2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun melofer,inşallah ufak bir incinmedir.

annemde öyle söylüyor ama diyemiyorum işte ne gerek var falan diyorum.nazar boncuğu bile takmıyorum ama takmak lazım herhalde.

Son düzenleme:
zatii bu akşamm yapmazsınnn yarınnnnnnnnn olsunnn zati gün belli değil hala dimii

valla geçen hafta anneme yarın için yapabilirim demiş,ama birdaha ses soluk çıkmadı benide aramadı. akşam arayıp söylersede şansını kaybetmiş olur,yapacak bir şey yok.böyle el gibi çağırırsa yapmasamda olur. neyse sinirlendim yine. ben kendimi parçalıyorum kimsenin umurunda değil.

efenin dün hiç iştahı yok sırf yesin diye yani önceden seviyodu dün önüne bi tabak makarna verdik yugurdu yoğurdu kafasına baacagınaa yüzüne heryeri vıcık vıcık yaağğ olduu bir iki tane yesin diyee önden bir iki tane yuttuu sonrada bizim ağzımıza verdi ıh ıh ıh mama mammam diye bize yediriyo akıllımm şu iştahıda düzelirse tammdır bu iş bide kızlar
rüyamda içime elyın girmiştii abooooooooo çok trsıyorumm gerck gişbydii

aaaaaaaaaa annene demiş bide seni hiç aramadımııııı aa çok sert
sen o kadar uğraş şeker hamurları diş buğdayı sabunlarıı cıks cıks cıksss

üzülme kartopu kıss yarın olsa dahiş yetiştirirsin ben sana ulaştırırım o konuda sıkıntı yokkkkk

yok canım yapmayacağım eğer akşam ararsa,hatta gitmem bile belki. ama gündüz ararsa akşama yaparım 20 tane falan ,süslemeyide birşeyler uydururum artık

yok canım yapmayacağım eğer akşam ararsa,hatta gitmem bile belki. ama gündüz ararsa akşama yaparım 20 tane falan ,süslemeyide birşeyler uydururum artık

gündüzden ararsa yaparsan yani bana habere et ben kocişimi yollarım motorla bırakır zzati yakın motorla

ayy keşke benim görümcemde düşünse beni böyle ince ince şunu yapsak daha iyi bunu yapsak daha iyi diye fikir versee ama yokk böle bişi son kere ben ama görümcemin kızının doğum günü içinn çok şey yapıciymmm anlayana artıkkk

valla kimse anlamazz..anlasınlar diye yapacaksan yorma kızımm kendinii, artık insaflarr safa yatıoo valla

Bazı gelinler de görümcesi fikir verince işime ne çok karışıyor, ben sanki bilmiyorum diyor. Memnun edemiyorsun kimseyi...

valla kimse anlamazz..anlasınlar diye yapacaksan yorma kızımm kendinii, artık insaflarr safa yatıoo valla

nebilemmmm yaw şimdiden kraponlarını şeker hamurlarını falan aldımmmmmmmmmmm

Bazı gelinler de görümcesi fikir verince işime ne çok karışıyor, ben sanki bilmiyorum diyor. Memnun edemiyorsun kimseyi...

yok aama mesela bi şunuda yapsak nasıl olur diye fikir vermek var bide akarılşmak var bunu ayırt edebilir indsanlar diye düşünüyorummmmm

Kartopum sen çok olgun birisin ve nasıl davranacağını çok iyi bilirsin, o kişiye yaptığı hareketin çok saygısızca olduğunu açıklıkla söyleyebilirsin.. Yaşı küçükse belki eğitebilirsin bile. Bence süslemelerini de al git. Önemli olan senin yeğenin...

anlamazlar canım hiç heveslenme ,teşekkür bile etmezler. neyse sinirliyim ya ondan.gerçi sinir değilde üzülüyorum niye böyle oluyor diye.şimdi gitmem bide ben suçlu olurum. anneme söyledim ya ,ona haber verdim ya der bana. .yada derki hafta içi gelemezsin diye söylemedim der çıkar işin içinden. nasılsa hiçbir şeyi yüzüne vurmuyorum ,anlamamazlıktan geliyorum,oda fırsat biliyor. aman napim

yok canım yaşı küçük falan değil benimle. o yüzden bu zamana kadar öğrenmediyse bundan sonra hiç öğrenmez bazı şeyleri. bir tek ağbim olduğu için evimize geldiğinden beri idare ediyoruz onun için oluyor bunlar . Ama ne yapalım böyle gelmiş böyle gidecek. her haliyle seviyoruz onu çünkü gelinimiz,yeğenlerimin annesi,abimin eşi.

gerçi hafta içi yapmasıda ilginç ama neyse
kizzlarr çok sıcakakk

gerçi hafta içi yapmasıda ilginç ama neyse
kizzlarr çok sıcakakk

hafta içi 2 yeğenim okulda oluyor onun için yapıyor,gelenlerinde çocukları olmasın zor olur dedi,onun için baştan beri hafta içi yapacağım diyordu zaten. neyse boşver herkes kendi bilir,canları nasıl isterse öyle yapsınlar,sonuçta herkesin kendi çocuğu,kend, zevki ve arzusu.

kartopuu kızz işin varmı yoksa üçler marketee gidekkkk ariel 16 kapsül çamaşır deterjanıyla 20 kapsül fairy bulaşık deterjanı 10 tl ye düşmüş ikisinin fiyatı yani bu uygunn gitmeye çok üşeniyomm biri olaydı yanımdaa :SSSSSSS

ben astoryaya gidiyorum zeynep, tel.kılıfı bakacağım. ayıptır söylemesi kocişim anneler günü için tel. almış bana.

anaa bunu okumamıştım bende üçlere gidekk dediydimm tühh yaa burdaki kızlardaaa yeni geldiii yaa bööööööööööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…