yeşillik yokki evde:84::84:
slm millet
sabah sormuştum ama kimsecikler cvp yazmamış.
şimdii bi deyiverin bakim bana kuzucukların şekerlerinin (bebek şekerleri varya onlar)üzerlerine ne yazdınız.
ben bişi bulamadım yaaa
çalışıyodum canım. bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.
bende yazmadım daha bişiiiiine yazsam kiiiii
selam kızlar
doktorumuza gittik, idrarda albümin çıktı malesef,
doğum iznimi başlattı, zaten haftasonuda demişti çalışmana onay vermiyorum diye,
35+2 itibariyle izne çıktım ama yarın ofise gidip toparlıycam işlerimi.
onun dışında tansiyon ilacımı alıcam düzenli olarak sabahları.
her hafta kontrol ve nst istiyormuş, cumartesi gene nst ye gidip kontrol olucaz.
netten araştırıyorum preeklempsi denilen bir hastalık var, benim şu anda yaşadığımın daha ileri düzeyleri.
korkuyorum, bebek ve anne kaybına neden olabiliyormuş
hoşbulduk cnm tam zamanında gelmişim muhabbet başlamış yoksa akşama 40 sayfa olurdu zor okurdumya ben almayı düşündüm de temizliği çok zormuş onun uğraşamam diye vazgeçtim açıkçası
hoş geldin canım evet maş. baya kalabalık burası
canım bak ben böyle yazdım klasik oldu ama yazı şekliyle biraz oynayınca hoş olduslm millet
şimdii bi deyiverin bakim bana kuzucukların şekerlerinin (bebek şekerleri varya onlar)üzerlerine ne yazdınız.
ben bişi bulamadım yaaa
aaa bizim doğum aynı güne denk geliyor canım.izninde hayırlı olsun.o dediğin gebelik zehirlenmesi.belirtileri çok bariz zaten.korkma.inşllh bişicikler olmaz kuzuna.
hoşbulduk cnm tam zamanında gelmişim muhabbet başlamış yoksa akşama 40 sayfa olurdu zor okurdum
canım bak ben böyle yazdım klasik oldu ama yazı şekliyle biraz oynayınca hoş oldu
aa evet aynı günüz seninle :)
evet canım gebelik zehirlenmesi
yüksek tansiyon ve ödem vardı zaten bide üstüne idrarda albümün görülünce tüm herşey preeklamsiyle uyumlu hala geldi
sadece çok şiddetli değil şu anda, eğer dahada yükselirse Allah korusun düşünmek istemiyorum
aa evet aynı günüz seninle :)
evet canım gebelik zehirlenmesi
yüksek tansiyon ve ödem vardı zaten bide üstüne idrarda albümün görülünce tüm herşey preeklamsiyle uyumlu hala geldi
sadece çok şiddetli değil şu anda, eğer dahada yükselirse Allah korusun düşünmek istemiyorum
yazı tipin çok hoşmuş canım.çok beğendim.sudenaz bebek inşllh sağlıklı bi şekilde doğar
:)) yarasın canım
öp kız öpp...bu arad benim maaşımın tamamı kredi kartına gidiyodu zaten ,bizde sıkışcaz biraz ama napalım canımız saolsun...bebişlerimiz sağlıklı olsun kafii..
bizim de bi maaş düğün borcu kira cart curta gidiyo zaten inş. o zamana borçlar azalır da zorlanmayız
aynen öyle sağlık önce gelir
hepsi kolay şeyle kızlar kalkın yapın yavrular bayram etsin
Kamer sen çalışıyosun sanırım sen de akşam yaparsın.
