2011 Ekim Anneleri

maşallah canım bebeğine kötü bişey olsa direk söylerdi bence doktorun.inşallah bi sorun çıkmaz Allahın izniyle.

Benim SAT 10 Ocak ve doktorumun verdiği tarih:24 Ekim, sayılı günler kaldı artık. 2 gün sonra da yeni evimize taşınacağız nihayet ama o kadar gerginimki anlatamam, ev almanın, yeni ev kuracak olmanın heyecanı yok denecek kadar az, çünkü canım kızımı içimde o kadar çok hissediyor ve onun dünyaya gelmesi için sabırsızlanıyorumki gerisi nolursa olsun hiç umurumda değil. Kızlar benimki acayip hareketli bir bebek, hiç durmuyor, hele geceleri, gözüme uyku girmiyor, sürekli wc ye taşınıyoruz, bir de bol su içmem gerektiğini düşünüp her kalkışımda su içiyorum.Acaba içmesem mi?
Evi taşıdıktan sonra bu hafta cuma kontrolüm olacak, sonraki hafta da çatı muayenem olacakmış, bu çatı muayenesi nedir?Gerçi bu hafta doktorum anlatacakmış ama, yine de yaşayan tecrübeli arkadaşlarımdan bilgi almak isterim. Ben toplam da 6 kg aldım ve şuan için herşey normal doğumu işaret ediyor, şayet çatımda dar değilse doğum normal olacakmış, ama hadi çatım dar çıktı bu durumda nolcak? Konu hakkında varsa tecrübeleriniz paylaşımlarınızı bekler, tüm annelere sağlıkla bir avazda doğumlar dilerim:90:

canımbenim 50 lik şeker 140 çıktı ancak 100 lük normal çıktı. benimde 3 hafta civarında 700 gr bebeğin kilosu artmıştı ve pedimn üzerine tuvalet kağıdı koyduğum halde hep ıslaktı,
halen bu ıslaklık devam ediyor. hatta dr a tuvalete gittiğimde hep akıyormuş gibi hissettiğimide söyledim galiba.
dr bebeğin suyuna baktı, nst ye girdim 2 sancı çıkmasına rağmen 1 hafta sonra gel dedi yani normaldi herşey.
bebek 3000 gr çıktı ancak bana normal doğar dedi 200 gr yanılma payı var dedi yakında doğsa 3 civarında doğar çok kilolu olmaz dedi
yani çok önemli bir şey gibi konuşmadı.

canım benim sat tarihim 9 ocak en son geçen hafta gittik doktora 3200 gr dı oğlum şimdi ne kadar bilmiyorumyarın değil ertesi günede doğurcam inş senin tarihinde sanki bir hata var gibi 8 ile10 arası fazla gibi 24 ekim nette bir hesaplasana

Aslında 2 ay önce 17 ekim dedi doğum için, sonra birden 24 ekim oldu, ama bende doğumla ilgili belirti de yok, geçen hafta kontrolümde de daha var dedi, netten baktığımda 40.hafta 17 ekim görünüyor, senin doğum normal mi?Bu arada sağlıklı doğumlar canım sana

kayınvalidem doğurduğumda kullanim diye nevresim takımı almışşş bizde oğlumla dua etttik onahttp://www.bellona.com.tr/ev-tekstili/nevresim-takimlari/rosales-nevresim-takimi

yok hayatım sezeryan ama tuaf geldi bana tarih belki kafası karışmıştır yoğunluktan falan evde taşıyormuşsun alllah muhafaza 17 de hazırlıksız yakalanma

merhaba arkadaşlar,bana cevap yazmasanızda,bir ümit yazıyorum.doktorumun doğum izininden söz verdiği tarih 15 eylülde dönmediği gibi,ne zaman döneceği belli değilmiş.hatta dönmeyebilirmiş.üstüne birde 6. aydan beri gittiğim diğer dr.da ayrıldı hastaneden.perşembe günü başka bir dr. geliyormuş.bende mecburen ona randevu aldım.ne kadar ilgilenicek bilmm.sezeryan olacağım için az kaldı.ilk doğumumu ssk hast.de yapmıştım.bu sefer özel olsun istedim ama pişman olucam galiba.tek isteğim doğumda hastaneden,dr.dan personelden memnun kalmak.Allah yardımcımız olsun:80:

seninki biraz şansszlık olmuş ama ümidini yitirme belki gelecek dr iyi olur ve memnun kalırsın
hangi ildensin?

