2011 Ekim Anneleri

burağın salıncağını satsam buradan satılırmı acaba? Sen çok satış yaptın ne dersin

satılır kızz niye satılmasın akşam çek resimlerini yarın konu açarsınnnnnnnn

bu arada iyi akşamlarr beybiler çıkıyoruuyymm oğluşumaa haydiii byyyyyyyyyyyysssssssss

:) sağol cnm senden de..hersey olur ana,bacı,dost,sırdass.maşşallahhh sanada eşine de Burağınada

sağol canım şimardım şimdi,ama benden iyi dünür olmayabilir ona göre bu yaştan sonra doğurmuşum tek oğlan valla söz vermiyorum iyi dünür/kayınvalide olacağıma ona göre hahahahahaha

geldim canım geldim, bende diğer tarafta yazıyordum,diyorum bu kız nereye gitmiş ışığıda yanıyor ama.demek komşuya kadar geçmiştin

benden de hepinize günaydın

kartopuyu arıyodum ama kıl payı kaçırdım sanırım. kartopu, işin yoksa bize kadar gelsene, çayla kek var yeriz

Gunaydınlarr canlarımm,, hopp noluoo ya topiğimizden gözgöre göre kızzz kaçırıoooolarr,, huuuu kızlarrrr uyumayın yaaaa..

Kartopu bizimdir, bizim kalacakk

Gunaydınlarr canlarımm,, hopp noluoo ya topiğimizden gözgöre göre kızzz kaçırıoooolarr,, huuuu kızlarrrr uyumayın yaaaa..

Kartopu bizimdir, bizim kalacakk

valla araya iş girdi, kartopu bize gittiyse bile ben hala sizde kalmışım

yaw naapalım çok seviyoz kartopunu, izindi şuydu buydu derken özledik valla...gelsin de iki haylefli tarif atırsın bize, günümüze ışık saçsın

kızlar efe bıcır bıcırdı akşam hep onla vakit geçirdim oynadık sokaktaa paslaştık toplaa dışarı çıktık meydandaki ışıklara basa basa kaçtık çok hoşuna gittii babamısda bize hediye aldıı döndük yatana kadarrr oynaştık yani oğluşum canımm yavruu ceyklanımmmmmmmmm birde yinede mızmızlığı var ama olsun ateşi çıkmadı allahıma çok şükürr
bu aradaa çok tuhavfff bir rrrüüya gördüm kızlarrrrrr netten tabir edemdee gelemmmm görüşrkk

Günaydın kızlar,
ancak dünkü yazıları okudum,
sohbetiniz hep böyle coşkulu olsun,

kartopu burak için geçmiş olsun canım,
belki de burak'ın yıldızı düşüktür o yüzden
çok nazar değiyordur,
maşallah demeyen kişilere ben de çok kızıyorum
ama o zaman ben de içimden maşallah diyorum,

zefey efe için çok sevindim,
allah bebeklerimizin yüzünden gülücükleri hiç eksitmesin,
onlar hep gülsün ve mutlu olsunlar,

melofer mert için çok geçmiş olsun,
dilerim şimdi daha iyidir

Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun.. Dün dizimi ağrıttım.. Kıtırt yaptı ondan beri ağrıyor.. of İnşallah menüsküs yırtığı değildir.

Günaydın herkese... Güzel bir gün olsun.. Dün dizimi ağrıttım.. Kıtırt yaptı ondan beri ağrıyor.. of İnşallah menüsküs yırtığı değildir.

ayy geçmiş olsun inşallah değildir çok zor çünküm ooo oğluş nasılllll napıoo

sende olaydın eydii marall
evtt bende maşallah diyorum artık içimdennnnnnnn demekte gerekkkkk ee sen napıon nasıl gidiyo yeni yeriniz nasıl

sağolasın canım,

yeni yerimize alışmaya çalışıyoruz
bazı olumsuzlukları var ama zamanla ne kadarını giderebiliriz bilemiyorum,

Sağol canım iyi dileklerin için.. Çok şükür daha iyi Mert.. Babaannesi geldi bugün çok mutlular.

Kartopu soranlara 2,5 yaşında de Burak için. Malesef insanlar kıyaslıyor, belki kötü niyetle yapmıyorlar ama yine de nazar değiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…