2011 Ekim Anneleri

canım çok geçmiş olsun sıkma canını. elifinde dediğin gibi haftan dolayısı ile en kötü ihtimalle sezeryanla alırlar bebğini oda sende iyi olursunuz hem doktor gözetiminde olduğun için endişelenme bir problem olursa müdehale ediceklerdir. önemli olan biraz daha dikkatli olman..

sağol canım
inşallah sorunsuz bitiririz şu 40 haftayı hepimiz.

Eğer aktarda bulursam kekini mutlaka yapıcam. yoksa yapmam. Olmuşken tam olsun

Biz gidiyoruz oğlumla. Gidip biraz kitap okuyalım, sonrada akşam yemeğimizi yapalım :)

hoşçakalınn kızlar :79:

Eyt cim maşallah bebişine inşallah verilen tarihe kadar sorunsuz günler geçirirsiniz

topiklerin sultanı kriz geçirdim burda kocanın söylediklerini okuyunca
ha ha dün gece ben okadar güldümki dediklerine bi türlü uyuyamadım. karısını kediyle kıyaslayan tek koca benimki olsa gerek :))
Eğer aktarda bulursam kekini mutlaka yapıcam. yoksa yapmam. Olmuşken tam olsun

tatlım genelde otantik aktarlarda oluyor. mısır çarşısında falanda kesin vardır. aslında kivilisi,portakallısıda çok güzel oluyor birde renginide değiştiriyo çok minnoş oluyorlar. işte millet tatile gidince hatıra diye biblo v.s alır bende böle yiyebileceğim şeyler alıyorum.. ufff ya çok koca boğazlıyım bu arada kekim pişti.

Merhabalar herkeseee

3 tane annemiz dogum yapti aycam galiba en son dogurdu, darisi bizlerin basina insallah. Sagsalim atlatsak bizlerde daha ne isteriz ki. Bebislerimizi kucaklarimiza alsak saglikli bir sekilde...

Cuma günü doktora gittim, ilk defa bu doktora gittim ve bundan sonra bu doktoruma devam edicem. Cok cok ilgilendiler, güler yüzlü davrandilar.
Önce nst ye bagladilar 20 dakika, sonra kan idrar tahlili, eliyle münüsümden rahmimi kontrol etti (cok acidi) ve en son ultrason.
Allaha sükür hersey yolunda. FAKAT bebegim dogum kanalina gezmis. Son zamanlarda cok gezdigim icin bebegim dogum kanalina girmis, 2,7 cm e düsmüs mesafesi.
Bolbol dinlenmem gerekiyor ve gezmemem gerekiyor. Bundan sonra artik böyle. Bebegin erken gelebilir dedi, ama 2 hafta daha kalsa iyi olur dedi.

Kilosu boyu cok iyi bebegimin, 2,700 kg ve boyu hatirladigim kadariyla ya 43 ya 48 di. Heyecandan aklimda tutamadim :)

Yani bebegim erken gelebilir, her an herseye hazirlikli olmaliyim. Bunu duyar duymaz tirstim eve gelip hastane cantami hazirladim

Ayrica nst de sancilarim cikti hemde düzenli, ama ben hic farkinda bile degilim
Nasil oluyor anlamadim hayirlisi artik

bebğinede sanada maşallah canım. 36. haftana girmişsin artık gelsede olur ama tabi biraz daha beklerse daha iyi olucaktır. doğum kanalına girmiş ya bebğin karnın düştümü ya ben benimkinin düştüğünü derden anlıcam acayip taktım buna. bide nstyi çok merak ediyorum. çatı muayenesindende çok tırsıyorum ve çok utanıyorum biz doktorumla göbüşten muayenede iyiydik yaa püff haftaya salı randevum var 37 haftalık olcam 38. haftamdan gün almaya başlıcam kesin kaçamam ozamn o çatı muayenesinden pod püf offffff

selamlarr nasilsiniz 2 gundur temizlik yapiyorum nihayet bitti pencereler bende beraber dusuncesiz bir ev sahibi kac yil burdayiz yapmyor tam tasinmaya 3 ay kala yaptirdi mikrop kari

bebeğin kaç haftalık arkadaşım? ve inşallah sen de yavrun da çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.bu arada doğum yapan arkadaşlar kaçıncı haftalarında doğurdu anlayamadım biz ekim anneleriyiz ama eylülün ikinci haftasından beri doğumlar başladı yanlış mı biliyorum kızlar? gelen bebişler kaçıncı haftalarında geldi bilen var mı acaba?