canım aynı dertten müzdaribim canım allah kolaylığını vercek inş

canım ılık duş al ve eklem yerlerine ıslak bez koy.hiç olmassa sağlık ocağına gitseydin,aile hekimine,geçmiş olsun...

benide bitirdi öksürük,öksürürken oğluşumu çok kasıyorum,ona üzülüyorum,dün arkadaşım 1 kavanoz zencefilli bal hazırlayıp verdi,kızının öksürüğünü hemen geçiriyomuş,bakalım bana iyi gelicekmi.tekrar geçmiş olsun canım...

o

Teşekkür ederimn turkuazcım. kızına maşallah diyeyim öncelikle. benim takıldığım nokta, çok kısa sürede bu kiloya ulaşmasında doktorun ihmal ettiğini düşündüğüm diyabet faktörünün etkisi var mıııı, yokk mu? kilosu şuan güzel, ama bu sağlıklı bir kilo mu onu merak ediyorum sadece... sende şeker sorunu yokmuş ama ben yüksek risk grubundayım, kız kardeşim 4 yaşından beri diyabet hastası, tüm amcamlar, halamlar da öyle. tahlillerim elimde yok maalesef. hiç vermediler zaten şimdiye kadar. sağlık olsun artık. başka bişe dilemiyorum canım teşekkürler.

dur bakalım takma kafana bazen ölçümler hatalı olabiliyor inş şeker falan yoktur

inşallah yoktur zeynebcim, teşekkür ederim.

gerildim elifcim. ihmal varsa diye içime kuşku düştü. sarecim kocaman olmuş, maşallah kuzuma ama işte bu kilo normal miiii, yoksa diyabetle ilgili bişey var mı o konuda tam aydınlanmış hissetmiyorum kendimi. sağlık diliyorum sadece. belki de söylediğin gibi yanlış ölçüm yapıldı. hakkımızda hayırlısı. pamuğunun dudakları silikonlu gibi elif bi görseen. ayy kocaman kocaman, bi de açıp kapadı ki sorma :) uzanıp öpesim geldi kuzuyu yaaa yerim ben onu

Zehra'cım Beyza'mız gelmiyormuş daha. sıkboğaz etme kızı yaa, o bilir ne zaman geleceğini. dur bakalım hele bir pazar olsun, pazartesi, salı olsuuun :) ben istiyorum ki içimde kalsın kalabildiği kadar. sanki ne kadar çok kalırsa sistemik gelişimi o kadar iyi olacakmış gibime geliyor. atıyor da olabilirim tabi.
Şekere dikkat ediyordum ama biraz daha dikkat edeyim artık. tatlı sevsem, her gün tabak tabak yesem gam yemiycem valla. aklıma bile gelmez tatlı yemek.

Eda'cım geçmiş olsun canım, sana da anneciğine de. İkiniz de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz inşallah canım.
Üzmeyim kendimi diyorum ama takıldım bir kere. dur bakalım ben de senin gibi başka bir dr a giderim belki. sadece ölçüm için tabi. doğumu başka yerde yapmaya cesaret edemem. seni cesaretinden ötürü kutluyorum bu arada. ama senin referansın iyiydi tabi o ayrı. zehra olmasa sen de değiştirmezdin herhalde. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum seni de öpüyorum rüzgarı da mmuckks..

maşallah canım bebeğine kötü bişey olsa direk söylerdi bence doktorun.inşallah bi sorun çıkmaz Allahın izniyle.

Teşekkür ederim makarnaa'cım çok sağol. bana öyle geldi ki söyleyemedi. bi şey vardı ama söylemedi sanki yaa. dur bakim belki giderim yarın başka bir dr a. biraz daha düşüneyim ben. ya da hiç aklımı karıştırmayım. bilemedim...

Bana tek yükleme yapıldı maral'cım. onda da yüksek çıktı. doktorum dikkat et, her şeyden ama azar azar ye dedi, zaten öyle yapıyordum. abartmadım hiç. senin de benzer durumdaymış aslında kilo durumu. hmm... ıslaklık desen aynı. hakkımızda hayırlısı, kötüyle karşılaşmayız inşallah canım.

kayınvalidem doğurduğumda kullanim diye nevresim takımı almışşş bizde oğlumla dua etttik onahttp://www.bellona.com.tr/ev-tekstili/nevresim-takimlari/rosales-nevresim-takimi

Bak bak bi de bize anlatır durursun şöyle böyle diye bayaa bayaa düşünceliymiş canım kadın :) Güle güle kullan, iyi günlerinde inşallah.

