2011 Ekim Anneleri

slm bacılaaaaa bizim bugun 40ımız çıktı sabah oglum gülerek uyandıı bir gülümseme bu kdarmı ykışır yaaaaaaaaaaaaaaaaasonracıgıma bnyomuzu yaptık komşuya 40 uçurmaya gittik sonrada saçımı kestirdim sanki üzerimden yük kalktı yaaa her gittiğimiz yerden yumurta şeker çikolata verdiler birde harçlık kptı oglum bizden bu kadarcık

hayırlı olsun canom bizim de pazar günü olcak inşallah.

kızlaarrrr gün boyu uyumadı kızım ,daha yeni uyudu şükür ,varya gözleri hep fıldır fıldırdı ne yapacağımı şaşırdım ,kucağımda uyuyo ,yatağına koyunca bığırdamaya başlıyo hasbam ..napcam ben bu zilliyle yaa..bide öksürüyo ,dilini dışarı çıkara çıkarr...çok üzülüyorum ,sonra ağzını tamamen açıp bi gülüyoki sormayın ..içim sızlıyo yaa..iyileşsin kızım bi an öncee...

çok teşekkürler canım... otriden az önce aldı geldi eşim ,bakalım becerebilecekmiyiz,biz soğuk buhar makinesi aldık siz nasıl aldınız??bide nasıl kullanıyosunuz??

kızlar şu gaz şurupları düzenlimi kullanılmalı...biliyormusunuz
canım ben sadece 1 kere kullandım ,sadece gazı olduğunda ,ama dün arkadarşlar yazmıştı ,günde 3 defakullananda var 2 defa kullananda..ama ben olabildiğince kimyasal kullanmamak taraftarıyım.

hayırlı olsun canooomm...bunlarda benden.

Cok feci depresyondayim kendimi uykuya verecegim ama kizim izin vermiyor. Evlilik yildonumumuz diye esim yemege cikardi hicbir sey yemedim hemen kizima dönmek istedim. Cünkü yavrum bugün sabah 5 ten aksam 4 e kadar cok huzursuzdu. Bi türlü uykuya dalamadi cani yanmis gibi ciyak ciyak agladi. Esimin babaannesi kursun döktü ikimize uyudu sonra. İcimden hiic konusmak gelmiyor. Odaya kapattim yine kendimi, esimse icerde ailesiyle kahkahalar atiyor bu evlilik böyle gider mi?

ıyı geceler herkesee.herkesler ıyıdır umarım.benım kızım zeynep başak da cok gazlı bır bebek.doktor bızede sab sımplex damlasını verdı.bende kullanıyorum 3 kez.persembe gunu de kırkımız cıkıyor Allahın ıznıyle.rabbım beebeklerımıze saglık versın.........

iyi geceler kızlar aranızda elektrikli süt sağma makinesi kullanan varmı marka ve tavsiyelerinizi istiyorum malum benim cadı mememi almıyo manuel pompada artık çok zor oluyo 1 aydır kullan kullan kas yaptım valla

kızlaarr otri bebenin burun aspratörü çok güzeeeelll...babası kızımın sümüklerini bi hüpletti ,maşşallah hemencecik çıktıı ..ayy okadar mutlu oldumkiii...sümükleri alıp öpesim geldii...ıyyy çok iğrenç gelebilir ama kızım çok rahatladı yaa..çok mutluyuummmm

Son düzenleme:

canim uzuldum annenin gidecegine, cani sagolsun yine gelir.seninde kaynanan geliyormus,benim kafayi yememe az kaldi esime deyim diyorum bu sene son artik kendi evine ciksin diye,geride 3 sene sonra gelicek bana o arada birsey olursa kadina basima kalkar diye korkuyorum bak istemiyordun birakip gitti der diye.ama kaynanam benden saglikli valla napicam sasirdim.kapilar tangir tangir ortuyor dun dedim anne biraz yavas ort kapiyi cocuk uykuya dalamiyor sicriyor diye,aaa ne alakasi varmis kulaklari duymazmis,daha inadima hizli ortmdye basladi,gun sayiyorum valla 7.5 ayi kaldi bir gecseydi kazasiz belasiz

günaydın kızlar
oğlumun beşiğine ipbağladım sağ elimle size yazıyorum solla beşiği sallıyorum

günaydın :) ben de ayak parmağımla sallıyorum ana dizi diye bişey var annem almıştı iyiki de almış ayakta sallanmaya bayılıyodu zaten bu alet süper oldu kızım için.

