bizim eczanede vardı.istedim getirdiler.ama sadece karnımda hareket varken gaz mı bebek mi onu anlıyorum.kalp atışı duyulmuyor
ben Angelsounds Fetal Dopler almayı düşünüyorum hareketlerini hıçkırığını bile duyabiliyormuşun..
şekerim beden kalmamış ki hiç bi lcw'de.. ben internetten de baktım birkaç mağazasına da baktım beden yoktu hep büyük bedenler kalmıştı
zeynepcim sağlıklıdır Allahın izniyle içini ferah tut..tatlım inan sorunlu hamilelikle alakası yok benim şu anda riskim olmamasına rağmen bi şey bakmamaya çalışıyorum iyi değil dedikleri için...hatta sana şunu söyleyim benim düğün tarihim belli olmadan ne ben ne annem çeyiz bakmadık uğursuzluk diyolar die maaşallah bünyem bütün batıl inançları barındırıyo galibabeni sinirediyor o takvim.erkek deyip duruyor bana.pazartesi bir olsaydı bebeğimin kalbi atıyor mu sağlıklı mı bilmiyorum.ama işte gönül bu aradabir kayıyor kız mı erkek mi diye.biz sorunlu hamilelik yaşıyoruz diye hakkımız yok mu hayal kurmaya,bir tulum almaya her şeyi çok görüyorlar bana
çok iyiymiş tatlım yaa ben de ank.dayım o fırsat tükenmiştir şimdi. nolur bi daha böyle bi fırsata denk gelirseniz bana da haber verin...canım ankaradayım ben. ama şöyle oldu. hani bu fırsat siteleri var ya. orda çıkmıştı. bende kaçırmadan aldım. fiyatı 510 tl den 199 tlye düşmüştü. raiçler 500 civarıymış bende daha önce sormuştum bi kaç yere. fiyatın içinde bi tane kapı posteri, stüdyoda çekim ve doğum çekimleri var. yakaşık. 500 den fazla foto oluyomuş
90 milyon dimi o .sen al beyenirsen bizde alalım
ben Angelsounds Fetal Dopler almayı düşünüyorum hareketlerini hıçkırığını bile duyabiliyormuşun..
Bende hissetmek istiyorum Çikolaata yiyip yiyip kendimi dinliyorum bi hareketlenme varmı diye ama tık yok galiba bebişimde bana benziyo uykucu hep uyuyoyaa kızlar ben de hissediyorum daha 11. hafta ama..hatta dün annem bana bakmaya geldi.çikolata yedim annem şoka girdi hareketlerini hissedince
Nerelerdesin kız sen kaç gündür Merak ettiriyosun insan arada uğrarslm kızlar nasılsınız bakayım uzun zamandır gelemiyodum beni soranlarda olmuş :)))
kızlar tünaydın hava kapalıydı erken zannetim baya uyumuşum..benim doktorumda geçen pazartesi gittiğimde yürü dedi bana size öyle bişey dedimi?normalde bu aylar demesi biraz tuhafıma gitti daha erken değilmi?..ayrıca benim bebekde iki gün öndeymiş hangisini takip ediyim..
ben angelsounds fetal dopler almayı düşünüyorum hareketlerini hıçkırığını bile duyabiliyormuşun..
Bende teyzeme söyliyim getirsin bi tane bana Hiç aklıma gelmemiştiben eve siteteskop aldım.ses falan duyamadım ama karnımda hereketleri artık net görüyorum.hareketleri erken gözüken bebek erkek diyor kuzenlerim .ya nasip bakalım
Kimse sorunsuz hamilelik yaşamıyo canım hiç kimsenin lafına aldırma sorunlu yada sorunsuz sonunda hepimiztek bişey olucaz oda anne Hepimiz bu adı alıcaz farklı isimler almıycaz Herşeyede hakkımız varbeni sinirediyor o takvim.erkek deyip duruyor bana.pazartesi bir olsaydı bebeğimin kalbi atıyor mu sağlıklı mı bilmiyorum.ama işte gönül bu aradabir kayıyor kız mı erkek mi diye.biz sorunlu hamilelik yaşıyoruz diye hakkımız yok mu hayal kurmaya,bir tulum almaya her şeyi çok görüyorlar bana
Bende Allahım izin verirse Ekim annesi olacağım kızlar
12 Ocak Sat tarihim
İstanbul
69 Kilo ile
Muhtemel doğum tarihim 19 Ekim
Pıt pıtları duydumm
peki bunun bebeğe zararı falan olmaz değil mi...şimdi fiyatına baktım pahalıda degil neden olmasın...?
Bende hissetmek istiyorum Çikolaata yiyip yiyip kendimi dinliyorum bi hareketlenme varmı diye ama tık yok galiba bebişimde bana benziyo uykucu hep uyuyo
Nerelerdesin kız sen kaç gündür Merak ettiriyosun insan arada uğrar
Benimkide 5 gün önde onun için ben listedeki tarihlerimi çizelgemide ona göre değiştirdim sonuçda doktorun hesabına göre takip etmem gerekiyo karışıklık olmasın dedim 8 Ocaktan 3 Ocaka terfi ettim
benimde sat 8 ocak ama 2 günden bişey çıkmaz değiştirmiyyeim bir daha doktora gittiğimdede 2 gün ilerde derse belki o zaman öne alırım..
benimde sat 8 ocak ama 2 günden bişey çıkmaz değiştirmiyyeim bir daha doktora gittiğimdede 2 gün ilerde derse belki o zaman öne alırım..
arkadaşlar benim de son kontrole gidişime kadar sata göre 1 hafta ileriden gidiyordu, bu son kontrolde eşitlendi.. ultrasondaki ve sattaki kaç haftalık olduğum.. 9 aylık hamile bir arkadaşım var ona sordum satı baz al dedi.. çünkü hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zaten satla eşitleniyormuş
kızlar bişi sorcam. oje sürüyo musunuz? sürüyosanız asetonsuz ojeyle mi çıkartıyosunuz. ben öğrendiğimden beri hiç sürmedim oje. ama bazen sürmem gerekiyo gibi, düğün doğumgünü falan oluyo. oralarda biraz bakımli oluyum diyorum. şu asetonsuz asetonlar nasıl bir şeyki??
kızlar bişi sorcam. oje sürüyo musunuz? sürüyosanız asetonsuz ojeyle mi çıkartıyosunuz. ben öğrendiğimden beri hiç sürmedim oje. ama bazen sürmem gerekiyo gibi, düğün doğumgünü falan oluyo. oralarda biraz bakımli oluyum diyorum. şu asetonsuz asetonlar nasıl bir şeyki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?