2011 Ekim Anneleri

selam kızlar
doktorumuza gittik, idrarda albümin çıktı malesef,
doğum iznimi başlattı, zaten haftasonuda demişti çalışmana onay vermiyorum diye,
35+2 itibariyle izne çıktım ama yarın ofise gidip toparlıycam işlerimi.
onun dışında tansiyon ilacımı alıcam düzenli olarak sabahları.
her hafta kontrol ve nst istiyormuş, cumartesi gene nst ye gidip kontrol olucaz.

netten araştırıyorum preeklempsi denilen bir hastalık var, benim şu anda yaşadığımın daha ileri düzeyleri.
korkuyorum, bebek ve anne kaybına neden olabiliyormuş

aaa bizim doğum aynı güne denk geliyor canım.izninde hayırlı olsun.o dediğin gebelik zehirlenmesi.belirtileri çok bariz zaten.korkma.inşllh bişicikler olmaz kuzuna.

ya ben almayı düşündüm de temizliği çok zormuş onun uğraşamam diye vazgeçtim açıkçası

hoş geldin canım evet maş. baya kalabalık burası
hoşbulduk cnm tam zamanında gelmişim muhabbet başlamış yoksa akşama 40 sayfa olurdu zor okurdum
slm millet
sabah sormuştum ama kimsecikler cvp yazmamış.
şimdii bi deyiverin bakim bana kuzucukların şekerlerinin (bebek şekerleri varya onlar)üzerlerine ne yazdınız.
ben bişi bulamadım yaaa
canım bak ben böyle yazdım klasik oldu ama yazı şekliyle biraz oynayınca hoş oldu

Eklentiler

• $Görüntü034.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $Görüntü033.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26
aaa bizim doğum aynı güne denk geliyor canım.izninde hayırlı olsun.o dediğin gebelik zehirlenmesi.belirtileri çok bariz zaten.korkma.inşllh bişicikler olmaz kuzuna.

aa evet aynı günüz seninle :)
evet canım gebelik zehirlenmesi
yüksek tansiyon ve ödem vardı zaten bide üstüne idrarda albümün görülünce tüm herşey preeklamsiyle uyumlu hala geldi
sadece çok şiddetli değil şu anda, eğer dahada yükselirse Allah korusun düşünmek istemiyorum

akla kötü şeyler getirmek yok bakiim sen çalışıyordun yoruluyordun ondan oldu öyle şimdi izne ayrılmıssın cnm daha fazla dikkat edeceksin kendine hiç bişeyciğiniz kalmayacak

Allah korusun canım.inşllh hiç bişe olmadan sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına.kötü şeyler getirme aklına

akla kötü şeyler getirmek yok bakiim sen çalışıyordun yoruluyordun ondan oldu öyle şimdi izne ayrılmıssın cnm daha fazla dikkat edeceksin kendine hiç bişeyciğiniz kalmayacak

Allah korusun canım.inşllh hiç bişe olmadan sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına.kötü şeyler getirme aklına
sağolun arkadaşlar, inşallah hayırlısıyla bi 38. haftaya gelelimde, sonrası sorunsuz olur inşallah

evet ya biraz öyle oldu azlında çok eski üyelerdenim adet takibi ile başladım umudunu yitirmeyenler v.s sonra çok taktım diye ara verdim budada maşallah epey kalabalığız sayfalar kitap sayfası gibi gidiyoda gidiyo

evet haklısın herkes öyle diyor artık kendine zaman ayır diye bakalım bu haftayıda bitireyim hayırlısı ile önümüzdeki hafta bi gün gelsem ertesi gün gelmem çok yoruluyorum sandalye tepesinde belim ağrıyor ayaklar fil ayağı gibi oluyo en azındna arada dinlenmiş olurum ay sonunada hadi bana güle güle

bu arada bende şekere ne yazcağımı bulamadım hoşgeldin özgür efe 2011 klasik olcak ama değişik bişiy bulamadım ben magnetli yaptım şekeri ayy çok şeker oldu

15 dk.sürüyo bide 500 değilki fiyatı daha ucuzladı.temizliğide çok pratik sök at makinaya

mutfağımı topladım geldim
az uzanayım ütü ve yemek yapmam lazım evin de temizlenmesi gerekiyo ama yorulurum yarın olmazsa
hem daha kek yapacam

öncelikle gidip kekimi yaptım fırınada koydum :) 20 dakikadır pişiyor. 40 dakika sonra komşum kokusunu almaya başlar :))
en çabuk yiyebileceğim nidanın kurtarıcısı olan makarna yaptım, yoğurtladım ve tereyağı ile süsledim şimdi yiyorum ohhh mutluyum
birde akşam için ocağa kuru fasulye koydum geldim. ama tüm bunları yapmak için kalktığımda sol tarafımda alttan bir batma birşey adım attıkça acı hissettim ama koca boğazım sağolsıun yinede yaptım. bide işlerimin bitmesinin sonuna doğru belimden sağ kasığıma vuran batma tarzı kısa sancılar girmeye başladı ama dinlenince geçti şükür. kızlar kızım aşağı inecekte ondanmı böleyim ben buaralar.
sağol canım aynı şeyleri yaşayan birinin bunu söylemesi insanın içini rahatlatıyor. buarada haklısn galiba çünkü benim kızımda sağ tarafımda duruyor :))
Ben daha önce sana sormuşum ama sen çımıştın görmedin. Benim eviim o marketlere uzak. Ben bu hindistan cevizi tozunu aktardanmı bulucam acaba?
tatlım ben antalyada kale i,çinde bir aktarın kivi,nar,hindistan cevizi ve buna benzer şeylerin un şeklinde toz halinde aromalarını sattığını görmüş ve keklerde aroması ii olur diye düşünp ordan bu aromalardan bolca almıştım. yani ben unu bulamadığımda 2 yemek kaşığı hindistan cevizi tozu atıyorum ama benim attığım un gibi. yani normal hindistan cevizi 2 kaşıkla aroma vermez daha çok koyarsanda kalın olduğu için kekin kabarmasına engel olabilir oyüzden aktaredan un gibi i,nce olanını alsan daha ii olur. bulamazsanda robotta çektir boılca koy derim ben. bide nida bulmuş acaba hangi markette bulduki :))
kızzz alta not düşmüştüm o hayvan tavşan değil diye şimdi kendime eşşek demek istemedim deeeeee

bende tarhana koydum ocaga suanda size mutfaktan canlı baglanıyorum
ayy canom yaa not düşmüşünde ben sonradan gördüm onu :))
slm millet
sabah sormuştum ama kimsecikler cvp yazmamış.
şimdii bi deyiverin bakim bana kuzucukların şekerlerinin (bebek şekerleri varya onlar)üzerlerine ne yazdınız.
ben bişi bulamadım yaaa

canım sabahta okumuştum ama daha dün eşime ne yazsak diye sordum bizdede hala yaratıcı bir fikir yok. ama eşim grafiker farklı birşey yapalım istiyorum. işte eylül ersin yazıcak, doğum tarihi yazıcak altınada tatlı bir not :))
filiz tatlım patatesin kızartması yetmedi püresinide yazmışsın yok yok kahrettin sen beni bugün :) ve evet kek yapmaya gitmiştim ama geldimmmmmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…