Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii
hem pratik hemde çabuk kızarıyo actifire aldım kolay ve yağsız
ama o çok pahalııııııı
kızlarr benim canım çok fena uyku çekiyoo..gözlerim sızlıyo resmenn..biz kızımla biraz uyuyup gelicez teyzelerii öptük hepiniziii...
bu arada sorcam unutuyorum ..kızlar bende accayip gaz varr..bazen kızım benim sesimi unutcak diye korkuyorumm ..habuki ,nohut ,fasulye falanda yemedim ama bu ne yaaaaa.....
ayy ne orjinalsiniz sizz yaaa...hayatta canım temizlik yapmak çekmez..bi geçen de beyaz sabun çekti o ,suyu koydum kovaya,arada canım çekince yerlere sürüyorum o yaniipismiyim kız beenn
kolay gelsin canıım...
..
Bende kısır yapcammm
yani şimdi alttaki çizelge 37 mi olması lazım eğer öyleyse benim yine izne ayrılmam lazım çünkü 1 hafta da yıllık iznim vardı kullanıcaktım onu da
öp kız öpp...bu arad benim maaşımın tamamı kredi kartına gidiyodu zaten ,bizde sıkışcaz biraz ama napalım canımız saolsun...bebişlerimiz sağlıklı olsun kafii..
bizim de bi maaş düğün borcu kira cart curta gidiyo zaten inş. o zamana borçlar azalır da zorlanmayız
aynen öyle sağlık önce gelir
kızlar çok kötüsünüz ya .benim canım kızartma karpuz kısır kek hepsinden çekti şimdi. iyice obez oldum. Allah sonumu hayır etsin. bütün yiyecekler gözümde uçuşuyor.
kısır dediniz öldüm şimdi günlerdir canım isyooooo
hepsi kolay şeyle kızlar kalkın yapın yavrular bayram etsin
Kamer sen çalışıyosun sanırım sen de akşam yaparsın.
canım bendede çok gaz var bu aralar çokta bişi yemiyorum nerde birikiyor anlayamıyorumama o çok pahalııııııı
kızlarr benim canım çok fena uyku çekiyoo..gözlerim sızlıyo resmenn..biz kızımla biraz uyuyup gelicez teyzelerii öptük hepiniziii...
bu arada sorcam unutuyorum ..kızlar bende accayip gaz varr..bazen kızım benim sesimi unutcak diye korkuyorumm ..habuki ,nohut ,fasulye falanda yemedim ama bu ne yaaaaa.....
hahahah git gittteeee konuşalımmmanaaam burda bukadar çenebaz varken uyumak demek ,uyandığında enaz 25 sayfa okumak demeeekk.:18::18::18:.çok konuşmayın kızlarr ...
bencede pahallı bende taksitle aldım zaten ama mütiş bir şey bir yemek kaşığı zeytin yağ ile çıtır çıtır kızarıyor.çok sağlıklı
bencede pahallı bende taksitle aldım zaten ama mütiş bir şey bir yemek kaşığı zeytin yağ ile çıtır çıtır kızarıyor.çok sağlıklı
anam herkescikler burdaymış bende geldim tam oldu
Nie şaşırdın canom yaa. Kısır yapmak zormuki
hehehehAllah iyiliğini versin çok güldüm yaa. O halde hayal ettimde
:)) yarasın canım
e yıılık iznini kullansaydın ya bu hafta zaten p. tesiden itibaren 37 haftalık oluyosun yasal olarak da yasak çalışman
öp kız öpp...bu arad benim maaşımın tamamı kredi kartına gidiyodu zaten ,bizde sıkışcaz biraz ama napalım canımız saolsun...bebişlerimiz sağlıklı olsun kafii..
bizim de bi maaş düğün borcu kira cart curta gidiyo zaten inş. o zamana borçlar azalır da zorlanmayız
yeşillik yokki evde:84::84:
:)) yarasın canım
e yıılık iznini kullansaydın ya bu hafta zaten p. tesiden itibaren 37 haftalık oluyosun yasal olarak da yasak çalışman
çalışıyodum canım. bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.
Slm kızlar,
yine okuyupta yazmayanlar klasiğini sürdürenlerdenim her sayfayı tek tek okuyorum kendimle karşılaştırıyorum çokda keyif alıyorum ama çok kalabalık olduğumuzdan arada kaynamaktanda çekinmedim değil :)
kızımm olcak demişlerdi 4,5 aylıkken ama yanıldılar oğluşum şehzadem olcak Allahım nasip ederse duyguyada mesaj attım güncelleyecek inşallah
34+3 de kontrolüm vardı oğluşum 2,356 grdı maşallah herkez zayıf desede inanıyorumki 3 kilodan aşağı olmayacak benim oğluşum en olmadı ben sütümle besler büyütürüm onu oyüzden takıntı yapmıyorum ama sadece kahvaltıda bal kaymağın yanında tahin pekmez ikilisinide ekledim ayrıca süt içemediğimden kendimi yine içmeye zorlamayada başladım en olmadı alternatif bol sütlü şeyler yiyorum
bu arada bir ara şekerde çıktığından biraz diyete girmiştim ve son 3 ayda 1+1+2 kilo şeklinde aldım toplam totalde 16 kilo aldım ama çoğu ödem karnım burnunun dikine gidiyor sivricene bişiy şu son bikaç gündür aşağı inmiş diyorlar ama ben hala midemde hissediyorum görenler 10 güne doğurursun diyorlar doktor sata göre 19 ekim diyor pek 19 ekimi bekleyeceğe benzemiyoruz çünkü 2 tane vukaatımız var gece sancı ile uyanmakta
tabi heran gelcek korkusu ile bir günde tüm çamaşırları yıkanıp ütülendi ertesi gün eksikler alındı ertesi günde hastane çantası hazırlandı beklemeye başlanıldı nasıl panik yaptıysak artık :)
hala çalışıyorum bu arada işim yakın oyüzden birde aslında bu hafta izne çıkmam lazım fakat ay sonunu getirebilme hayali içindeyim en azındna işlerimi bitirip içim rahat bir şekilde evimde dinlenirim
bu arada bilmiyorsunuz tabi bu hamilelik döneminde çok şey yaşadım 36 ay bulantı sonra ev aldık onun işleri işyerindeki tempo v.s normal doğum konusunda kendimi iddialı görüyorum gerçi doktorum pek yanlı değil o heran benim iddiamı çürütme meilinde hayırlısı artık biran önce ay sonu gelsede evimde dinlensem belim çok ağrıyor ve ayaklarım çok şişiyor ayrıca bugüne özel hasta olucak gibi bir dururumumda var malesef
doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmek nasip etsin hayırlısı ile bizlerede ogünler igörmeyi nasip etsin inşallah
ay yazmadna edemiycim bacılar bir ara fotoda eklerim bebiş şekerlerimde tamam sadece drajeleri koycam içine ayy çok tatlı oldularrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?