kızlar eşimle baktık da şimdi biraz kraft çin malı ya. kararsız kaldık.
sunny baby alan veya kullanan var mı o nasıl?
insallah allah gönlüme göre verir .. bir oglum var 10 yasinda oda cok kiz kardes istiyor komsunun oglu yaramaz diye oglan istemiyormus :))))
canım bugün mağazaya gittik almadan bi daha bakalım dedik.ayakları sorun çıkartıyor.pek rahat sallanmıyor beşik.tak tuk diye sesler geliyordu.almadık....
bu arada düğün fotonuda çok beğendim bu da sana
çocuklar çok tatlılar yaa...demek komsunun oğlu senin oğlanı nasıl bıktırmışsa kız ister hale gelmiş çocuk.Allah sağ sağlim kucağına almak nasip eder inşallah kızını da.
filizcim biz netten baktık sadece sunny baby e.güzel görünüyordu.ama ben galiba baby 2go varya şimdilerde onu düşünüyorum.bi model var nette.190tl civarı.bide ona bak istersen.
hım bi de ona bakayım canım o zaman. paslaşalım arada burda. ben de fikir sahibi olayım kararsız kaldım yatak konusunda çünkü
FILIZEVET SENINLE AYNI TARIHTEYIZ COK SEVINDIM :))) [/QUOTE
Hu huuuBizde aynı tarihteyiz.. Filizle ben aynıydık, birde ametist arkadaşıızı var ama forumda pek aktif değil.. Neyse bakalım aynı günde doğurabilecekmiyiz çok merak ediyorum :) Benimde kız Allah nasip ederse :)
İyi akşamlar hatunlar... Ezelimiz öldü, Nihatımızda elendi çok şükürRahat uyuyacam bu gece.
Aaa nihatmı elendi kız beter olsun ay ne sevindim ne sevindim yaşasın ya :)
Çok güveniyordu kendine iyi oldu ona
Kızlar ellerim şiştikçe parmaklarımdaki eklemlerim ağrıyor benim, sizde de varmı böyle birşey???
Yok canım henüz ağrıma şişlik oluyo ama şu andada şiş malesef
anaaa ezel öldümüüüüİyi akşamlar hatunlar... Ezelimiz öldü, Nihatımızda elendi çok şükürRahat uyuyacam bu gece.
anam ben neyidem beni buluyolar gızzzGece kuşları siziii baskın yapayım dedim ama bu akşam pek bir sakin :).. İki telimin şarjıda bitmiş en sevmediğim 3 şeyden birisi bu, 2. si tırnağımın kırılıp yün kazağıma takılması, 1. de kocamla kavga etmek
Bu arada canom vukuatsız bir gün geçir dişimi kırcam, he bide irem vukuatsız (fik fiksiz)bir gün geçirsin yazık ya çekilmez gerçekten karnında sıpa sırtında koca bu ne böleKorkarım lohusalığını filan beklemicek kocası
Aaa nihatmı elendi kız beter olsun ay ne sevindim ne sevindim yaşasın ya :)
bana kimse cevap vermemiş..zaten alınganım bu aralar ,sizde vurun kızlarr
İnşallah olmaz sende, şişin üstüne birde ağrı olunca çekilmez oluyor. Özellikle sabahları uyandığımda oluyor şiş ve ağrı, bakalım geçer inşallah...
bana kimse cevap vermemiş..zaten alınganım bu aralar ,sizde vurun kızlarr
ayy kızlaarrrrpatlıcak gibiyim ,akşam kızartma yapmıştım biraz ondanda baya yemişim sanırım ,günün yogunluğuyla birleşince yemek sonrası uymuşum ...uyandım çay falan içtim ama ıı ıhh midem çok ağrıyo ,minik civcivde dönüp duruyo içerde ,böyle patlıcak gibiyim ,çok gerginim duş aldım yağlandım ,şimdide kendime sıcak bi çorba yapcam midem rahatlasın diyee
anaaa ezel öldümüüüünihatın suratı morardı ohhh canıma degsin armuttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?