2011 Ekim Anneleri

limango kids te mamama adı

ben hiç üstüme denemeden bir şey alamam bende markofoniye bakıyorum içim gidiyor ama almaya gelince denemeden olmaz dün eşim bana lcw den pantolon tshirt almış onlar da küçük geldi şimdi bul bulabilirsen büyüğünü

aynen bende çok seviyorum. hatta gecen seneden beri takıntı yapmıştım. her renk aldım. mavisinden yeşiline. ve bende de bi boşvermişlik başlamıştı, kaşımi saçım, dudak üstü hepsi birbirne girdi:)) içimden gelmiyo. ama kendimi bu kadar bırakınca belkide psikolojim bukadar kötü oluyo diye. biraz toparlanmaya karar verdim.
öğrendiğimden beri sürmüyorum. çünkü oje değil. ojeyi çıkartırkenki aseton zararlıymış bebeğe. asetonsuz asetonlar var. iyi markaların. barille diye bi marka var 35 tl. şok oldum görünce. bende elegance diye bi marka buldum. tr ye yeni grimiş. bunun içinde de aseton yokmuş. gönül rahatlığıyla kullanbilirmişiz.n9 tl. baya büyük bişi. doğuruna kadar idare eder beni:))

hanzadecim başın sağolsun peki canım kaç haftalıkken öğrendin kalp atışı olmadğını yani riskli bi zaman aralığı var mı?

evet aslında zor iş ama iade edebiliyosun . ben de göz kararı aldım bakalım. oo o markafoniden neler aldım ben. artık dışardan çok nadir alışveriş yapıyorum. valla şimdiye kadar çok kazıklanmışız aldığımız şeylerden. internetten çok çok ucuza alıyorum artık herseyi.

hanzadecim başın sağolsun peki canım kaç haftalıkken öğrendin kalp atışı olmadğını yani riskli bi zaman aralığı var mı?

ya varr yaa mesajın başını okuyunca kalpten gidiyordum. bugün veya dün olan bir gelişme sandım eyyvahh dedim!! dünkü konuşmamıza istinadenmiş.

hanzadenin bu yazısını bende görmemiştim
hanzadeciğim çok haklısın ne kadarda anlıyorum desem anlayamam seni çünkü aynı acıyı çekmeyen bilemez ama ben için rahat olsun diye bir şey olmaz rahat olun diyorum çünkü bizim üzüntümüz sıkıntımız sevincimiz herşeyimiz yansıyor yavrularımıza sürekli ya bişey olduysa diye yaşamayın allahın izniyle hiç bir şey olmaz diyin bak kaçıncı haftadasın rabbim korur bebeklerimizi...

Herkese merhaba

Uzun zamandır giremiyorum kızlar. Bir iki gündürde yazacak cesareti bulamıyorum. Geçtiğimiz pazar günü kayınvalidemi kaybettik. 1 gün çok karnı ağrımış acile götürdüler acilde ameliyat dediler, açıp bakmamız lazım dediler. Dedik nasıl anlaşılır. Ultraso çektirin tüm iç organlarını dediler. çektirdik ultrason sonucunu götürdük ameliyat diyen doktor ilaç yazıp eve gönderdi. İlaçları kullanmaya başlayınca 1-2 gün rahatlama oldu kayınvalidemde. Bu arada kayınpederimde akciğer kanseri ve o da bu arada 4 gün hastanede yattı. Kan değerleri çok düşük çıktığı için kan ve trombosit verdiler. Eşim tek çocuk bu arada. Derekn cumartesi sabahı kayınpederimi hastaneden çıkardık, o sabahta kayınvalidem çok sancılanmış hemen özel bir hastanenin aciline götürdük. estler, ultrasonlar ekgler çekildi ve bize durumun çok ciddi olduğunu, hayati tehlikesi olduğunu ve acil ameliyat olamsı gerektiğini söylediler. İç organ delinmesi dediler. Ameliyat olsa dahi iyileşemeyebilir dediler. Hemen ameliyata alındı ama doktorlar %80 ameliyattan çıkmaz dediler. 4 saat süren ameliyatın ardından ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı. Bağırsak delinmesi olmuş ve bütün vücudunu pislik sarmış. Doktor durum kötü ama umutluyum dedi. Fakat maalesef ameliyattan bir gün sonra böbrekler iflas etmiş, üre yüksekmiş ve ölüm haberini aldık. Eşim perişan babayı beklerken anneyi kaybetti
Kayınpederimi aldık bize getirdik, o da şu anda pek iyi durumda değil. Kemoterapi görüyor bugün. Eşim doktoruyla görüşmüş, 4-5 ay ömrü var demiş doktor.

