çabuk yetiş yoksa makarnanın akıbetinden ben sorumlu olmucammm :44::44:ohh enişteee eline sağlık (kupa veren smile)
bi tabakta bana ayır nidaaa (enseye tokat atan smile)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çabuk yetiş yoksa makarnanın akıbetinden ben sorumlu olmucammm :44::44:ohh enişteee eline sağlık (kupa veren smile)
bi tabakta bana ayır nidaaa (enseye tokat atan smile)
çok sevindim özlemcim beyenmene (öpücük smile)
sabah seni andık aybenle dün onlarda kaldıkda hatta mehtap doğurdumu diye aradık 38.haftalık olmuş 3200muş oğluşu yarın çatı muaynesi var ona göre normal sezo belli olcakmış herkese selam söyledi :)
çabuk yetiş yoksa makarnanın akıbetinden ben sorumlu olmucammm :44::44:![]()
insan bi arar çok küstüm mehtaptan haber gelince banada haber ver olurmu çok ta selam söyle
işte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )![]()
(utanan smile) kızma küsme tatlım sen doğurunca senin yanına gelicez onun planlarını bile yaptık :)
yarın msj atarım bakalım ne dicek doktoruu haber veririm sanada muhakkak :)
canım çok güzel olmuşsun çok beğendim maşallah sana![]()
Küserim tabe arasaydınız bize gelirdiniz ne güzel otururduk yaaa
hastane için plan yapmayın zaten geleceksiniz mecbursunuz tamammıı benim oğlum rüzgarımın abisiii
bu arada beğenden sonra smilelerinde gitmesinede ayrı bi uyuz oldum (dil çıkartan uyuz smile)
ama yeni smile yönteminede bayıldım (gülmekten kriz geçiren smile)
ya evet ya ne bakımmış arkadaş beğen gitti smileler gitti yarım saattirde beni attı (enseye şaplak smile)
yeni şeyler ekliyceklerine elimizde olanlarıda aldılar (şeytanlı smile)
sanırım yeni yöntemin öncüsü ben oldum (kupalı smile)
smilelerimi geri aldıııımhadi ısrar edin sizede söyliyim nasıl yaptığımı
![]()
elif teyzeeee ben rüzgarrr nolur bana söyle anneme söylemiycem sözzz :)
oğlunu kullanarak duygu sömürüsü yapan kötü anne yıhyıhyıh
umarım yoksa gerçekten çekilesi bi durum değilsağol tatlım umarım hamilelikle birlikte buda gecer
benim gözüm çok arıyo seni olmadığın zamanlarkimse bizi özlememişşhaydi oğlum gidelimm :))
baayılllldımm gerçekten çok yakışmış maşallahişte yeni imajımızla oğlumla karşınızdayızzz (gözlüklü karizmatik smile )![]()
biz çıkıyoruz artık yarın dr kntrlümüz var duşumuzu alıp yatalım allaha emanet olun kızlar bıdıklarıma iyi bakın iyi geceler![]()