Teş. ederimm
yok bacım yaptıgında orda olmak isterdim deeeeeeeeekomşuda pişer belkim bizede düşer
Ayy olsan valla iyi olurdu :) yaptım valla bi yandanda tıkınıyorum
selam kızlar
doktorumuza gittik, idrarda albümin çıktı malesef,
doğum iznimi başlattı, zaten haftasonuda demişti çalışmana onay vermiyorum diye,
35+2 itibariyle izne çıktım ama yarın ofise gidip toparlıycam işlerimi.
onun dışında tansiyon ilacımı alıcam düzenli olarak sabahları.
her hafta kontrol ve nst istiyormuş, cumartesi gene nst ye gidip kontrol olucaz.
netten araştırıyorum preeklempsi denilen bir hastalık var, benim şu anda yaşadığımın daha ileri düzeyleri.
korkuyorum, bebek ve anne kaybına neden olabiliyormuş
korkma bundan canım. Çünkü haftan çok iyi bunun için. Çok erken bu durumu yaşayanlar var. Sağlıkla bebğine kavuşursun inş. En kötü ihtimalle bebeği sez. anında alırlar ki ondan sonra nnede bebekte normale dönüyor hemen. Tansiyonuna çok dikkat ett inş.
akla kötü şeyler getirmek yok bakiimsen çalışıyordun yoruluyordun ondan oldu öyle şimdi izne ayrılmıssın cnm daha fazla dikkat edeceksin kendine hiç bişeyciğiniz kalmayacak
sağolun arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla bi 38. haftaya gelelimde, sonrası sorunsuz olur inşallahAllah korusun canım.inşllh hiç bişe olmadan sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına.kötü şeyler getirme aklına
hoş geldin canım evet sen bi ara göründün kayboldun.
bebeğim senin haftanda daha zayıf çıktı ben de üzüldüm ama elden bi şey gelmez sağlıklı olsun da inş. dediğin gibi sütümüzle büyütürüz biz onları
tempon çok yoğunmuş kolay gelsin ama çok yormamaya çalış kendini bu enerji doğumdan sonra da lazım bize
ayyy ben ne kadan düşünceliyim bak canınızın çekmediği bişi didim
canım bendede çok gaz var bu aralar çokta bişi yemiyorum nerde birikiyor anlayamıyorum
hahahah git gittteeee konuşalımmmşimdi sen agzımızıda bantlarsınnn
bir arkadaşım almış 500 lirayasana patitis pişirem didi anaaaaaaa 1 saat bekledim bende almayı düşünüyordum ama 1 saat beklersem açlıktan ölürüm diye korktum
genelde dünyamıza hoşgeldin falan yazılıyor.biz burda ekim anneleri olarak bişi bulsak da hepberaber onu yazsak nasıl güzel olmazmı
sağol canım aynı şeyleri yaşayan birinin bunu söylemesi insanın içini rahatlatıyor. buarada haklısn galiba çünkü benim kızımda sağ tarafımda duruyor :))Fatos arkadasim ayni agri benim sol kasigimda var, abdest alirken sag bacagimi kaldirabiliyorum, solu kaldiriken cok zorlaniyorum, ic camasiri pantolon giyerken de ayni sekilde. Cünkü benim kizimin kafasi tam orada ve agirlik yapiyor. Seninki de muhtemelen öyledir, korkulacak bir sey yok benim kizim 6,5 aylikken döndü, o zamandan beri ben o agriyi cekiyorum ama korkulacak bir sey yok.
tatlım ben antalyada kale i,çinde bir aktarın kivi,nar,hindistan cevizi ve buna benzer şeylerin un şeklinde toz halinde aromalarını sattığını görmüş ve keklerde aroması ii olur diye düşünp ordan bu aromalardan bolca almıştım. yani ben unu bulamadığımda 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu atıyorum ama benim attığım un gibi. yani normal hindistan cevizi 2 kaşıkla aroma vermez daha çok koyarsanda kalın olduğu için kekin kabarmasına engel olabilir oyüzden aktaredan un gibi i,nce olanını alsan daha ii olur. bulamazsanda robotta çektir boılca koy derim ben. bide nida bulmuş acaba hangi markette bulduki :))Ben daha önce sana sormuşum ama sen çımıştın görmedin. Benim eviim o marketlere uzak. Ben bu hindistan cevizi tozunu aktardanmı bulucam acaba?
ayy canom yaa not düşmüşünde ben sonradan gördüm onu :))kızzz alta not düşmüştüm o hayvan tavşan değil diye şimdi kendime eşşek demek istemedim deeeeee
bende tarhana koydum ocagasuanda size mutfaktan canlı baglanıyorum
slm millet
ben bişi bulamadım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?