2011 Ekim Anneleri

günaydın güzel annecikler:)yeni kalktık biz,gerçi artık uyuyomuyuz ayıkmıyız ayırdedemiyoruz,deliksiz uyumak çok zor.yataktan çıktık diyelim.kahvaltımsı bişeyler yaptık birazdan dr.a gidicez,oğlumuzu görücez(gerçi rüyamda kızdı emzirdiğim ama:))çalışamaz raporumuzu alıcaz.inşallah güzel haberlerle gelirim.dua edin bana teras açılışı yapmayayam((

sağol canım dün saat 6 dan beri bu acıyı yaşıyorum resmen inşallah bu agrılar spinal sezeryan olmama engel olmaz şurda 2 gün kala bu hastalık canımı sıktı

s.a kızlar oğluşumu annemle yıkadık şimdi uyuyor fırsat bulmuşken doğum hikayemi yazayım.30 eylül cuma günü annemle turşu yapmaya niyetlendik eşim sabah anneme bıraktı beni.güzelce kahvaltımızı yaptık komşumuz geldi onla beraberde çay içtik komşu gittikten sonra saat 1 gibi. birden bir sancı girdi kasıklarımdan 10 dak 1 daha sonra 5 dak 1 ama dayanılacak gibi değil,hemen eşimi aradım oda montaja gitmiş sakın bugün uzaklaşma doğum olabilir ben kötüyüm dedim neyse oda aceleyle işini bitirmeye çalışıyordu.artık dayanılmayacak kadar sıklaştı tuvaletim varmış gibi bir his vardı tekrar aradım ben kötüyüm çabuk gel dayanamıyorum dedim ve eşim hemen geldi allahtan eşimin işide anneme yakın hemen geldi ve dr gittik muayene etti ve 7,8 cm açıklık var hemen işlem yaptırıp doğumhaneye çıkın dedi. eşim işlemleri yaptırmaya indi bizde annemle doğumhaneye çıktık apar topar beni içeri aldılar kimseyi arayamadım eşimi göremedim lavman bile yapmadılar vakit kalmamıştı ve oğlum kakasını yapmıştı ebe acilen doğurtmamız lazım dedi ve ben sancı geldikçe ıkındım ilk doğumumda normaldi aa acemiydim ıkınmayı becerememiştim.ve biraz zor olmuştu sadece bağırmıştım.ama bunda nekadar çok ıkınırsam okadar çabuk doğuracaktım öylede oldu ikindi ezanıyla doğum başladı ve bitmeden bebeğimi kollarıma aldım çok şükür ama çantamız evdeydi eşim kardeşini göndermişti ama yetişemedi allahtan hastane kendisi oğluma kıyafet giydirmişti ama ben ameliyat önlüğüyle yarım saat bekledim.işte böyle hikayemiz çok ani oldu.ama olsun çok şükür ikimizde iyiyiz evimizdeyiz.normal doğum yapacak olan varsa tavsiyem tuvaletiniz varmış gibi birhis ve sancı geldiğinde bütün gücünüzle ıkının bağırmanın hiç bir faydası yok sadece doğumu zorlaştırıp süreyi uzatıyor.ebeler bile şaşırdı keşke her hastamız senin gibi olsa dediler yarım saatte oldu bitti çok şükür. allah herkese kolay doğumlar nasip etsin.

günaydın hayırlı haberlerle gel valla bu hafta terası kurtarırsın ya haftaya netcen kızzz yaptırda kurtul

çok güzellllll yarım saatte dogum olmuş hayırlısıyla buyut canım oglunuuuuuuu maşallahhhhhallahım herkese bu kadar kolay dogum nasip etsinnnnn

aynen benim eşim de gün sayıyo resmen hem doğum için hem de herşey için. ayrıca ben de merak ediyorum sorduğun şeyleri hanzadee..:26:

Allah analı babalı büyütsün çok güzel bi hikaye hem de normal doğum ne güzel maşallah

sumeyye2009 masallah ne kadar guzel dogum yasamissin hemen olmus bitmis :)) ozendim valla dogurasim geldi masallahh bebeginde hayirli olsun Allah anali babali buyutsun insallah :)

yok anacım yokkk uzaylı komşu bunlar şakamı yaa birileri bir yerden çıkıp kameraya el salla desinnnnn

sabahın 7 sinde kapı çaldı elektrikçi gelmişti fatura bırakmaya aşagı inmeye üşendim sonra alırım diye

az önce alttaki çatlak komşum geldi elinde fatura sinirli sinirli karşı komşum butunnnnn faturaları almış

akşam ogluna gösterecekmiş karşılaştırıp aşagı geri bırakacakmışdedi kapmış elinden faturayı ya kadınn

karşılastırsan ne olacak faturanmı azalacak sinir etti benidee sabah sabah bende niye bu faturalar buruş buruş

geliyor diyordum meger kadın torlayıp toplayıp evine taşıyormuş faturalarımızı gecen ay digiturk faturası kaybolmuştu

