2011 Ekim Anneleri

canım Allah rahmet etsin Allah geride kalanlara sabır versin kayınpederine de çok üzüldüm canım ama hazırlıklı olmanda fayda var. İnşallah torununu görür ama şu anda çok acı çekiyodur Allah daha fazla çektirmesin. eşin adına da senin adına da çok üzgünüm ama şükür ki bebişin sağlıklıymış canım..

ayyyy.... kızlar.... az önce ablamın 4,5 yaşındaki oğlu aradı... teyzeeee bebekin karnından çıktımı diyo yaaaaaaaaaa.......... koptummmmmmmm

ahh canım yaa çok tatlıı :)
e hadi bu çocuk, böyle demesi normal. eşimin erkek kardeşi bayburtta öğretmen, koca adam yani. iki üç günde bir arayıp ne dese beğenirsin :) deniz usta yaaa, bizim bi yeğen vardı o oldu muuu? çabuk olsuun çabuk çabuk diyo. bende leylekler yola çıktı, getiriyorlar diyorum. böyle anlaşıyoruz

bizimkiler nasıl olucak tahmin bile edemiyorum artık

Ben normalde yeğenlerimle çok boğuşurdum çocuk gibi yuvarlanırdık. Şimdi hamile olduğumu bilmiyorlar, belimde fıtık var sakın atlamayın bidaha ayağa kalkamam diye uyardım :)) Ne zaman onalra gitsem sürekli kendimi kolluyorum biri çıkıp, bir yerden tepeme zıplamasın diye

başınız sağolsun... allah sabır versin ama sen de kendine ve bebeğine dikkat et...

Sevozy den haberi olan varmı kızlar? Sesi çıkmadı, merak ediyorum. Umarım evde istirahat ediyordur...

Bugün kontrole gidecek olanlar vardı. Geldilermi kontrolden bebişler iyimi ? Geçmiş sayfalara bakındım ama göremedim..

herkese merhabalar. mor 80 canım başın saolsun. Yücer Rabbim sabır versin sizlere inşallah. Yarına kimin başına ne gelecek bunu elbette bilemeyiz. Ama yapacağımız tek şey mümkün olduğunca birbirimizi kırmamak. Bir yakınımız öldüğü zaman çok fazla keşkelerle ona veda etmemek diye düşünüyorum. O yüzden sevgi dolu yaşamak en önemlisi yoksa ne kadar yaşadığımızın çok anlamı yok aslında. Leynacım sana da ayrıca kucak dolusu merhabalar günün aydın olsun canım.

kimler gelmişşgünüm gayet aydın ve huzurlu çoook şükür rabbime sen nasılsın canım bir sıkıntı yok değilmi? hemen gideceksin diye lafı uzatamıyorum:)))

Son düzenleme:

bugün birkaç dakikalığına uğradı buraya. gördüm. ama 5 dk sürmedi nerdeyse. yazmaya, sormaya fırsat olmadan gitti... umarım.

kimler gelmişşgünüm gayet aydın ve huzurlu çoook şükür rabbime sen nasılsın canım bir sıkıntı yok değilmi? hemen gideceksin diye lafı uzatamıyorum:)))

şükür çok iyiyim biraz şişkinliğim var o kadar da olur diyorum artık. Elbiselerim gelmiyor artık hafta sonu alışverişe çıkayım diyorum. Leynacım var mı tavsiye edeceğin bi yer iş yerinde giyebileceğimiz türden olsun yalnız canım.

canım bende daha hiç hamilelik almamıştım özellikle pantolon konusunda bende sıkıntı çekmeye başlamıştım eşim dün lcw dan kumaş pantolon almış rengi Gri çok güzel çok beğendim aynı modelin sütlü kahvesi de vardı üzerine gömleklerle çok güzel olur güzel gömleklerde vardı bir de burdan arkadaşlar oxxo dan pantolon almışlar o da çok güzelmiş beli lastikli.. zaten üzerimize giymek içinde hamilelik olmasına gerek yok bol tunikler gömlekler çok güzel olur ayrıca livaa isminde bir yer var keçiörende ben gitmedim ama internet sitesinden bakabilirsin güzel şeyler var hohh çok konuştum daha bir sürü gezeriz bir sürü şey buluruz burdanda birbirimizi haberdar ederiz

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok sağolu
Allah hepimize bebeğimiz sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Benim miniğim şimdiden babasının ve benim en büyük destekçimiz
Canımız sıkıldıkça ultrasondaki görüntü aklımıza gliyor. Poposunun üstünde 3-4 kere sıçradı, oyun yaptı bize. Nasıl şaşırdık anlatamam. Bi bakıyoruz hoop zıplıyor bi bakıyoruz hooop tekrar
babasının yüzünü güldürüdü en acılı gününde

yaa denizcim ben de epidural normal düşünüyodum ama geçen gün yürüyüş yaparken bi kadınla tanıştım ilki epidural normal olmuş ama herhalde erken uyguladıkları için ıkınma olmamış ve bebğin kafası sıkışmış. çok şükür bebeği sağlıklı şimdi ama o doğumdan sonra ki 1 yıl belinin uyuşukluğu geçmemeiş ve mekik bile çekememiş ben de o yzdn soru işareti oldu doktoruma bi daha ki gidişte sorucam bakalım..

saol canım önce lcw yapıyım sonra bi kaç yere daha bakarım öyleyse. Bebişine ve kendine çok iyi bak rabbim sizi korusun inşallah. Kısa da olsa seninle sohbet etmek çok güzel. Pazartesi sağ salim görüşmek dileğiyle hoşçakal tatlım.

görüşürüz canım arada kaç gel yine

arkadaşlar eşimi askere almamışlar,kilodan dolayı.kayınvalidem geldi bir sürü laf saydı ,kiloluymuşta ölcekmişte.benim zaten canım burnumda.kocaman adam aklı yok mu dedim şu halimle üzmeyin beni .ben napim dedim.bu yaşına kadar sen gönderseydin napim dedim.zayıflatsam göndersem orda bişey olsa yine benim tepeme çıkcaklar.allaha havale ediyorum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…