yaaaa sasırdım bırden ..ne orjınalmıs adın..otekı neeeee:86:
yaaaa sasırdım bırden ..ne orjınalmıs adın..otekı neeeee:86:
yaa sorma babam tutturmuş annem hamileyken kızda olsa erkekte olsa cano olacak diye digeride burcu
85 olan mamoşlarım 95 e ulaşmış nadide sultana rakip çıktılar
aldıgım emzirme sütyeni minicik kaldıı iki duvar arasına sıkışmış kedi gibi oldular
85 olan mamoşlarım 95 e ulaşmış nadide sultana rakip çıktılar
aldıgım emzirme sütyeni minicik kaldıı iki duvar arasına sıkışmış kedi gibi oldular
benım de gobek adımı burcu koymus dogdugumda hemsıreler...kızım dıyorum ıste ya anadan ya bır yerden bı ortaklıgımız var senlen ..az daha ugrassam akraba cıkacaz ....cano hem farklı hem guzel ısım burcu da oyle..benım kı de meltem gül..babannem anlatırdı rahmetlık bızım koyde bı adamın torunu vardı adı meltem dı kıs pek uslu pek hanımdı..ona heves ettım sen de oyle ol dıye adını meltem koyrdurdum ama iş ısımde degılmıs derdı pehhh anam da gul olcak demıs..babam da ne anadan ne karıdan gecememıs adım meltem gül olmus..
güzel isim ama söylediğimde herkes şöyle bi düşünüp nerelisin diyoo
çanakkale diyorum haaaaaaaaaaaaaa diye bir ses
hele bir ara sezen aksunun köpegi öldüğü zaman çok dalga geçmişlerdi benimle
ben isimlerimden memnunum ama bazı insanların eglence konusu oluyorum
eşim bile bebişimize 2. isimi bu yüzden koydurtmuyor 3 ismim var çok dalga geçiyolar benle
yaşlı karı olcam bastonla gezecem millet alay etcek benle
ya 85 takıyodum pırtlıyolar habireO nasıl benzetme kız öyle Benimkiler ufacık desene ben 75 takıyorum hala ama süngerlide 75 takamıyorum üstten birer tane daha pırtlıyo 4 tane memiş oluyo
guzum benımde 75 ı doldurmazdı dun kendıme 85 aldım sımdılık ıyı ama emzırme sudtenıne gelınce onu normal kullandıgından 1 beden buyuk almalıydın dogumdan sonra daha buyuyecek cunku..ben camasırcıda calıstım uzun zaman bılırım bu meselelerı..
3 ısmın mı 3. ne kız..
anammm deşifre oldum heeeeeeeşebnem:
olmuşşş güle güle kullannn
guzum anangılde abartmıslar heee şebnem,cano,burcukocan haklıymıs aney mubarek..hayır ısmın kütüğe nasıl sıgmıs bır ısım daha koysalarmıs mumkun degılmıs yanı..
benim adımı duyan yıllaaaaaaaaaaarrrr sonra yüzümü unutsada adımdan dolayı unutamaz
unutulmayan kadın olarak tarihe gececemm
hahayyyy gelinime soracaklar
---kaynananın adı neyy
---gelin hangisii
nikah memurunun yüzündeki ifadee
kimliğimi değiştirmeye gittiğimde memurun yüzündeki ifade
adımı duyunca komşularımın arkadaşlarımın yüzündeki ifade
oglumu çok merak ediyorummmm
canom bende yapıyorum uygun format değil diyor bana da yaparmısın sat 23 ocak. due date 30 ekim şimdiden teşekkürler..
anama soran kimmm kadına sıra gelmemişkiii
kardeşiminde 2 ismi var annemle babam boşanırken hakim dimişki
hanımm 5 çocukla ortada kalacan iyi düşün
annem yok hakim bey iki kızım var dimiş tabii hakim dumur
karadeniz fıkrası gibinn
delüüüüüsen ananla baban yuzunden hayatın boyunca bu muameleyı goreceksın arkadasım ne dıyım sana rabbım sabrıını artırsın ..benımde esıme gulerler hem nasıl..oyle boyle degıl adı soyadı fıkradan cıkmıs gıbı... ona gel askıtom bırak soyadını kurtul bu lekeden gel benım soy adımı kullan dedım dıdım ama yok dıdı..basa gelen cekılır neydek..
çok mirak ettimmm neymiş soyadııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?