kızlar yaa..bebeğim bu sabah daha fazla öksürmeye başladı ,çok korkuyorum yaa...dr u aradım çok evham yapıyosun fizyolojikle temilemeye tevam et yapamıyosun demekkş dedi..hepsi buu..uyuz oldum drada zaten ..ne yesem ne içsem sğtğmden geçer,kıza azcık ıhlamurmu versem ,papatyamı versem ..Allahıııımm nerelere gitsem yaaa(( 14:
merhabalar,
geçmişi okuyamıyorum ama genel olarak gazla ilgili sorunlar var herpimizde olduğu gibi, 39. gününde başladı bizde gaz, çok ağlıyordu o gün doktora gittik,
sab simplex verdi doktor benim ısrarlarımla, ama hiç bir ilacı tavsiye etmedi tabiki, doğru değil,
çok ağlayınca kullanmak ğzere verdi damlayı günde 4 defa 8 damla dedi, ben çok gazı olunca veriyorum, güne saate bağlı kalmıyorum, eczaneci başlayınca sürekli vermen gerekiyo yoksa daha çok gazı olur dedi, ama ben yinede gazı olmayınca vermiyorum,
ama çok işe yarıyor, uyuyor, gülüyor gazı olmayınca çok mutlu, doktorunza sorun bu ilacı bugün 50. günümüz oldu. dün mevlüd yaptık, oğluşum damat oldu:)
artık hergün gazı olmuyor seyrekleşti.
birde çok kıyafet oldu giymesi mümkün değil hepsini, sizler bu konuda ne yaptınız, van'a göndereniniz var mı?
yurtiçi kargo alıyo dediler ama toplayıp mı alıyor bireyesl mi bilen var mı?
tuğbacım ben bir tasa 40 kaşık su saydım sayarken her kaşığa bir ihlas okudum en son bir fatiha okudum suyun yarısını bebeğin kovasına koydum niyet ederek yıkadım bebeği birde altın attım suya kalan suylada kendim abdestlendim en son suyu kafamdan aşağı boca ettim allah kabul etsin :)))kızlar ailesinden çevresinden uzak olanlar bu kırk çıkarma işini nasıl yaptınız yada nasıl yapmayı düşünüyorsunuz
merhabalar,
geçmişi okuyamıyorum ama genel olarak gazla ilgili sorunlar var herpimizde olduğu gibi, 39. gününde başladı bizde gaz, çok ağlıyordu o gün doktora gittik,
sab simplex verdi doktor benim ısrarlarımla, ama hiç bir ilacı tavsiye etmedi tabiki, doğru değil,
çok ağlayınca kullanmak ğzere verdi damlayı günde 4 defa 8 damla dedi, ben çok gazı olunca veriyorum, güne saate bağlı kalmıyorum, eczaneci başlayınca sürekli vermen gerekiyo yoksa daha çok gazı olur dedi, ama ben yinede gazı olmayınca vermiyorum,
ama çok işe yarıyor, uyuyor, gülüyor gazı olmayınca çok mutlu, doktorunza sorun bu ilacı bugün 50. günümüz oldu. dün mevlüd yaptık, oğluşum damat oldu:)
birde çok kıyafet oldu giymesi mümkün değil hepsini, sizler bu konuda ne yaptınız, van'a göndereniniz var mı?
canım mevlüd de gelen kıyafetleri biz van a gönderdik yurtiçi kargo biz almıyoruz dedi biz de kızılaya verdik van a göndermeleri için. çok iyi oldu dediğin gibi hepsini giyemeyecek sonuçta boşu boşuna dolabında yer kaplayacaktı. herkese tavsiye ederim.
napıyosun nasılsın sana rastladım eskiden kimse çıkmazdı burdan şimdi kimse giremiyor valla bu bebekler fena benimde 20 günlüken başladı gaz sancıları acile gittim zinco verdiler işe yaramadı sonra birdaha doktora gittim sab simplex banada verdiler benim oğlana dokundu galiba ertesi gün hep kustu bende bıraktım şimdi gaz sancıları azalmaya başladı inş geçer..