günaydın :) ben de ayak parmağımla sallıyorum ana dizi diye bişey var annem almıştı iyiki de almış ayakta sallanmaya bayılıyodu zaten bu alet süper oldu kızım için.
benim aklımda doğumdan önce hiç sallamaya alıştırmıcam kucağa alıştırmıcam gibi düşünceler vardı ama bebişler bizimistediğimizi değilde kendiistediklerini yaptırınca olay bu şekilde gelişti.gaz problemi olunca devamlı kucakta ve sallamakla rahat ediyor

Son düzenleme:

aynen öyle.kızım kucağa da ayağa da memede uyumaya da yani herbişeye alıştı.ağlamasın rahat etsin diye insan herşeyi deniyo çünkü.

Hastayimmm burnum tikali. Ohhh annemi cagirdim hemen geldi evime geciyorum biraz sonra. Allahima sükürler olsun. Depresyondan cikma vakti geldi :)

kızlar mirabalar..ya bi türlü takipedemiyorum gene burayı..misafirlerden daraldım valla..arada fırsat buluncada eşimle sokağa atıyoruz kendimizi :) şey demek için geldim..unuttum şimdiye kadar sölemeyi ama benle veya benden sonra doğum yapanlara yararım olur en azından..38.gününüzde bebeğe ali imran suresi okumak gerekiyomuş..ateşli hastalık geçirmesini engellio inş.aklınızda olsun duyanlar duymayanlara iletsin bacılarım

Selam kızlar bütün anniş ve bebişler iyidir umarım. Beynim çatlıyor uykusuzluktan, sağolsun kaynanam tam ben sabah uykuya dalınca odama geliyor, bebeğe bakıyor güya... o gelince haliyle o zombi gibi halimle kalkıyorum demiyoki sabah uyumuş kadın yatsın... ayy resmen şiştim... Gerçi lafımıda esirgemedim, yeri gelince çat diye yapıştırdım bi güzel, gıkı çıkamadı...

Tüm ev düzenim alt üst oldu şimdi temizlik yapçam tuhafiyeye gitti, arada bakmaya çalıştım ama çok kalamadım kız durmadı. Ev dandini bide o geldi diye gelen giden aman yarabbim, boğuldum bu gelen giden bitmicek bizim ya daha 1 ay sürer belki daha fazla, allah eksik etmesin bereketini ama valla yoruldum.. Bide beynim gürültü ses kaldırmıyor çok geriliyorum artık..

Ya kaynanası uzun süre kalanlar varya Allah sabrınızı arttırsın hepinizin, çok zor ya... bide eşimle takıştık sinir etti beni ama gece burnundan getirdim, bıraktım kızı yanına kucağımdan yavrum bas bas bağırıyo, bilerek yaptım ama eşim uyuyamasın diye. perperişan gitti işe oh iyi oldu.. Napçanı şaşırdı çocukla pişpişlesinmi sallasınmı bayada gelmedim mutfaktan oturdum bişiler atıştırdım sinirden, çağıramıyoda ohhhhhh ne iyi oldu ...

Valla iğrenç gelmiyo nidacım insan bebeği iyi olsun diye herşeyi yapar :))))

Ayy 7,5 aymı???? Allah sabrını arttırsın kız....

günaydın kızlar
oğlumun beşiğine ip bağladım sağ elimle size yazıyorum solla beşiği sallıyorum

Bende gece tülbent bağladım kolum koptu sallamaktan yaa, hiç alıştırmak istemedim ama malesef kucağına alan otomatik makina gibi sallıyo anlamaıdm gitti yaa..

Hastayimmm burnum tikali. Ohhh annemi cagirdim hemen geldi evime geciyorum biraz sonra. Allahima sükürler olsun. Depresyondan cikma vakti geldi :)

Valla bende sevindim senin adına, git evine bi rahat nefes al inşallah gelmez kimse kayınpeder filan artık yaaa...

Allah razı olsun bende okucam daha 38 olmadık yarın olcaz inşallah ama kim okucak biz okuyamayız ki? Anneme okutayım bari.. Yada babasına okuturum..

Son düzenleme:

canım dün gittik çok şükür emzik iz yapıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…