canım dün gittik çok şükür emzik iz yapıyor dedi
canım dün gittik çok şükür emzik iz yapıyor dedi
Ya kaynanası uzun süre kalanlar varya Allah sabrınızı arttırsın hepinizin, çok zor ya... bide eşimle takıştık sinir etti beni ama gece burnundan getirdim, bıraktım kızı yanına kucağımdan yavrum bas bas bağırıyo, bilerek yaptım ama eşim uyuyamasın diye. perperişan gitti işe oh iyi oldu.. Napçanı şaşırdı çocukla pişpişlesinmi sallasınmı bayada gelmedim mutfaktan oturdum bişiler atıştırdım sinirden, çağıramıyoda ohhhhhh ne iyi oldu...
iyi geceler kızlar aranızda elektrikli süt sağma makinesi kullanan varmı marka ve tavsiyelerinizi istiyorum malum benim cadı mememi almıyo manuel pompada artık çok zor oluyo 1 aydır kullan kullan kas yaptım valla
kızlaarr otri bebenin burun aspratörü çok güzeeeelll...babası kızımın sümüklerini bi hüpletti ,maşşallah hemencecik çıktıı ..ayy okadar mutlu oldumkiii...sümükleri alıp öpesim geldii ...ıyyy çok iğrenç gelebilir ama kızım çok rahatladı yaa..çok mutluyuummmm
canim uzuldum annenin gidecegine, cani sagolsun yine gelir.seninde kaynanan geliyormus,benim kafayi yememe az kaldi esime deyim diyorum bu sene son artik kendi evine ciksin diye,geride 3 sene sonra gelicek bana o arada birsey olursa kadina basima kalkar diye korkuyorum bak istemiyordun birakip gitti der diye.ama kaynanam benden saglikli valla napicam sasirdim.kapilar tangir tangir ortuyor dun dedim anne biraz yavas ort kapiyi cocuk uykuya dalamiyor sicriyor diye,aaa ne alakasi varmis kulaklari duymazmis,daha inadima hizli ortmdye basladi,gun sayiyorum valla 7.5 ayi kaldi bir gecseydi kazasiz belasiz
günaydın kızlar
oğlumun beşiğine ipbağladım sağ elimle size yazıyorum solla beşiği sallıyorum
Eki Görüntüle 288731 Eki Görüntüle 288728 Eki Görüntüle 288729
ahmet yiğit ten bir kaç foto teyzelerine ve minik arkadaşlarına
sağol canım.uni babynin olanıkullanıyorum canım başka marka kullanmıyorum oda sadece pamuk ve sudan üretiliyormuş ya ondan.şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükürki.çok tatlı maşallah kuzum ya yerim gözlerini.canım orda ıslak mendil gördüm 5 aya kadar zararlı dedi cildiyecim bana benim oğluşuma pişik yaptı
teşekkür edrim meltemciğim.aminnnn cümlemizin evladını RABBİM korusun.Allah esırgesın yavrunu sıze bagıslasın nejla..ben kızıma baktıkca Allahım dıyorum kotu gununu gosterme,kotu haberını aldırma,yolundan ayırma beladan musıbetten kem gozden koru yavrumu dıye dua edıyorum..rabbım tum evlatlarımız ıcın acı gun gostermesın ınsaallah..
sağol canım.uni babynin olanıkullanıyorum canım başka marka kullanmıyorum oda sadece pamuk ve sudan üretiliyormuş ya ondan.şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükürki.
oyyy maşşallah kara oğlanaaa
bu arada ben nerdeyse 2-3 haftadır ıslak mendil kullanmaya başladım ,şimdilik bi sıkıntımda yok ,tabi kaliteli bişeyler kullanıyorum ,bide her değişimden sonra saf zeytinyağı sürüyorum popişe...
teşekkür edrim canım.medya yasağınız bitsin ozaman bekleriz resimleri.topiğimiz bebiş resimleriyle canlansın.Nejla masaAllah oglusuna. Bizim medya yasagimiz dvm ediyor babamiz tarafindan. Bi 40 imiz ciksaydi da ben de ekleseydim şebelek kizimi.
Hanzade, canim nerdee, az evven kayinvalidem yolunu yapiyor ' 11de dedesi gelir yine özledim diye' diyor. Gün icinde saat kitligi var ya cünkü. Neyse Ya annem geldi ya tinlamicam bi süre ins.
Zeynep oglusunda birsey yokmus sükür. Canim bi de ben de uni baby yeni dogan kullaniyorum zarari yok bebege sen de kullanabilirsin.
aminn canım çok sağol hepimiz evlatlarımızın güzel günlerini görelim inş.oy maşallah nejlacım ahmet yiğitimize!!allahım nazarlardan korusun.. güzel günlerini görmeyi nasip etsin..
sağol cnm bi bakayım onaElifcim ben Medela kullaniyorum oldukca da memnunum.
kız olurmu öyle şey biz kakasına bile nasıl seviniyoruzkızlaarr otri bebenin burun aspratörü çok güzeeeelll...babası kızımın sümüklerini bi hüpletti ,maşşallah hemencecik çıktıı ..ayy okadar mutlu oldumkiii...sümükleri alıp öpesim geldii ...ıyyy çok iğrenç gelebilir ama kızım çok rahatladı yaa..çok mutluyuummmm
sağol cnm elif te onu tavsiye etti haklısın iyi bişey olsunSelam kızlar... Üzerimde bir mallık var benim atamadım gitti, acaba gece sık sık kalkıyoruz ondanmiki. çok hantallaştım. Makineye çamaşır atmak bile zor geliyor. Kayınvalide gelince canlanırım tabi o başka. Cin gibi olurum Anacığıma güveniyorum galiba şimdi. Offff Cuma'ya az kaldı. Ağlamak istiyorum
Mesela bana Allah sabır versin... Çabucak 17 Aralık olsun yaaaa...
Elektrikli Medeladan çok memnunum canım. Biraz pahalı ama işe yarıyor. Ucuz birşey alıp tekrar başk birşey alacağına bir kere ver gitsin.
Bana da hiç iğrenç gelmiyor. Sabahtan beri küçücük burundan kocaman sümük çıkarmaya çalışıyorum. Bu bebişler niye sümükleniyor. Üşüttükleri için mi???
Sen Cennetin kapılarını aralamışsın güzelim. Allah bendeki sabrıda alsın sana versin. Ne diyeyim...
Bu bıcırıklar bizi mucit yaptılar walla
sağol elifciğim.sağol cnm bi bakayım ona
kız olurmu öyle şey biz kakasına bile nasıl seviniyoruz
sağol cnm elif te onu tavsiye etti haklısın iyi bişey olsun
maşallah cnm ya ne kadar tatlı olmuş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?