ben haftaya doğururum var mı bahse para koyan:18::18::18:
canım çok geçmiş olsun sıkma canını. elifinde dediğin gibi haftan dolayısı ile en kötü ihtimalle sezeryanla alırlar bebğini oda sende iyi olursunuz hem doktor gözetiminde olduğun için endişelenme bir problem olursa müdehale ediceklerdir. önemli olan biraz daha dikkatli olman..selam kızlar
doktorumuza gittik, idrarda albümin çıktı malesef,
doğum iznimi başlattı, zaten haftasonuda demişti çalışmana onay vermiyorum diye,
35+2 itibariyle izne çıktım ama yarın ofise gidip toparlıycam işlerimi.
onun dışında tansiyon ilacımı alıcam düzenli olarak sabahları.
her hafta kontrol ve nst istiyormuş, cumartesi gene nst ye gidip kontrol olucaz.
netten araştırıyorum preeklempsi denilen bir hastalık var, benim şu anda yaşadığımın daha ileri düzeyleri.
korkuyorum, bebek ve anne kaybına neden olabiliyormuş
canım çok geçmiş olsun sıkma canını. elifinde dediğin gibi haftan dolayısı ile en kötü ihtimalle sezeryanla alırlar bebğini oda sende iyi olursunuz hem doktor gözetiminde olduğun için endişelenme bir problem olursa müdehale ediceklerdir. önemli olan biraz daha dikkatli olman..
bence sen 5 ekimde doğum yapacaksın
öncelikle gidip kekimi yaptım fırınada koydum :) 20 dakikadır pişiyor. 40 dakika sonra komşum kokusunu almaya başlar :))
en çabuk yiyebileceğim nidanın kurtarıcısı olan makarna yaptım, yoğurtladım ve tereyağı ile süsledim şimdi yiyorum ohhh mutluyum
birde akşam için ocağa kuru fasulye koydum geldim. ama tüm bunları yapmak için kalktığımda sol tarafımda alttan bir batma birşey adım attıkça acı hissettim ama koca boğazım sağolsıun yinede yaptım. bide işlerimin bitmesinin sonuna doğru belimden sağ kasığıma vuran batma tarzı kısa sancılar girmeye başladı ama dinlenince geçti şükür. kızlar kızım aşağı inecekte ondanmı böleyim ben buaralar.
sağol canım aynı şeyleri yaşayan birinin bunu söylemesi insanın içini rahatlatıyor. buarada haklısn galiba çünkü benim kızımda sağ tarafımda duruyor :))
tatlım ben antalyada kale i,çinde bir aktarın kivi,nar,hindistan cevizi ve buna benzer şeylerin un şeklinde toz halinde aromalarını sattığını görmüş ve keklerde aroması ii olur diye düşünp ordan bu aromalardan bolca almıştım. yani ben unu bulamadığımda 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu atıyorum ama benim attığım un gibi. yani normal hindistan cevizi 2 kaşıkla aroma vermez daha çok koyarsanda kalın olduğu için kekin kabarmasına engel olabilir oyüzden aktaredan un gibi i,nce olanını alsan daha ii olur. bulamazsanda robotta çektir boılca koy derim ben. bide nida bulmuş acaba hangi markette bulduki :))
ayy canom yaa not düşmüşünde ben sonradan gördüm onu :))
canım sabahta okumuştum ama daha dün eşime ne yazsak diye sordum bizdede hala yaratıcı bir fikir yok. ama eşim grafiker farklı birşey yapalım istiyorum. işte eylül ersin yazıcak, doğum tarihi yazıcak altınada tatlı bir not :))
filiz tatlım patatesin kızartması yetmedi püresinide yazmışsın yok yok kahrettin sen beni bugün :) ve evet kek yapmaya gitmiştim ama geldimmmmmmm :))
Kızlar tünaydın. İnşallah herkes iyidir. Benim yerime eleman çalışmaya aşladı bu yüzden sanırım bir süre giremeyeceğim, girsemde okuyamayacağım uzun uzun(((( Benden havadisleri vereyim dedim cumartesi kontrolüm vardı oğluşum 2600kg olmuş herşeyi gayet iyi görünüyor dedi. 1 Ekime randevu verdi hazırlıklı gel çatı muayeni yapıcaz dedi. İnşallah sorun çıkmaz ozaman da normal yapabilirim.