Bunca sıkıntıdan ve stresten dolayı bende bebeğimi merak ettim tabi ve salı günü acil bir randevu alarak gittim. Çok şükür bi problem yok Hatta 1 hafta önden gidiyor yaramaz. Bugün ultrasona göre 12+1 günlük. 2 li testimi yaptırdık. Bugün sonuçlar çıkmış doktor hiçbir problem yok değerler normal dedi.
Bu arada kontrole gittimizde kıza benziyor ama daha çok minik bir dahaki kontrolde daha net birşey söyleriz dedi

çok üzüldüm mor80. şu birkaç günde ne çok sıkıntı yaşamışsın. başın sağ olsun. mekanı cennet olsun kayınvalidenin, kayınpederine de acil şifa diliyorum. kendine ve bebeğine dikkat et. bu arada da gözün aydın testlerin iyiymiş.

ah canım çok üzüldüm başınız sağolsun ne denirki başka allah sizlere uzun ömür versin kayınperedinde sağlığına kavuşur bir an önce inşallah allahtan umut kesilmez...bakarsın iyileşir
sen kendine çok dikkat et büyük sınavdan geçiyorsunuz sakın kendini bırakma sonuçlarında güzelmiş tek sevindirici haber bu kendine çok dikkat et...

başın saolsun canım. allah rahmet eğlesin. çok zor günler maalesef. ben de babamı gecen sene akciğer ca dan kaybettim. o sırada kardeşim yeni doğum yapmıştı. babamın hastalığını öğrendiğimizde keşke bir torununu görebilseydi dedik ve kardeşim hamile kaldığını öğrendi. babamı 22 mayısta kaybettik. kardeşim 22 nisanda doğurdu. 1 ay görebildi babacım. ama o dönemlerde kardeşim çok zor günler geçirdi. hamileydi, babama üzülüyodu, babamı hergğn hastanelere taşıyoduk, kemolar, pıhtı atmalari felçler.. kardeşim neyseki sağlıklı doğum yaptı. allah sana da sabır ve sağlık versin. umarım kısa zamanda bu üzüntğyğ atlatırsınız. kayınpederin de torununu sağlıkla kucağına alır. moralini bozmak istemem ama maalesef dr. lar biliyorlar bu işi. akciğer ca çok çok beter bi illet. yine de allahtan ümit kesilmez. sana ve tüm ailene başsağlığı diliyorum.

Sağol Leynacım bir tanesi 20 haftalıktı ölü doğum yaptım, diğer ikisi 8 ila 12 haftalar arasında. Yani bana yolu bitirene kadar rahat nefes almak yok

rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin hayırlısıyla bu sefer kavuşun inşallah inan gönüleden istiyoum bunu sana dua ediyorum...

mor80cim başınız sağolsun, Allah sabır, dayanma gücü versin. Sana, bebişine ve eşine de sağlık versin. Çok üzüldüm senin adına

Sağol Leynacım bir tanesi 20 haftalıktı ölü doğum yaptım, diğer ikisi 8 ila 12 haftalar arasında. Yani bana yolu bitirene kadar rahat nefes almak yok
öyle deme hanzadecim çok üzüldüm ama bu defa farklı olucak herşey inşallah..peki belli tespit edilmiş bi nedeni varmıydı daha önce yazdıysan da kaçırmışım canım kusura bakma...

Başınız sağ olsun Allah size eşinize kayınpederinize sabır versin zor günler geçiriyorsunuz ama beslenmenize dikkat edin bol bol dinlenmeye çalışın Allah bebeşinize sağlık varsin

ayyyy.... kızlar.... az önce ablamın 4,5 yaşındaki oğlu aradı... teyzeeee bebekin karnından çıktımı diyo yaaaaaaaaaa.......... koptummmmmmmm

mor80 cnm cok uzuldum allah sabır versın sana ve aılene basınız sag olsun kayınvalıdenın mekanı cennet olsun ıns sıze saglık versın ıns cnm

Allah rahmet eylesin, eşine ve sana dayanma gücü versin. Sağ salim bebeğini kucağına aldığınızda acılarını unutursunuz inşallah, minik meleğiniz size destek olmaya geliyor...

ayyyy.... kızlar.... az önce ablamın 4,5 yaşındaki oğlu aradı... teyzeeee bebekin karnından çıktımı diyo yaaaaaaaaaa.......... koptummmmmmmm

ay bu minikler böyle yaa dün benim yiğenimde teyze sen daha ne zaman doğuracaksın çokmu bekleriz diyo yanlışlıkla karnıma vurdu nasıl üzüldü nasıl ağlayacaktı gözleri doldu sıpa çok tatlılar yaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…