2011 Ekim Anneleri

canlarım günaydın dün hem hem kuzum doktora gittik bana doktorum 6 ay korunmana gerek yok dedi adamda sanki bana çok meraklı ya korunmam eksik kaldı.neyse sonra yeni bebeği hemen istiyorum dedi .oyyyy biriyle başedemedim ben baba bebek oğlan bebek kuyulara atsınlar beniiii çok uykusuzum .geçe cinnet geldi adam horluyo misafir yatak odasında ben rezil halde gidip kafasını yarmak istedim .şincik kuzumuda götürdüm onunda kalbini dinlediler gayet iyi dediler çok şükür.burada kar yağıyor üşüdük gece ayyy evinde kolerüferler yanmayanlar vardı yandımı çok merakediyorum.oyyyy bide yine misafir gelcekmiş yazık bana ya çok yorgunum

selam kızlaarr..ayy şu otri bebeyi icad edenden Allah razı olsun ,kızım rahat rahat uyuyo ,arada balgam iniyo galiba boğazına 3-4 kere öksürüyo ,sinirlenip hırıldıyo ,ama uyuyo geriii bu arada bende dün akşam bayılmak suretiyle uyuduğumdan toparlayamadığım mutfağımı toparladım ,yıkanan beyazları ütüledim ,evi süpürdüm ,yerleri sildiimmm,ve şimdi dinleniyorum az sonrada bişeyler yiycem sadece 1 bardak sütle duruyorum...(bukadar işi nasıl yaptın demeyin mincik evim var zaten ,5-10 dk süpür ,bi okadarda sil bitti gittii)

canım dün gittik çok şükür emzik iz yapıyor dedi

zeynepcim önemli bişey çıkmamasına çok sevindim canım ..bide emzirirken çocuğun burnunu kapamamaya dikkat et ,ben,m kız ilk doğduğunda yüzü morardı ,hemşireyi çağırdım noluyo diye ,emzir bakiim dedi ,o farketti ,göğsümü düzgün tutmuyomuşum ,ondan beridir Allaha şükür yaşamadık öyle bişey...

kızz hanzade ne dedin kız kaynanana söyleseneee:))) bide biz seni hiç göremiycezmi kızz..valla merak ediyorum ben seni ,eklesene bebişinle bi resminiziibak bunuda eklemezsen bir boy bir portre bide mayolu isticem ona göreeeee

Selam kızlar... Üzerimde bir mallık var benim atamadım gitti, acaba gece sık sık kalkıyoruz ondanmiki. çok hantallaştım. Makineye çamaşır atmak bile zor geliyor. Kayınvalide gelince canlanırım tabi o başka. Cin gibi olurum Anacığıma güveniyorum galiba şimdi. Offff Cuma'ya az kaldı. Ağlamak istiyorum

Mesela bana Allah sabır versin... Çabucak 17 Aralık olsun yaaaa...

iyi geceler kızlar aranızda elektrikli süt sağma makinesi kullanan varmı marka ve tavsiyelerinizi istiyorum malum benim cadı mememi almıyo manuel pompada artık çok zor oluyo 1 aydır kullan kullan kas yaptım valla

Elektrikli Medeladan çok memnunum canım. Biraz pahalı ama işe yarıyor. Ucuz birşey alıp tekrar başk birşey alacağına bir kere ver gitsin.

Bana da hiç iğrenç gelmiyor. Sabahtan beri küçücük burundan kocaman sümük çıkarmaya çalışıyorum. Bu bebişler niye sümükleniyor. Üşüttükleri için mi???

Sen Cennetin kapılarını aralamışsın güzelim. Allah bendeki sabrıda alsın sana versin. Ne diyeyim...

günaydın kızlar
oğlumun beşiğine ipbağladım sağ elimle size yazıyorum solla beşiği sallıyorum

Bu bıcırıklar bizi mucit yaptılar walla

ivetttt...naberr kızlar..hayatın nasıl gıttıgını sormıcam kendmden bılıyorum cnku...
Allah bu gunlerımızı aratmasın bebıkler ıyı olsun onların canı yanmasında tek uykusuz ,ac kalalım evımız pis olsun hıc dert degıl..

bızde kocıs okuldan gelıpte kahvaltıyı yapınca yavru kusu yıkadık beraber..yavrum nasılda sevıyor suyu..soymaya basladıgım anda cok tedırgın oluyor tamamen titreme modunda azar azar ayagına suyu dokmeye baslayıncada garıp sesler cıkartıyor resmen oynuyoruz esımle ıkımız kızımızla..oyle sevıdırıyorkı kendını..

sonrada emdı yattı..azcık uyudu sımdı uyur uyanık halde gıkı cıkmıyo yatagında..bende ortalıgı toplayıp kahvaltıda ıcemedıgım cayımı yudumluyrum..