mutfağımı topladım geldim
az uzanayım ütü ve yemek yapmam lazım evin de temizlenmesi gerekiyo ama yorulurum yarın olmazsa
hem daha kek yapacam

bugun komsuya indim kek olaydi keske dedi yengeme gittim kahve icmeye ay kek im yok dedi televizyonu actim bi kadin kek yapmisti simdi burda sen kek yapicaksin sen sen ol da canin cekmesinbari bir dilim kargoyla yolla bizahmet

Vallahi benim karnim düsmedi ayni yani, ben hic farketmedim zaten. Doktor öyle söyleyince birden noluyoruz dedim panik yaptim.
Nst okadar farkli birsey degil, saglik ocagindaki gibi kalp atislari dinleniyor. Birde sancilar ölcülüyor yaklasik 20 dakika yada yarim saat kadar.
Cati muayenesine gelince evet biraz igrenc ama napalim mecburuz. Birde öyle kanama da olmuyor merak etme yani.

Ben suan 35+2 yim, yani 8 ay 3 haftalik hamileyim. Cok sagol güzel dileklerin icin. Ekim annelerinde biraz erken basladi dogumlar, ilk olarak bu topigin sahibi duygu 33 haftalikken dogum yapti eylül basina.
Sen kac haftaliksin?

canım duygunun bebeği bayramda 33 hafta 4 günlükken oldu sanırım doğduğunda 2200 gramdı. iklimin bebeği de 32 hafta 4 günlük falandı sanırım 8 eylül civarı doğum yaptı. odaha küçük olduğu için daha küçük doğdu 1650 gram civarıydı yanlış hatırlamıyorsam hala küvezde ama durumu iyiymiş şükür yakında oda eve çıkar :) 17 eylüldede ayçam doğum yaptı 37. haftasındaydı bebeği 3400 gram doğdu ancak solunum problemleri yüzünden küveze almışlar ama bir iki güne evine gider diye düşünüyorum. bunların dışında prolidya vardı geçtiğimiz çarşamba sabahı saat sekizde ikiz erkek bebkleri olacaktı sezeryanla 36. haftasında olması lazım bebkleri 2700-2900 civarıydı galiba ikiz oldukları için sezeryan yapılı ve 36. haftasında alındı ama perolidya henüz topiğe girip doğum yaptığını yazmadı ama şuan ikizlerle birlikte 5 bebk oldu ve hepside çok iyiler. erken doğumlar oldu ama zaten 37. haftadan sonra doğum olması normal kabul ediliyormuş. birde bu hafta 3-4 tane sezeryan olacak arkadaş var.

selam kıslar bız geldık
mınık oglumla randevum vardı malum ordan geldık suyumuz ıyıyımıs plesenta esı ıyıymıs 2.300gr olmus esım ıyı dedı doktor bısey soylemedı haftasıyla uyumludur umarım hersey yolunda bebegımle ılgılı . onun dısında nstye bagalamadı gunde 10 kez hareket etmezse 6 saat hıc hareket etmezse gel bu onun suyunun azaldıgını gosterır dedı . esımın doguma gırmesını ıstedıgımı soylıycektım unuttum bıdahakıne kaldı o artık bırde mhdt 28 ekım 28 ını beklemez dedı bellıde olmaz ama fazla asagıda bebek dedı 2 hafta sonra gelınce bellı olur dedı 38 demı 39 damı dogurucagın analamadım hem kesın bısey soylemıyo hem kesın konusuyo ekım 21 ıle 27 arası ızınlı dedım ondan once dogarmı dogabılır dogmazsada sunı sancıyla alırız dedı sok oldum asla dedım onu yasadım bı kez dedım oda 2. kolay olur dedı ama asla ıstemıyorum bu sefer ısmarlama doguma gıtmek ıstemıyorum yasayarak gıtmek ıstıyorum vede cok sacma doktor yurt dısına gıdıyo dıye ben neden vaktım gelmeden dogurayım oyle ıste kıslar aklım bulandı kesın konusmadı ama cok asagıya ınmıs dedı varı baska boyle olan yada bu konuda bılgısı olan ?
halıları yarın aksam yollıycam esımle toplıycaktık ama halım yok yorgunum sımdı uzanıcam bıraz gelırım bırazdan esım oturmazsa pc basına gorusuruz

kızlar esra erolun başladı başlangıcta esra erolun doğum fotograflarını gösterdiler hazırlamışlar ayy ağla ağla ağla bi hal oldum durduramadım gözyaşlarımı...
ne oluyor bana böle anne oluorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…