canım Allah rahmet etsin Allah geride kalanlara sabır versin kayınpederine de çok üzüldüm canım ama hazırlıklı olmanda fayda var. İnşallah torununu görür ama şu anda çok acı çekiyodur Allah daha fazla çektirmesin. eşin adına da senin adına da çok üzgünüm ama şükür ki bebişin sağlıklıymış canım..Herkese merhaba
Uzun zamandır giremiyorum kızlar. Bir iki gündürde yazacak cesareti bulamıyorum. Geçtiğimiz pazar günü kayınvalidemi kaybettik. 1 gün çok karnı ağrımış acile götürdüler acilde ameliyat dediler, açıp bakmamız lazım dediler. Dedik nasıl anlaşılır. Ultraso çektirin tüm iç organlarını dediler. çektirdik ultrason sonucunu götürdük ameliyat diyen doktor ilaç yazıp eve gönderdi. İlaçları kullanmaya başlayınca 1-2 gün rahatlama oldu kayınvalidemde. Bu arada kayınpederimde akciğer kanseri ve o da bu arada 4 gün hastanede yattı. Kan değerleri çok düşük çıktığı için kan ve trombosit verdiler. Eşim tek çocuk bu arada. Derekn cumartesi sabahı kayınpederimi hastaneden çıkardık, o sabahta kayınvalidem çok sancılanmış hemen özel bir hastanenin aciline götürdük. estler, ultrasonlar ekgler çekildi ve bize durumun çok ciddi olduğunu, hayati tehlikesi olduğunu ve acil ameliyat olamsı gerektiğini söylediler. İç organ delinmesi dediler. Ameliyat olsa dahi iyileşemeyebilir dediler. Hemen ameliyata alındı ama doktorlar %80 ameliyattan çıkmaz dediler. 4 saat süren ameliyatın ardından ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı. Bağırsak delinmesi olmuş ve bütün vücudunu pislik sarmış. Doktor durum kötü ama umutluyum dedi. Fakat maalesef ameliyattan bir gün sonra böbrekler iflas etmiş, üre yüksekmiş ve ölüm haberini aldık. Eşim perişan babayı beklerken anneyi kaybetti
Kayınpederimi aldık bize getirdik, o da şu anda pek iyi durumda değil. Kemoterapi görüyor bugün. Eşim doktoruyla görüşmüş, 4-5 ay ömrü var demiş doktor.
Bunca sıkıntıdan ve stresten dolayı bende bebeğimi merak ettim tabi ve salı günü acil bir randevu alarak gittim. Çok şükür bi problem yok Hatta 1 hafta önden gidiyor yaramaz. Bugün ultrasona göre 12+1 günlük. 2 li testimi yaptırdık. Bugün sonuçlar çıkmış doktor hiçbir problem yok değerler normal dedi.
Bu arada kontrole gittimizde kıza benziyor ama daha çok minik bir dahaki kontrolde daha net birşey söyleriz dedi
rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla bu sefer kavuşun inşallah inan gönüleden istiyoum bunu sana dua ediyorum...
ayyyy.... kızlar.... az önce ablamın 4,5 yaşındaki oğlu aradı... teyzeeee bebekin karnından çıktımı diyo yaaaaaaaaaa.......... koptummmmmmmm
ay bu minikler böyle yaa dün benim yiğenimde teyze sen daha ne zaman doğuracaksın çokmu bekleriz diyo yanlışlıkla karnıma vurdu nasıl üzüldü nasıl ağlayacaktı gözleri doldu sıpa çok tatlılar yaa:)))
ay bu minikler böyle yaa dün benim yiğenimde teyze sen daha ne zaman doğuracaksın çokmu bekleriz diyo yanlışlıkla karnıma vurdu nasıl üzüldü nasıl ağlayacaktı gözleri doldu sıpa çok tatlılar yaa:)))
Herkese merhaba
Uzun zamandır giremiyorum kızlar. Bir iki gündürde yazacak cesareti bulamıyorum. Geçtiğimiz pazar günü kayınvalidemi kaybettik. 1 gün çok karnı ağrımış acile götürdüler acilde ameliyat dediler, açıp bakmamız lazım dediler. Dedik nasıl anlaşılır. Ultraso çektirin tüm iç organlarını dediler. çektirdik ultrason sonucunu götürdük ameliyat diyen doktor ilaç yazıp eve gönderdi. İlaçları kullanmaya başlayınca 1-2 gün rahatlama oldu kayınvalidemde. Bu arada kayınpederimde akciğer kanseri ve o da bu arada 4 gün hastanede yattı. Kan değerleri çok düşük çıktığı için kan ve trombosit verdiler. Eşim tek çocuk bu arada. Derekn cumartesi sabahı kayınpederimi hastaneden çıkardık, o sabahta kayınvalidem çok sancılanmış hemen özel bir hastanenin aciline götürdük. estler, ultrasonlar ekgler çekildi ve bize durumun çok ciddi olduğunu, hayati tehlikesi olduğunu ve acil ameliyat olamsı gerektiğini söylediler. İç organ delinmesi dediler. Ameliyat olsa dahi iyileşemeyebilir dediler. Hemen ameliyata alındı ama doktorlar %80 ameliyattan çıkmaz dediler. 4 saat süren ameliyatın ardından ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı. Bağırsak delinmesi olmuş ve bütün vücudunu pislik sarmış. Doktor durum kötü ama umutluyum dedi. Fakat maalesef ameliyattan bir gün sonra böbrekler iflas etmiş, üre yüksekmiş ve ölüm haberini aldık. Eşim perişan babayı beklerken anneyi kaybetti
Kayınpederimi aldık bize getirdik, o da şu anda pek iyi durumda değil. Kemoterapi görüyor bugün. Eşim doktoruyla görüşmüş, 4-5 ay ömrü var demiş doktor.