sızler gıbı gelenım gıdenım yok..arada tek tuk bırılerı geldı gıttı..onlarda benım degıl esımın arkadasları ve hanımları..uzun vadede gelmeye devam ederler..

ya herkes kaynanadan dert yanmıs ben benımkıne bı nazar boncugu kondurayımkeske gelsede ıstedıgı kadar kalsa valla ne ıyı olurdu..gozumun ıcıne bakar kaynanam,onume tepsıyle yemegımı getırır..bı bulasık ykasam herkese anlatır sureklı temızlık yapıyo dıye..ya ne blıyım sıddetlı derecede duser ustume sadece oda degıl kayınpederım gorumcem kayınlarım..Allah hepsınden razı olsun mevlam karsılıgını kat kat versın ınsaallah.. haaa yok degıl ıllakı var bazı sıkıntıları ama ben olabılıdıgınce gormezden gelıyorum.beklentıye dusmedıgım ıcın belkıde hayal kırıklıgına ugramıyorum.

artık bızımde kalorıferler yanmaya basladı elhamdulıllh..Ha sabah 2 aksam 2 saat yakıyorlar ne kadar cok fayda saglıyo tahmın edebılırsınız ama en azından evın sogugu kırılıyo..zaten tek bır odada yasadıgımızdan gerısıde sımdılık benı ılgılendırmıyor pek..burda bırde elektırk sobası yakıyoruz doseettıgımız halı flex de baya fark ettrdı..sımdılık sorun yok elhamdulıllah..

bızden de boylee..

çok tatlı maşallah kuzum ya yerim gözlerini.canım orda ıslak mendil gördüm 5 aya kadar zararlı dedi cildiyecim bana benim oğluşuma pişik yaptı
sağol canım.uni babynin olanıkullanıyorum canım başka marka kullanmıyorum oda sadece pamuk ve sudan üretiliyormuş ya ondan.şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükürki.

teşekkür edrim meltemciğim.aminnnn cümlemizin evladını RABBİM korusun.

sağol canım.uni babynin olanıkullanıyorum canım başka marka kullanmıyorum oda sadece pamuk ve sudan üretiliyormuş ya ondan.şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık şükürki.

pişik daha cok bebegın ıdrarıyla alakalıymıs kızlar..asıtık oranı ne kadar fazla olursa o kadar zarar verır pişik edermıs cıldını..hamdolsun ben yasamadım pişik olayını..bununıcın ıyı temıslemek ıyıce kurutmak ve en sona nemlendırıcı surmek lazım..ben ıslak mendılın markasıyla alakalı oldugunu sanmıyorum..ben karısık kullandım en ucuzuda vardı en pahalısıda ama ıkısındede fark olmadı kızımda..hatta dun aksam bıtınce esım gıttı hemen ılk acık olan marketten komılının kıyle can bebenınkını almıs onlarıda sımdı kullanıyorum yıne bısey yok..

bı tanıdıgın kızındada pişik hatta yaralar oldu doktor ona ıslak mendılı suyla yıka ıcındekı kımyasal aksın sen sadece suyla ve mendıllle poposunu sıl demıştı sonra duzelmıstı bebegının poposu..kullanım acısından da kolay hem pamuk ve suyla ugrasmaktansa her seferınde...kutulu olandan alıp yıkamıs gerı kutusuna koymus tek tek cıkarıp kullanıyodu..

sağol nida teyzesi.
ben doğduğundan beri ıslakmendilkullanıyorum canım bir sıkıntı yok şükürki.

Nejla masaAllah oglusuna. Bizim medya yasagimiz dvm ediyor babamiz tarafindan. Bi 40 imiz ciksaydi da ben de ekleseydim şebelek kizimi.

Hanzade, canim nerdee, az evven kayinvalidem yolunu yapiyor ' 11de dedesi gelir yine özledim diye' diyor. Gün icinde saat kitligi var ya cünkü. Neyse Ya annem geldi ya tinlamicam bi süre ins.

Zeynep oglusunda birsey yokmus sükür. Canim bi de ben de uni baby yeni dogan kullaniyorum zarari yok bebege sen de kullanabilirsin.

teşekkür edrim canım.medya yasağınız bitsin ozaman bekleriz resimleri.topiğimiz bebiş resimleriyle canlansın.

Elifcim ben Medela kullaniyorum oldukca da memnunum.
sağol cnm bi bakayım ona
kız olurmu öyle şey biz kakasına bile nasıl seviniyoruz
sağol cnm elif te onu tavsiye etti haklısın iyi bişey olsun
Eki Görüntüle 288731 Eki Görüntüle 288728 Eki Görüntüle 288729
ahmet yiğit ten bir kaç foto teyzelerine ve minik arkadaşlarına

maşallah cnm ya ne kadar tatlı olmuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…