kızlar yaa..bebeğim bu sabah daha fazla öksürmeye başladı ,çok korkuyorum yaa...dr u aradım çok evham yapıyosun fizyolojikle temilemeye tevam et yapamıyosun demekkş dedi..hepsi buu..uyuz oldum drada zaten ..ne yesem ne içsem sğtğmden geçer,kıza azcık ıhlamurmu versem ,papatyamı versem ..Allahıııımm nerelere gitsem yaaa(( 14:
selam,
bende hiç giremiyorum, girsemde geçmişe bakamıyorum, az d aolsa yazışmaların devam etmesine sevindim..:)
benimki kusmuyo ama çok uyuyo bazen 3-4 saat, rahatlatıyo ondan sanıırm, gaz olunca hiç uyuamıyo yazık.
ama bende dediğim gibi sürekli vermedim, doktora gittiğimizde mütiş vardı gazı, ama şimdi ara ara oluyo bende vermiyorum olmayınca.
birde doktor bir aşı söyledi, isale karşı aşıymış, 5 aydan önce yapılması gerekiyomu, 210 tl miş fiyatı, rotavirüs, ben çok kakarsız kaldım,
ilaç olayına karşıyım, rutin aşılar dışında sen aşı yaptırmayı düşünüyomusun?
birde çocuk doktorun kim?
Merhaba kızlar...
Canım geçmiş olsun, öyle böyle büyüyecekler işte ama tabi anne kalbi çok üzülüyoruz birşey olunca. Ama bahsettiğin çaylardan verme, sen iç bol bol. Bebişe ağır gelebilir.
Bizim dr.umuzda aynı aşıdan bahsetti, yaptırın dedi. Tanesi 115 tl., 3 kez birer ay arayla uygulanıyorumuş. Eda'nın dr.uda yaptırın demiş. Bende kararsızım ama herkese denilirse yaptıracağım.
burcu aynı fitilden dr ahmet yiğite de verdi bir kere kullandık hemen işe yaradı.senin oğlunuda rahatlatmışçok sevindim.valla biz bıcı bıcı yapıp komşuya 40 uçurmaya getcez bu kadar mevlüt yapılıyormuş ama hiç ugraşamıcm hstlıgım geçmedi zati şimdi kimselerle ugraşamam
aminn kuzummmmm sup.gliserin kansuk süppozituar ilaç bu zarrsızmış 15 dk da yptı yavrumn rahtldı
sibelcim sana şimdiden Allah kolaylık versin hem kaynana hem kayınpeder gelyomuş.annenin gitmeside zor gelir şimdi sana alışınca zor oluyor.Bizde iyiyiz çok şükür. Benim ki birde geceleri erken uyusa dört dörtlük olacak herşey ama yok anam gece 2-3 Allah ne verdiyse ayaktayız. Cin gibi bakıyor etrafa. Allah'tan annem yanımda da sabahları alıyor bende uyuyorum iki saat. Ama bu Cuma gidiyor anacığım. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Birde üstüne üstlük kayınvalide- kayınpeder geliyor. Allah sinirlerime hakim olmamı nasip etsin.
canım benim oğlumun da dudaklarının kenarlarında morluk vardı drmuz kalp ekosu çekmtirmemizi söyledi ve çektirdik şükürki birşey çıkmadı.senin oğlunda da inş çıkmaz.ten rengiyle alakalıdır dedi 1 yaşından sonra geçeceğini söyledi.kızlar yarın tıp fakültesine gitcez oğlumun dudak etrafında morarma gördüm delircem neden acaba bilen var mı
canım bildiğim kadarıyla bir çok kargoşirketi ücretsiz alıyor.bunların içinde ptt kargoda alıyor.merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?