Bunca sıkıntıdan ve stresten dolayı bende bebeğimi merak ettim tabi ve salı günü acil bir randevu alarak gittim. Çok şükür bi problem yok Hatta 1 hafta önden gidiyor yaramaz. Bugün ultrasona göre 12+1 günlük. 2 li testimi yaptırdık. Bugün sonuçlar çıkmış doktor hiçbir problem yok değerler normal dedi.
Bu arada kontrole gittimizde kıza benziyor ama daha çok minik bir dahaki kontrolde daha net birşey söyleriz dedi
herkese merhabalar. mor 80 canım başın saolsun. Yücer Rabbim sabır versin sizlere inşallah. Yarına kimin başına ne gelecek bunu elbette bilemeyiz. Ama yapacağımız tek şey mümkün olduğunca birbirimizi kırmamak. Bir yakınımız öldüğü zaman çok fazla keşkelerle ona veda etmemek diye düşünüyorum. O yüzden sevgi dolu yaşamak en önemlisi yoksa ne kadar yaşadığımızın çok anlamı yok aslında. Leynacım sana da ayrıca kucak dolusu merhabalar günün aydın olsun canım.
Sevozy den haberi olan varmı kızlar? Sesi çıkmadı, merak ediyorum. Umarım evde istirahat ediyordur...
Bugün kontrole gidecek olanlar vardı. Geldilermi kontrolden bebişler iyimi ? Geçmiş sayfalara bakındım ama göremedim..
hanzadecim başın sağolsun peki canım kaç haftalıkken öğrendin kalp atışı olmadğını yani riskli bi zaman aralığı var mı?
kimler gelmişşgünüm gayet aydın ve huzurlu çoook şükür rabbime sen nasılsın canım bir sıkıntı yok değilmi? hemen gideceksin diye lafı uzatamıyorum:)))
şükür çok iyiyim biraz şişkinliğim var o kadar da olur diyorum artık. Elbiselerim gelmiyor artık hafta sonu alışverişe çıkayım diyorum. Leynacım var mı tavsiye edeceğin bi yer iş yerinde giyebileceğimiz türden olsun yalnız canım.
yaa denizcim ben de epidural normal düşünüyodum ama geçen gün yürüyüş yaparken bi kadınla tanıştım ilki epidural normal olmuş ama herhalde erken uyguladıkları için ıkınma olmamış ve bebğin kafası sıkışmış. çok şükür bebeği sağlıklı şimdi ama o doğumdan sonra ki 1 yıl belinin uyuşukluğu geçmemeiş ve mekik bile çekememiş ben de o yzdn soru işareti oldu doktoruma bi daha ki gidişte sorucam bakalım..epidural+normal
saol canım önce lcw yapıyım sonra bi kaç yere daha bakarım öyleyse. Bebişine ve kendine çok iyi bak rabbim sizi korusun inşallah. Kısa da olsa seninle sohbet etmek çok güzel. Pazartesi sağ salim görüşmek dileğiyle hoşçakal tatlım.canım bende daha hiç hamilelik almamıştım özellikle pantolon konusunda bende sıkıntı çekmeye başlamıştım eşim dün lcw dan kumaş pantolon almış rengi Gri çok güzel çok beğendim aynı modelin sütlü kahvesi de vardı üzerine gömleklerle çok güzel olur güzel gömleklerde vardı bir de burdan arkadaşlar oxxo dan pantolon almışlar o da çok güzelmiş beli lastikli.. zaten üzerimize giymek içinde hamilelik olmasına gerek yok bol tunikler gömlekler çok güzel olur ayrıca livaa isminde bir yer var keçiörende ben gitmedim ama internet sitesinden bakabilirsin güzel şeyler var hohh çok konuştum daha bir sürü gezeriz bir sürü şey buluruz burdanda birbirimizi haberdar ederiz
korkma zeynepcim geçmiş hamileklerindeki bebeklerinin kalp durmasından bahsetmişti hanzade ben de onun üzerine yazdım. merak etme çok şükür hanzadenin bebeği çok iyi...ne baş sağlığı ölcem burda ne oldu
saol canım önce lcw yapıyım sonra bi kaç yere daha bakarım öyleyse. Bebişine ve kendine çok iyi bak rabbim sizi korusun inşallah. Kısa da olsa seninle sohbet etmek çok güzel. Pazartesi sağ salim görüşmek dileğiyle hoşçakal tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?