selam kızlar nasılsınız,
bir tatili daha bitirip geri döndüm,gerçi fazla keyifli bir tatil değildi,ben grip oldum çok fena,halada tam düzelemedim. ama en kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişinin ucunu kırdı. çok ağldı düşünce ,kimbilir nasıl canı yandı yavrumun.
zefey sizede geçmiş olsun tekrardan ailecek,annanen nasıl oldu? efe herhalde biraz daha iyi değilmi?
arcemek huggies in külot bebek bezini kullanıyordu herhalde başka kullanan varmı kızlar memnunmusunuz,bende denemek istiyorum burağa
kızlar bu aradaa jelibondan şeker hamuru yapıolarmış sabahhh ona baktım bayaa inceledim çokda basit mişş yani aslında şeker hamuru alaınamayacağı zamanlar jelibondanda yapılabilir hemde yeşil ten rengi turuncu gibi renklerde çıkıyor
ameliyat olunca TEK TEK FIRTLAYAN ZİYARETÇİLERİMİZZ OĞLUM KAÇ GÜNDÜRR HASTAA Bİ GEÇMİŞ OLSUN DEMEDİNİZZ AŞKOLSUNNNNNN KSÜÜMMMMMMM
devekusuuu2metrelik adam yahu:) demek kı heryasda böle göünüoo evlat :)
Ben marşmelovdan yapmıştım ya cemremin pastasını da onunla kaplamıştım, çok da güzel olmuştu. ama jelibondan denemedim. bidaha uğraşmam da, şeker hamuru alacam ikinci yaş pastasını yaparken, yeğenim sünger boplu pasta istiyo doğum gününde, gelecek ay onu yapacam, bakalım yapabilecek miyim.
Ay benim ailem hep kocamın tarafını tutuyor yaaa, hiç daha sen haklısın demezler bana ben serzenişte bulunsam. Antalyalılar hep damadın tarafındadır zaten, damadını bu kadar seven bi toplum daha yoktur. Ama bazen kayınvalideme serzenişte bulunuyom oğlu hakkında, o da hep oğlunu tutuyor, bana hiç sen haklısın demiyor.. Ne bahtsızım...
Ay kız mutfağım falan yeniya şimdi gıcır gıcır, hevesimden kızartmayı falan balkonda yapıyorum mutfak kirlenmesin diye
o zaman ben oğluma antalyalı bir kız alayım meloş
bnm anamgilde bana haklısın demez ama şimar mıyım dıeee
Hayıırrr alma, benim kıza aldım, 3 -4 tane kulladım, 5 numara olduğu halde, yavrumun bacak aralarını sürtttü. Sanki dar gelen çamaşır yara yapar ya onun gibi, kıpkırmızı oldu. iki paket de öylece duruyor evde. kullanımı kolay ama, ebatları çok küçük yapmışlar. tavsiye etmiyorum. bir ara canbebenin de vardı, o külot gibi giyilenlerden, marketlere baktım hiç biryerde yok. yeğenime ondan kullanıyorduk, o çok güzeldi.
kıyamam yageçmiş olsun canım benim. Bu bebeklere nazar değiyo. Allahım korusun nazarlardan. Civciv Burak da nazar aldı
bnm anamgilde bana haklısın demez ama şimar mıyım dıeee
bu çocuğa çok nazar değiyor ya,şimdide portmantoya yüzünü çarpmışbakıcısı bahçeye çıkartmıştı,çok kalabalıkmış bahçe okullar tatil herkes evde,komşular ay nekadar büyümüş kocaman olmuş falan filan demişler eve gelir gelmez yüznü vurdu dedi bakıcı. kendiside peşinden kafasını masaya çarpmış yerden burağın oyuncağını alırken. millette ne göz var ya
o zaman elifide alabiliriz biz burağa,anası gibi oda şımarmaz.sevozy sendende iyi dünür olur yani
oo arcemek sessiz sedasız işi götürüon demek.süngerboplu pastalar felannn,, kıscenede PEPE li yap..
iyiki söyledin canım,bu akşam migrostan alacaktım.çünkü sadece orada satılıyor, eskiden primanında varmış ama oda çıkarmıyor herhalde artık. eski forumlarda gördüm,herkeste çok memnunmuş ama niye çıkmıyor anlamadım.pahalıya gliyor herhalde,o yüzden çok tutulmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?