Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....
Kızlar merhaba beni listeden silebilirsiniz zorunlu olarak cuma günü kürtaj olucam Allah hepinize sağlıklı gebelik dönemi geçirmenizi nasip etsin kendinize iyi bakın ....
cnm basın sagolsun( cok uzuldum
Tüp bebek topiğinde baktım ikili testte sorun çıkmış bence amniosentez yaptırmadan dokunma, emin ol 12 hafta çok erken bir süreç, diğer topiktede yazdım ona bir şans ver.. Biliyorum çok zor ama bri kaç doktora daha gitmeni tavsiye ederim....
Cnm uzun uuzun konuştuk sorunlar küçük değil ve ileride yaşam kalitesi açısından çok sıkıntılar çekecek biz bugün varız yarın yokuz bakıma muhtaç bir bebeği göz göre göre dünyaya getirmek haksızlık olur.
Ewet biliyorum hepiniz benim iiyiliğim için yazıyorsunuz çok teşekkür ederim ama en mantıklı karar cuma günü bu gebeliği sonlandırmak olacak keşke bir ışık olsaydı da bende peşinden gitseydim ama yook zor sahip oldum erken yitiriyorum inşşş 3. tüp bebeğim sağlıkla benimle olur
yemeğimi yaktım(((((((((((((((((
Cnm uzun uuzun konuştuk sorunlar küçük değil ve ileride yaşam kalitesi açısından çok sıkıntılar çekecek biz bugün varız yarın yokuz bakıma muhtaç bir bebeği göz göre göre dünyaya getirmek haksızlık olur.
Ewet biliyorum hepiniz benim iiyiliğim için yazıyorsunuz çok teşekkür ederim ama en mantıklı karar cuma günü bu gebeliği sonlandırmak olacak keşke bir ışık olsaydı da bende peşinden gitseydim ama yook zor sahip oldum erken yitiriyorum inşşş 3. tüp bebeğim sağlıkla benimle olur
yemeğimi yaktım(((((((((((((((((
ŞaşkınNe vardı ocakta inşallah tekrar yapması çok zor bişi değildir.
Park yatak olarak buna karar verdim arkadaşlar... Allah nasip ederse temmuz ayından sonra başlayacağım bu tarz eşya alışverişine...
Hepsiburada.com : Kraft Oyun Parkı ( 70x110 Cm ) | Anne / Bebek / Çocuk
Merhabalar uzun zamandır yazamadım. hiç rahatım yoktu son günlerde biraz daha iyi hissediyorum.
Neyse asıl yazacaklarıma geleyim. bugün doktora gittim ve bebğimin ilk kalp atışlarını duydum çok şükür. sağlıklı herşeeyi normalmiş 3 hafta sonra tekrar gidicem inş. ve % 90 bir kızım olucak
filizcim tupbaby nin yorumunu okurken seni yüreğim yandı diye okudum inanırmısın...
pırasa canım yarısı kurtardım :)) zaten eşim sevmiyo bana yetti :)
çok güzelmiş ben de park yatak düşünüyorum .
bebişine de çok sevindim canım. ne güzel bi sorun yokmuş.
bacak arana neden yastık koy dedi ben onu anlamadım
maş. bebişine kaç haftalıksın ki.cinsiyet belirlemiş ne güzel.
valla hem yüreğim yandı hem yemeğim hanzadecim.
nerdeyse aç kalıyodum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?