2011 Ekim Anneleri

Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....

cnm Allah'ım sabır versin, en yakın zamanda tekrar nasip etsin inş.

Cnm uzun uuzun konuştuk sorunlar küçük değil ve ileride yaşam kalitesi açısından çok sıkıntılar çekecek biz bugün varız yarın yokuz bakıma muhtaç bir bebeği göz göre göre dünyaya getirmek haksızlık olur.
Ewet biliyorum hepiniz benim iiyiliğim için yazıyorsunuz çok teşekkür ederim ama en mantıklı karar cuma günü bu gebeliği sonlandırmak olacak keşke bir ışık olsaydı da bende peşinden gitseydim ama yook zor sahip oldum erken yitiriyorum inşşş 3. tüp bebeğim sağlıkla benimle olur

Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....

Canım geçmiş olsun, Allah sabrını versin. Ancak arkadaşlarında dediği gibi amniyosentez yaptırmadan ve 2 doktora daha görünmeden kürtaj olma. Beni 2 arkadaşıma neler dedi kendi doktorları, başka doktora gidince diğeri de amniyosentez olunca çocuklarda bişey olmadığı çıktı ortaya.

cnm ne sorun var ikili test sonucu mu kötü çıktı? başka doktorada gittinmi cnm ya tabi sen bizden daha çok düşünürsün kendi bebeğin ama işte insan belki dio... hayırlısı olsun inş. dünyaya gelip çekmektense tabi haklısın...ama ne oldu yani?

Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğine kavuşursun

Malesef söylenecek söz yok... Çok üzüldüm arkadaşım, Allah dayanma gücü versin... İnşallah yakında sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına...

tupbaby,
allah sabırlar versin arkadaşım , sözlerin anlamsız kaldığı durumlar bunlar.

Rabbim sağlıklı bir biçimde yeniden anne olabilmeyi nasip etsin.

Tupbaby arkadaşımızdan sonra da yazmak hiç içime sinmiyor, oysa ne heyecanla açmıştım forumumuzu... :-(((

Bugün doktora gittim, her şey yolunda dedi doktorum, gelişimi 2 gün ileride 11 + 5 gün dedi hareket de ediyordu, çok ilginçti, minyatür bebek olmuş, baş-popo mesafesi 5cm, boyu da 6,5 cm dedi doktorumuz... Cinsiyeti için merak ediyorsanız 2 hafta sonra gelin dedi, bugün de erkek gibi ama kesin bir şey söyleyemem dedi...
Magnezyum yazdı, "pürçük kemiği" dedi ağrıyan yerimi gösterince, kalça oyuğunun ordaki kemikte ağrı hissediyordum da... Sanırım kalsiyum da yazdı, ilaçları yarın alacağım da... Ağrın olursa minoset içebilirsin dedi... Otururken beline destek koy, yatarken de bacaklarının arasına yastık al dedi...
Nöbet için de, magnezyumu kullan ağrıların geçmezse yazarım dedi... İki hafta sonra ya da 14. haftayı tamamlayınca giderim, hem 2.li test işini de gerekli görürse yaptırırız... Ense kalınlığı ölçümü için erken dedi... Sezeryan operasyonuna girecekti ama beni bekletmek istemediğinden muayeneye aldı ama biraz hızlı geçti görüşmemiz... Soracaklarımı liste yapmıştım, baktı hepsini yanıtladı...
15 gün sonra gene yazarım artık arkadaşlar doktor randevumuzu...

Merhabalar uzun zamandır yazamadım. hiç rahatım yoktu son günlerde biraz daha iyi hissediyorum.
Neyse asıl yazacaklarıma geleyim. bugün doktora gittim ve bebğimin ilk kalp atışlarını duydum çok şükür. sağlıklı herşeeyi normalmiş 3 hafta sonra tekrar gidicem inş. ve % 90 bir kızım olucak

Sen bilirsin ama ultrasonda yanılma payı çok yüksek o bebeğin kromozomlarına bakılması gerekir, çünkü bebekler gelişimlerin son ayda tamamlıyor, bazıları geç gelşyor ben 3 kayıp yaşadım ve çok araştırdım. Amniosentez yapmadan bebeğinin kesin sağlıksız olduğuna inanma bence.. Ben çok üzüldüğüm için yazıyorum elbette çok zor bir durum elbette sende istemessin ama sadece ultrasonla verilmemesi gereken bir karar bu, hakkınızda hayırlısı olsun allah yardımcın olsun. ilerde keşke demessin ve içinde şüphe kalmaz inşallah..

off kızlar bu doktor kararsızlıgı benı mahvettı yaa cok bunaldım sımdı bılgı hatanesıne vede 29 mayısa gıdıyorum fakat 29 mayısda tahlıl ve tetkıkler ozele gırıyor sskyı kapsamıyor oda cok pahalıya gelecek doguma kadar bısuru tahlıl var daha bılgıde hem cok uzak hemde doktor hıc konusmuyor hemen savıyor basından hıc agzını bıle acmıyor of ya

Şaşkın Ne vardı ocakta inşallah tekrar yapması çok zor bişi değildir.

pırasa canım yarısı kurtardım :)) zaten eşim sevmiyo bana yetti :)

Park yatak olarak buna karar verdim arkadaşlar... Allah nasip ederse temmuz ayından sonra başlayacağım bu tarz eşya alışverişine...

Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk

çok güzelmiş ben de park yatak düşünüyorum .
bebişine de çok sevindim canım. ne güzel bi sorun yokmuş.
bacak arana neden yastık koy dedi ben onu anlamadım

maş. bebişine kaç haftalıksın ki.cinsiyet belirlemiş ne güzel.

filizcim tupbaby nin yorumunu okurken seni yüreğim yandı diye okudum inanırmısın...

valla hem yüreğim yandı hem yemeğim hanzadecim.
nerdeyse aç kalıyodum :)

Canım bence en iyisi en az 2 doktorunun birden olması Maalesef bütçemizi de düşünmek zorundayız şu erken dönemde bir kaç doktor değiştirsen de seni rahat ettiren doktoru bulman önemli bence.

Gerçi doktor birden fazla olunca kafa karışıklığı da oluyor biri demir hapı yazdı diğeri erken dedi mesela bana, artık birine daha fazla güvenip onun dediğini yapıyorsun

Kızlar bu arada Bella B Tummy Hunny Butter 'da karar kılıp aldım bugün, hoş rahatsız etmeyen bir kokusu var, vücutta da yapış yapış bir his bırakmıyor ve nemlendirdiğini hissediyorsunuz. Eczanede normal satış fiyatı 68 TL imiş ama benim eşim az değil pazarlık yapıp nakit 60 TL ye almış, çok da bir indirim yokmuş aslında Almak isteyen olursa daha sonra tecrübelerimi de yazarım

Afiyet bal şeker olsun. Ben de yine yemeği beleşe getirip anneme gittim, nazım geçtiği için de çoook canımın çektiği bişeyin siparişini verdim (söylemiyorum, yasak) Sağolsun yapmış anneciğim, bebişimle hapur hupur yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…