ha ha dün gece ben okadar güldümki dediklerine bi türlü uyuyamadım. karısını kediyle kıyaslayan tek koca benimki olsa gerek :))topiklerin sultanı kriz geçirdim burda kocanın söylediklerini okuyunca
Eğer aktarda bulursam kekini mutlaka yapıcam. yoksa yapmam. Olmuşken tam olsun
Ayrica nst de sancilarim cikti hemde düzenli, ama ben hic farkinda bile degilim
Nasil oluyor anlamadim hayirlisi artik
bebeğin kaç haftalık arkadaşım? ve inşallah sen de yavrun da çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.bu arada doğum yapan arkadaşlar kaçıncı haftalarında doğurdu anlayamadım biz ekim anneleriyiz ama eylülün ikinci haftasından beri doğumlar başladı yanlış mı biliyorum kızlar? gelen bebişler kaçıncı haftalarında geldi bilen var mı acaba?Merhabalar herkeseee
3 tane annemiz dogum yapti aycam galiba en son dogurdu, darisi bizlerin basina insallah. Sagsalim atlatsak bizlerde daha ne isteriz ki. Bebislerimizi kucaklarimiza alsak saglikli bir sekilde...
Cuma günü doktora gittim, ilk defa bu doktora gittim ve bundan sonra bu doktoruma devam edicem. Cok cok ilgilendiler, güler yüzlü davrandilar.
Önce nst ye bagladilar 20 dakika, sonra kan idrar tahlili, eliyle münüsümden rahmimi kontrol etti (cok acidi) ve en son ultrason.
Allaha sükür hersey yolunda. FAKAT bebegim dogum kanalina gezmis. Son zamanlarda cok gezdigim icin bebegim dogum kanalina girmis, 2,7 cm e düsmüs mesafesi.
Bolbol dinlenmem gerekiyor ve gezmemem gerekiyor. Bundan sonra artik böyle. Bebegin erken gelebilir dedi, ama 2 hafta daha kalsa iyi olur dedi.
Kilosu boyu cok iyi bebegimin, 2,700 kg ve boyu hatirladigim kadariyla ya 43 ya 48 di. Heyecandan aklimda tutamadim :)
Yani bebegim erken gelebilir, her an herseye hazirlikli olmaliyim. Bunu duyar duymaz tirstim eve gelip hastane cantami hazirladim
mutfağımı topladım geldim
az uzanayım ütü ve yemek yapmam lazım evin de temizlenmesi gerekiyo ama yorulurum yarın olmazsa
hem daha kek yapacam
bebğinede sanada maşallah canım. 36. haftana girmişsin artık gelsede olur ama tabi biraz daha beklerse daha iyi olucaktır. doğum kanalına girmiş ya bebğin karnın düştümü ya ben benimkinin düştüğünü derden anlıcam acayip taktım buna. bide nstyi çok merak ediyorum. çatı muayenesindende çok tırsıyorum ve çok utanıyorum biz doktorumla göbüşten muayenede iyiydik yaa püff haftaya salı randevum var 37 haftalık olcam 38. haftamdan gün almaya başlıcam kesin kaçamam ozamn o çatı muayenesinden pod püf offffff
bebeğin kaç haftalık arkadaşım? ve inşallah sen de yavrun da çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.bu arada doğum yapan arkadaşlar kaçıncı haftalarında doğurdu anlayamadım biz ekim anneleriyiz ama eylülün ikinci haftasından beri doğumlar başladı yanlış mı biliyorum kızlar? gelen bebişler kaçıncı haftalarında geldi bilen var mı acaba?
bebeğin kaç haftalık arkadaşım? ve inşallah sen de yavrun da çok sağlıklı ve mutlu olursunuz.bu arada doğum yapan arkadaşlar kaçıncı haftalarında doğurdu anlayamadım biz ekim anneleriyiz ama eylülün ikinci haftasından beri doğumlar başladı yanlış mı biliyorum kızlar? gelen bebişler kaçıncı haftalarında geldi bilen var mı acaba?
kızlar esra erolun başladı başlangıcta esra erolun doğum fotograflarını gösterdiler hazırlamışlar ayy ağla ağla ağla bi hal oldum durduramadım gözyaşlarımı...
ne oluyor bana böle anne oluorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?