2011 Ekim Anneleri

Ya ben şimdi 36 haftalıkmıyım 37 mi eğer 37 isem benim izne ayrılmam gerekmezmiydi 36+0 olunca 37 oluyosunuz diyor gebelik.org da izne ayrılın diyor kafam çok karıştı biri bana yardımcı olabilirmiiiiii

selam canım,

bu cuma itibari ile yasal olarakda çalışmaman gerekiyor. son 3 haftaya giriyorsun.

ben senden bir hafta geriyim ama artık dayanamayacağım, bu hafta cuma itibari ile 36.haftam bitiyor, bende izne çıkıyorum.

sanırım 37.haftaya kadar forumda çalışan tek kişisin..

sağlıkla inşallah kucaklarımıza alırız

Carnationn sumeyye2009 kamer10 sansee canom_14 GeNeTiKeRiN yagmurbuse tarkul007 seeraap zeyneb1982 roseeda mrdmysmn muba leyna sehnaz86 sidarta melofer titiz2010 MiHRiMaH24 kezosss cilekliprenses Miranda ahtermina zaya denisss_ruj vahide1204

kızlar çok kötüsünüz ya .benim canım kızartma karpuz kısır kek hepsinden çekti şimdi. iyice obez oldum. Allah sonumu hayır etsin. bütün yiyecekler gözümde uçuşuyor.

hem pratik hemde çabuk kızarıyo actifire aldım kolay ve yağsız
ama o çok pahalııııııı

kızlarr benim canım çok fena uyku çekiyoo..gözlerim sızlıyo resmenn..biz kızımla biraz uyuyup gelicez teyzelerii öptük hepiniziii...

bu arada sorcam unutuyorum ..kızlar bende accayip gaz varr..bazen kızım benim sesimi unutcak diye korkuyorumm ..habuki ,nohut ,fasulye falanda yemedim ama bu ne yaaaaa.....

anaaam burda bukadar çenebaz varken uyumak demek ,uyandığında enaz 25 sayfa okumak demeeekk.:18::18::18:.çok konuşmayın kızlarr ...

bencede pahallı bende taksitle aldım zaten ama mütiş bir şey bir yemek kaşığı zeytin yağ ile çıtır çıtır kızarıyor.çok sağlıklı

Aman allahım inanamıyorum kendime muhasebecimle görüştüm benim bu günden itibaren gelmemem gerekiyomuş boşa gelmişimmm hhaaayyyattt deli miyim neyim

Nie şaşırdın canom yaa. Kısır yapmak zormuki

heheheh Allah iyiliğini versin çok güldüm yaa. O halde hayal ettimde

Slm kızlar,

yine okuyupta yazmayanlar klasiğini sürdürenlerdenim her sayfayı tek tek okuyorum kendimle karşılaştırıyorum çokda keyif alıyorum ama çok kalabalık olduğumuzdan arada kaynamaktanda çekinmedim değil :)

kızımm olcak demişlerdi 4,5 aylıkken ama yanıldılar oğluşum şehzadem olcak Allahım nasip ederse duyguyada mesaj attım güncelleyecek inşallah
34+3 de kontrolüm vardı oğluşum 2,356 grdı maşallah herkez zayıf desede inanıyorumki 3 kilodan aşağı olmayacak benim oğluşum en olmadı ben sütümle besler büyütürüm onu oyüzden takıntı yapmıyorum ama sadece kahvaltıda bal kaymağın yanında tahin pekmez ikilisinide ekledim ayrıca süt içemediğimden kendimi yine içmeye zorlamayada başladım en olmadı alternatif bol sütlü şeyler yiyorum

bu arada bir ara şekerde çıktığından biraz diyete girmiştim ve son 3 ayda 1+1+2 kilo şeklinde aldım toplam totalde 16 kilo aldım ama çoğu ödem karnım burnunun dikine gidiyor sivricene bişiy şu son bikaç gündür aşağı inmiş diyorlar ama ben hala midemde hissediyorum görenler 10 güne doğurursun diyorlar doktor sata göre 19 ekim diyor pek 19 ekimi bekleyeceğe benzemiyoruz çünkü 2 tane vukaatımız var gece sancı ile uyanmakta

tabi heran gelcek korkusu ile bir günde tüm çamaşırları yıkanıp ütülendi ertesi gün eksikler alındı ertesi günde hastane çantası hazırlandı beklemeye başlanıldı nasıl panik yaptıysak artık :)

hala çalışıyorum bu arada işim yakın oyüzden birde aslında bu hafta izne çıkmam lazım fakat ay sonunu getirebilme hayali içindeyim en azındna işlerimi bitirip içim rahat bir şekilde evimde dinlenirim

bu arada bilmiyorsunuz tabi bu hamilelik döneminde çok şey yaşadım 3 ay bulantı sonra ev aldık onun işleri işyerindeki tempo v.s normal doğum konusunda kendimi iddialı görüyorum gerçi doktorum pek yanlı değil o heran benim iddiamı çürütme meilinde hayırlısı artık biran önce ay sonu gelsede evimde dinlensem belim çok ağrıyor ve ayaklarım çok şişiyor ayrıca bugüne özel hasta olucak gibi bir dururumumda var malesef

doğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmek nasip etsin hayırlısı ile bizlerede ogünler igörmeyi nasip etsin inşallah

ay yazmadna edemiycim bacılar bir ara fotoda eklerim bebiş şekerlerimde tamam sadece drajeleri koycam içine ayy çok tatlı oldularrr

Son düzenleme:
Bende kısır yapcammm

:)) yarasın canım

yani şimdi alttaki çizelge 37 mi olması lazım eğer öyleyse benim yine izne ayrılmam lazım çünkü 1 hafta da yıllık iznim vardı kullanıcaktım onu da

e yıılık iznini kullansaydın ya bu hafta zaten p. tesiden itibaren 37 haftalık oluyosun yasal olarak da yasak çalışman

ayyy ben ne kadan düşünceliyim bak canınızın çekmediği bişi didim

canım bendede çok gaz var bu aralar çokta bişi yemiyorum nerde birikiyor anlayamıyorum
anaaam burda bukadar çenebaz varken uyumak demek ,uyandığında enaz 25 sayfa okumak demeeekk.:18::18::18:.çok konuşmayın kızlarr ...
hahahah git gittteeee konuşalımmm şimdi sen agzımızıda bantlarsınnn
bencede pahallı bende taksitle aldım zaten ama mütiş bir şey bir yemek kaşığı zeytin yağ ile çıtır çıtır kızarıyor.çok sağlıklı

bir arkadaşım almış 500 liraya sana patitis pişirem didi anaaaaaaa 1 saat bekledim bende almayı düşünüyordum ama 1 saat beklersem açlıktan ölürüm diye korktum

ya ben almayı düşündüm de temizliği çok zormuş onun uğraşamam diye vazgeçtim açıkçası

anam herkescikler burdaymış bende geldim tam oldu

hoş geldin canım evet maş. baya kalabalık burası

slm millet
sabah sormuştum ama kimsecikler cvp yazmamış.
şimdii bi deyiverin bakim bana kuzucukların şekerlerinin (bebek şekerleri varya onlar)üzerlerine ne yazdınız.
ben bişi bulamadım yaaa

hoş geldin canım evet sen bi ara göründün kayboldun.
bebeğim senin haftanda daha zayıf çıktı ben de üzüldüm ama elden bi şey gelmez sağlıklı olsun da inş. dediğin gibi sütümüzle büyütürüz biz onları
tempon çok yoğunmuş kolay gelsin ama çok yormamaya çalış kendini bu enerji doğumdan sonra da lazım bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…