Geçmiş olsun ggolge. sana gül gölge diyesim geliyor, o musun yoksa :) hadi hadi itiraf et :)
Normal şartlarda zencefilli ballı karışım süperdir. ama hamilelikte dikkat et istersen. çabucak iyileşirsin umarım işe yarar.

Waow cok romantik bir kayinvalidecigin varmis, ogluyla gelinine kirmizi güllü nevresim takimi almis dogum sonrasi icin, bu bir mesaj olabilir Zeynep Cok güzelmis güle güle kullan ins

Teşekkür ederim nejla tatlım... Bu arada hasta bezi hangi boy almak lazım, orta boy al dedi bana görümcem, o büyük boy almış çok büyük oluyor dedi... Markasını da yazarsan sevinirim hasta bezinin...
canım ben hasta bezini orta boy aldım.hasta bezinin markasıda canped.

Sağol ayten cim. Normal doğum oldu. Cuma 23:50 de birden suyum geldi. 1-2 bardak kadar. Apar topar hastaneye yetiştik. 4 buçuk saat sancının ardından oğlum dünyaya geldi.
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün kuzunu.sağlıkla kucağına almışsın şükürki.darısı diğer arkadaşlarımıza.ilk bir kaç gün bende de pek süt olmadı ama emzirdim sonradan süt arttı canım.göğüslerinde hafif bir sızlama hissi oluşursa bu sütün kaynadığı anlamına gelirmiş bende öyle oldu.
gözün aydın hayırlı uzun ömürler olsun yavruna canım.
:
aay içim bi hoş olduu allah bizlerede böyle sorunsuz sağlıklıdoğumlar nasip etsin inşallah...öperim senin kıllı paşanı
aminnnnnnnn inş canım.öp teyzesioda senin ellerinden öper.

canım benim göbüş yavaş yavaş inmeye başladı.ama şöyle bir ayna karşısına geçip kendimi izleme fırsatı bulamadım.evdeyken tartılmayı unuttum annemlerdeyim şuan burdada tartı yok eve geçince yazarım.

allah analı babalı uzun ömür versin inş.

ne güzel bir doğum olmuş.gözün aydın.alalh ananlı babalı büyütsün inş.

canım ameliyat önlüğü vardı onun arkası çıtçıtlı onu açtılar ordan iğnemi yaptılar.yanlız ameliyat masasına yatırınca alt tarafı tamamen açtılar benimönüme perde çektiler göbüşün oralara bişeyler sürüp etrafına bez kapadılar sonra kesmeye başladılar yani münüş her halukarda görücekler.
denizcim geçmiş olsun canım kafanı takma saremiz sağlıklıdır annesi.kilolu bir bebektir o.inş şekerle ilgili değildir.

Bugün herkesler nerelerde acabaaa Saat 10 da Leyla ile Mecnun var o zamana kadar sallanıyım ben aslında ütü falan yapmam gerek ama ay hiç halim yok yapamıyciiim :76:

Deniiiizzz yirim kızının duduşunu Buraları ihmal etme yaz hep

canım ben hasta bezini orta boy aldım.hasta bezinin markasıda canped.

Teşekkürler canım, haftaya salı kontrolüm var benim de, servis hemşirelerine soracağım ne gerekiyor diye, çünkü yatak koruyucu örtü de gerekebilirmiş, bugün markette gördüm 9 liraydı fiyatı da... Hasta bezi de alacaktım ama bilinen markalardan yoktu...

wuuu çok güzel hareketlet bunlarr...beğendim kaynananıı..ama şımarmasın çok,sende çok hevesli gözükme ,öööle bi tşkr et geçç...

canım benimde 9 pardon 8 ay gittiğim dr . acil doğum yaptığım için gelemedi ve başka dr.ç girdi sezeryana..normal doğum olsa kesin isterdşm ,tutardım münüşü ama,sezeryan olunca bende ses etmedim ,Allah a şükürde sorun yaşanmadı...umarı senide herşey istediğin gibi olur...

deniz kızzz bütün sarelermi güzel duduşlu oluyo acabaaamaşallahh....

kızlaaar fatoşu gören oldumuuu?? gerçi ben görmedim kimsede görmemiştir ,muayeneye gitti ses çıkmadıı ...bizi aldığı tulum geldi teşekkür etmek için kaçkere aradım ama telefon kapalıı ..inşallah herşey yolundadıırr..çok merak ediyoruuummm:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…