2011 Ekim Anneleri

zeynepcim sağlıklıdır Allahın izniyle içini ferah tut..tatlım inan sorunlu hamilelikle alakası yok benim şu anda riskim olmamasına rağmen bi şey bakmamaya çalışıyorum iyi değil dedikleri için...hatta sana şunu söyleyim benim düğün tarihim belli olmadan ne ben ne annem çeyiz bakmadık uğursuzluk diyolar die maaşallah bünyem bütün batıl inançları barındırıyo galiba

çok iyiymiş tatlım yaa ben de ank.dayım o fırsat tükenmiştir şimdi. nolur bi daha böyle bi fırsata denk gelirseniz bana da haber verin...

Bende Allahım izin verirse Ekim annesi olacağım kızlar

12 Ocak Sat tarihim

İstanbul

69 Kilo ile

Muhtemel doğum tarihim 19 Ekim

Pıt pıtları duydumm

Son düzenleme:
yaa kızlar ben de hissediyorum daha 11. hafta ama..hatta dün annem bana bakmaya geldi.çikolata yedim annem şoka girdi hareketlerini hissedince
Bende hissetmek istiyorum Çikolaata yiyip yiyip kendimi dinliyorum bi hareketlenme varmı diye ama tık yok galiba bebişimde bana benziyo uykucu hep uyuyo
slm kızlar nasılsınız bakayım uzun zamandır gelemiyodum beni soranlarda olmuş :)))
Nerelerdesin kız sen kaç gündür Merak ettiriyosun insan arada uğrar

Benimkide 5 gün önde onun için ben listedeki tarihlerimi çizelgemide ona göre değiştirdim sonuçda doktorun hesabına göre takip etmem gerekiyo karışıklık olmasın dedim 8 Ocaktan 3 Ocaka terfi ettim

ben eve siteteskop aldım.ses falan duyamadım ama karnımda hereketleri artık net görüyorum.hareketleri erken gözüken bebek erkek diyor kuzenlerim .ya nasip bakalım
Bende teyzeme söyliyim getirsin bi tane bana Hiç aklıma gelmemişti
Kimse sorunsuz hamilelik yaşamıyo canım hiç kimsenin lafına aldırma sorunlu yada sorunsuz sonunda hepimiztek bişey olucaz oda anne Hepimiz bu adı alıcaz farklı isimler almıycaz Herşeyede hakkımız var
Bende Allahım izin verirse Ekim annesi olacağım kızlar

12 Ocak Sat tarihim

İstanbul

69 Kilo ile

Muhtemel doğum tarihim 19 Ekim

Pıt pıtları duydumm

Hoşgeldin canım aramıza hayırlı olsun
Çizelgende yanlışlık var sat değilde tahmini doğum tarihini yazarak yaparsan düzelir sanırım

benimde sat 8 ocak ama 2 günden bişey çıkmaz değiştirmiyyeim bir daha doktora gittiğimdede 2 gün ilerde derse belki o zaman öne alırım..

benimde sat 8 ocak ama 2 günden bişey çıkmaz değiştirmiyyeim bir daha doktora gittiğimdede 2 gün ilerde derse belki o zaman öne alırım..

arkadaşlar benim de son kontrole gidişime kadar sata göre 1 hafta ileriden gidiyordu, bu son kontrolde eşitlendi.. ultrasondaki ve sattaki kaç haftalık olduğum.. 9 aylık hamile bir arkadaşım var ona sordum satı baz al dedi.. çünkü hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zaten satla eşitleniyormuş

kızlar bişi sorcam. oje sürüyo musunuz? sürüyosanız asetonsuz ojeyle mi çıkartıyosunuz. ben öğrendiğimden beri hiç sürmedim oje. ama bazen sürmem gerekiyo gibi, düğün doğumgünü falan oluyo. oralarda biraz bakımli oluyum diyorum. şu asetonsuz asetonlar nasıl bir şeyki??

bende belki eşitlenir diye değiştirmedim..ilk başta eşitti gittiğimde sonraki gittiğimde bebek beslenmiş 2 gün önden gidiyor dedi doktor sevindim bende..

Ben çok severim oje ama namaz kıldığım için sürmüyorum asetonsuz aseton ilk defa duyuyorum ama asetonun zararlı olduğunu onun içinde oje sürülmemesi gerektiğini biliyorum

oje sürmeyi çok severim, bakımlı el ve ayak severim ama şu iki aydır hiç bakmadım desem yeridir. oje sürmüyorum ama sağlık açısından değil, sürmek gelmedi hiç içimden. salmıştım kendimi ama toparlandıkça, kendimi iyi hissetmeye başladıkça kendime bakmaya başlar sürerim herhalde. öyle bir ürün mü var :44: duymadım canım bilgim yok.

Hanımlar hepinize iyi günler Sağlık ocağına kayıt yaptırmaya gidicem Hepinizi öptümmmmm yiğenlerime iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…