir gün geçir dişimi kırcam, he bide irem vukuatsız (fik fiksiz)bir gün geçirsin yazık ya çekilmez gerçekten karnında sıpa sırtında koca bu ne böle Korkarım lohusalığını filan beklemicek kocası

İyi akşamlar hatunlar... Ezelimiz öldü, Nihatımızda elendi çok şükür Rahat uyuyacam bu gece.
anaaa ezel öldümüüüü nihatın suratı morardı ohhh canıma degsin armuttt
anam ben neyidem beni buluyolar gızzz
Aaa nihatmı elendi kız beter olsun ay ne sevindim ne sevindim yaşasın ya :)

heheyyy çıglıklarımı duymadınmı kızzz oralardann

yarın gaynanam geliyomuş 1 gün kalıverecek amann özlemiştim yaa
insan yanlız olunca özlediklerini bile şaşırırmış

İnşallah olmaz sende, şişin üstüne birde ağrı olunca çekilmez oluyor. Özellikle sabahları uyandığımda oluyor şiş ve ağrı, bakalım geçer inşallah...

Romatizma olmasın? eklem romatizması... Niye ağrısın ki hamişlikle ne ilgisi var sordunmu doktoruna filan?

bana kimse cevap vermemiş..zaten alınganım bu aralar ,sizde vurun kızlarr

Sen ne demiştin kuzu göremedim ben :) alınma alınma ağlarım bak... otomatiğe bağladım bu ara zaten.. Korkarım doğurana kadar ağlayacam :)

Hepinizi öptüm ve kaçtım, gözlerim yandı uykusuzluktan iyi dayanıyosunuz siz... Tabi sabah 10 11 e kadar uyuyosunuz demiii :))

bacım agır yidinmi limonlu soda patlatıp içeceksin miden rahatlasın bensiz yersen öyle kızartmalarıı canım çekti haaaa üzerinede domates sosu yapıp ohhh dalacan ekmeklee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…