ödememişiz gecen 82 lira ödedim bir denk gelelim agzının payını vercem manyak karııııııı

spinal sezercik olan kızlar bişi sorcammm
iğne olurken çıplakmı oluyoruz:26:
ameliyat esnasında üzerinizde önlükmü vardı yoksa münüş ve memişler meydandamıydı :26:
ay çok merak ediyorum daaaaaaaaaaaaaaa biri cevap verirse çok mutlu olucamm

yer çok kaplıyo diye kullanıyorum ama bizde ekmek pek yenmiyor .bide mısır ekmeği kabarmaz zaten onu kafana takma.benim evde normalde yardımcım var o indirip kaldırıyo diye altta

Merhaba canım,
bende seni merak ediyodum. uzun zamandır burda göremeyince umarım kötü bişi yoktur diyodum. sezeyan mı oldun, iğneyi ne zaman kesmiştin ve bebişin nasıl?

ben 34.haftada iğneyi kestim. şimdi beklemedeyiz artık. kısmet ne zaman gelmek istese artık.

Allah analı babalı büyütsün minik kuzunu; sağlıkla, huzurla canım.

ayyy herkez her herimizi görcek ünlü olcaz.herşey sanat için

genelde üzerinizde ameliyat önlüğü oluyor arkası açık bağlananlardan ve iç çamaşırlarınız olmuyor. anestezi esnasında oturup kedi gibi kamburunuzu çıkarmanızı isteyebilirler ya da yan yatmanızı..

kızlar selam zehranın doktorunu pek sevdim elide hafif hemde normal doğurtmaya daha meyilli :) bundan sonra ona devam edicem karar verdim salı günü gidicez tekrar kontrole hayırlısı olsun inşallah
yeni dr.unuz hayırlı olsun hadi..öbürü boyun kısa falan filan diip sezeryan yapmaya nietleniodu gibi zaten..umarım istediğin gibi olur canım..

ne güzel canım yaa...allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..hayırlı evlatlar olsunlar..böyle doğumların darısı başımıza olsur inş.. bende istiyorum böle güzel güzel yazmayı...:84:

ınsallah benım de boyle kolay olur dogumum . ne guzel kavusmussun bebegıne galıba ıkıncıde ısı bılmek kolaylastırıyo dogumu ben ılkıne nefes almaadan ıkın dedıklerınde boyle devam ederse bogulcam dıye dusunmustum ama ne bılıyım ıkıncı ıkınmada dogacagını sımdı bıldıgım ıcın daha kolay olur cunku ılkınde neolur nefes alıyım dedıgımde hayır ıkınmaya devam et demıstı dokto meger bebek cıkmıs bıle anlamamısım herseyın ılkı zorumarım bende kolay dogururum . dıkısın varmı bu arada kımısı 2. de kesmıyolar dıyoda

teşekkür ederimmmmm
ayyy herkez her herimizi görcek ünlü olcaz.herşey sanat için

sanata bak münüş koleksiyonu

var canım ama busefer daa küçük 2 dikişim var ilkinde 4 tane vardı.
hepinize çok teekkür ederim darısı başınıza inşallah

ben ılk dogumumda 7 saat sancının ardından acılma olmayınca artık dayanamam dıyıp epıdural yaptırmıstım uzerımde onluk yoktu aynen dedıgın gıbıydım :26: cunku hersey cok hasas epıduralde omur ılıge gırılıyo cok uzun surmustu hıc kıpırdamaman gerekıyo ama sancım vardı hemde aralıksız bı sancı nefes aldırmayan uzunda surmustu annem cok uzulmustu kapıdan ızlemıs halıme uzuldu acemılık kotu ya sımdı cokdaha bılınclı dogurcam ınsallah.

var canım ama busefer daa küçük 2 dikişim var ilkinde 4 tane vardı.
hepinize çok teekkür ederim darısı başınıza inşallah

kurtulus yok demek dıkısten benım canımı en coko yakmıstı umarım benımkıde kucuk olur busefer darısı basımıza sabırsızlanmaa basladım artık ılkınde aman zamanından once gelemsın dıyodum ama sımdı nezaman ıstersegelsın dıyorum sanırım bencıllık edıyorum 1 gun bıle fazla kalamsı bebgın onun ıyılıgıne :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…