Sağol canım iyi dileklerin için.. Çok şükür daha iyi Mert.. Babaannesi geldi bugün çok mutlular.
Kartopu soranlara 2,5 yaşında de Burak için. Malesef insanlar kıyaslıyor, belki kötü niyetle yapmıyorlar ama yine de nazar değiyor.
canın sağolsun güzelim napalım
zatii bu akşamm yapmazsınnn yarınnnnnnnnn olsunnn zati gün belli değil hala dimii
valla geçen hafta anneme yarın için yapabilirim demiş,ama birdaha ses soluk çıkmadı benide aramadı. akşam arayıp söylersede şansını kaybetmiş olur,yapacak bir şey yok.böyle el gibi çağırırsa yapmasamda olur. neyse sinirlendim yine. ben kendimi parçalıyorum kimsenin umurunda değil.
aaaaaaaaaa annene demiş bide seni hiç aramadımııııı aa çok sert
sen o kadar uğraş şeker hamurları diş buğdayı sabunlarıı cıks cıks cıksss
üzülme kartopu kıss yarın olsa dahiş yetiştirirsin ben sana ulaştırırım o konuda sıkıntı yokkkkk
yok canım yapmayacağım eğer akşam ararsa,hatta gitmem bile belki. ama gündüz ararsa akşama yaparım 20 tane falan ,süslemeyide birşeyler uydururum artık
ayy keşke benim görümcemde düşünse beni böyle ince ince şunu yapsak daha iyi bunu yapsak daha iyi diye fikir versee ama yokk böle bişi son kere ben ama görümcemin kızının doğum günü içinn çok şey yapıciymmm anlayana artıkkk
ayy keşke benim görümcemde düşünse beni böyle ince ince şunu yapsak daha iyi bunu yapsak daha iyi diye fikir versee ama yokk böle bişi son kere ben ama görümcemin kızının doğum günü içinn çok şey yapıciymmm anlayana artıkkk
valla kimse anlamazz..anlasınlar diye yapacaksan yorma kızımm kendinii, artık insaflarr safa yatıoo valla
Bazı gelinler de görümcesi fikir verince işime ne çok karışıyor, ben sanki bilmiyorum diyor. Memnun edemiyorsun kimseyi...
yok canım yapmayacağım eğer akşam ararsa,hatta gitmem bile belki. ama gündüz ararsa akşama yaparım 20 tane falan ,süslemeyide birşeyler uydururum artık
Kartopum sen çok olgun birisin ve nasıl davranacağını çok iyi bilirsin, o kişiye yaptığı hareketin çok saygısızca olduğunu açıklıkla söyleyebilirsin.. Yaşı küçükse belki eğitebilirsin bile. Bence süslemelerini de al git. Önemli olan senin yeğenin...
anlamazlar canım hiç heveslenme ,teşekkür bile etmezler. neyse sinirliyim ya ondan.gerçi sinir değilde üzülüyorum niye böyle oluyor diye.şimdi gitmem bide ben suçlu olurum. anneme söyledim ya ,ona haber verdim ya der bana. .yada derki hafta içi gelemezsin diye söylemedim der çıkar işin içinden. nasılsa hiçbir şeyi yüzüne vurmuyorum ,anlamamazlıktan geliyorum,oda fırsat biliyor. aman napim
gerçi hafta içi yapmasıda ilginç ama neyse
kizzlarr çok sıcakakk
ben astoryaya gidiyorum zeynep, tel.kılıfı bakacağım. ayıptır söylemesi kocişim anneler günü için tel. almış bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?