2011 Ekim Anneleri

kıyamam ya geçmiş olsun canım benim. Bu bebeklere nazar değiyo. Allahım korusun nazarlardan. Civciv Burak da nazar aldı

ameliyat olunca TEK TEK FIRTLAYAN ZİYARETÇİLERİMİZZ OĞLUM KAÇ GÜNDÜRR HASTAA Bİ GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİNİZZ AŞKOLSUNNNNNN KSÜÜMMMMMMM

arcemek huggies in külot bebek bezini kullanıyordu herhalde başka kullanan varmı kızlar memnunmusunuz,bende denemek istiyorum burağa

Hayıırrr alma, benim kıza aldım, 3 -4 tane kulladım, 5 numara olduğu halde, yavrumun bacak aralarını sürtttü. Sanki dar gelen çamaşır yara yapar ya onun gibi, kıpkırmızı oldu. iki paket de öylece duruyor evde. kullanımı kolay ama, ebatları çok küçük yapmışlar. tavsiye etmiyorum. bir ara canbebenin de vardı, o külot gibi giyilenlerden, marketlere baktım hiç biryerde yok. yeğenime ondan kullanıyorduk, o çok güzeldi.

Ben marşmelovdan yapmıştım ya cemremin pastasını da onunla kaplamıştım, çok da güzel olmuştu. ama jelibondan denemedim. bidaha uğraşmam da, şeker hamuru alacam ikinci yaş pastasını yaparken, yeğenim sünger boplu pasta istiyo doğum gününde, gelecek ay onu yapacam, bakalım yapabilecek miyim.

oo arcemek sessiz sedasız işi götürüon demek.süngerboplu pastalar felannn,, kıscenede PEPE li yap..

o zaman ben oğluma antalyalı bir kız alayım meloş

Sevozy doğru sölüyo bnm yavru ceylanımmmı sanki daha yeni pırtlattım cennet kokulumm ayy yüzlümmm dötünü başını yediğimiiiiiiiiiiii oğlum pipiş neerde diyorum kopartıp annesine ham yaptırıyo ayırtırr sölemediii oyy burnumda tüttüüü yaa yarım onu heryerinii

şimdi kartopu sana daha zordur sende alıştın oğluşa kaç gündürrrrrrr

iyiki söyledin canım,bu akşam migrostan alacaktım.çünkü sadece orada satılıyor, eskiden primanında varmış ama oda çıkarmıyor herhalde artık. eski forumlarda gördüm,herkeste çok memnunmuş ama niye çıkmıyor anlamadım.pahalıya gliyor herhalde,o yüzden çok tutulmadı

BU HAFTAKİ BLOG GÖRÜNTÜLEME SAYISINI VERİYORUM EHEM EHEMMMMMMM

Giriş

Sayfa görüntüleme

Türkiye

474

Almanya

29

Belçika

9

Rusya

9

ABD

8

Güney Kıbrıs Rum Kesimi

2

Hollanda

2

kıyamam ya geçmiş olsun canım benim. Bu bebeklere nazar değiyo. Allahım korusun nazarlardan. Civciv Burak da nazar aldı

bu çocuğa çok nazar değiyor ya,şimdide portmantoya yüzünü çarpmış bakıcısı bahçeye çıkartmıştı,çok kalabalıkmış bahçe okullar tatil herkes evde,komşular ay nekadar büyümüş kocaman olmuş falan filan demişler eve gelir gelmez yüznü vurdu dedi bakıcı. kendiside peşinden kafasını masaya çarpmış yerden burağın oyuncağını alırken. millette ne göz var ya

cnm maşşallahh Burak yasıtlarından cok fazla gelişkin.nazar değmesi çok normal.ayetel kursi okuyun bolboll.Rabbim korusun yaa..Bide biri maşşalh demıosa sizz zorla dedirtin bnm k.peder öle yapıo:) maşallah desene yaaa dioo :))

oo arcemek sessiz sedasız işi götürüon demek.süngerboplu pastalar felannn,, kıscenede PEPE li yap..

Pepeeyi becerebilir miyim bilmiyorum ki:) Gerçi resmini çiziyorum, benim kıza soruyorum bu kim diye, hemen "Pepee" diyor ama, bakalım, yapabilirsem yaparım:) Bu arada dün kızımı stüdyoya götürdüm. fotoğraf çekimi vardı, rica ettim, bi tanesinin yanına pepeli bişeyler fotoşoplayacaklar. hatıra kalsın pepesi de:)

Evet canım adeti az, fiyatı fazla, bi de bedeni bayaa küçük geldi yavruma, güya 9-20 kilo, değil 20 kilo, 5 kiloluk bebeğe zor olur yani. hatalı üretim midir nedir anlamadım. Çiş tutma kapasitesi de yok, mini minnak bi bez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…