2011 Ekim Anneleri

zueleyha kremi almışsın inş memnun kalırsın muhakkak yorumlarını yaz canım.

günaydın canım hayırlı sabahlar iyi haberler aldığımız bir gün olur inşallah dün tupbabye çok üzüldüm.

hanzadee cim bende dün çok üzüldüm akşam hep aklımdaydı hatta
Inşallah dün kontrole giden kızlar hayırlı haberlerle gelirler :97:
Cumartesi gelsede bende yavrumu görsem inşallah iyidir yavrum

hanzadee cim bende dün çok üzüldüm akşam hep aklımdaydı hatta
Inşallah dün kontrole giden kızlar hayırlı haberlerle gelirler :97:
Cumartesi gelsede bende yavrumu görsem inşallah iyidir yavrum

İnşallah güzel haberlerle gelirler canım, sende inşallah bebişini sapasağlam zıp zıp zıplarken bulursun :)

Son düzenleme:
Günaydınnnn hayırlı sabahlarrrr

Günaydın canım hayırlı sabahlar iyi haberler aldığımız bir gün olur inşallah dün tupbabye çok üzüldüm.

günaydın şeker anneler 11 saat uyudum ama hala uyuz gibiyim ne zaman geçer bu uyku hali
tupbaybye bende çok üzüldüm ama elden ne gelir allah birdahakine sağlık sıhhat versin inşallah bu arada dün hastanelere giden arkadaşlardan hala ses çıkmadı kedilerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
birde dün doktorum aradı kan sonuçlarım çıkmış turp gibiymişim ama heyecandan kansızlık falan yokmu diye soramadım ama olsa söylerdi zaten ...

inşallah
Senin ikili ne zamandı hanzadee :26:

Aslında bu hafta olucaktı ama önümzdeki salıya kaldı. Sonucun çıkması da bir kaç gün bulur ama ölçümler bile iyi çıksa inşallah çok rahatlarım kan değerleri bir çok şeyin ortalaması olarak alınıyor aslında önemli olan ölçümler ense kalınlığı burun el kol vs.. Güzeş haberler alıcaz duamızı eksik etmeyeceğiz iyi olacak inşallah...

oh misss maşallah sanada paşayada

Kansızlık olsa şaşardım sende zaten leyna maşallah boğazın hiç durmuyor Çok sevindim güzel haberler almana, bende merak ediyorum dün gidenlerden ses çıkmadı hala inşallah iyilerdir :)

az kalmış seninde
bende senin gibi düşünüyorum kıpır kıpır bi görim ense kalınlığıda normal çıksın baya rahatlarım heralde

Günaydın anneler... Doktora gidecekler nerede kaldı yahu? Umarım iyi sonuçlarla gelirler. Bekliyoruz bakalım..

Ya ben daha kahvaltı yapmadım biliyomusunuz, pufff canım hiç bir şey istemiyor bazen evden sandviç getiriyordum onuda yapmadım, az sonra bir elma yemeyi dşünüyorum..

beyenmedim butonu talep ediyorum
olmaz bir elmayla öğlene kadar hemen bi sandviç siparişi ver bakiiim

gunaydın hamişler guzel bır gun sızlerın olsun
oglumun kahvaltısını yaptırdım evı topladım toz alıp mopsetledım bıraz tv ızledım ve ıste burdayım dun temızlık vardı evde ben annemdeydım onun ıcın gıremedım mıs gıbı olmus evım ohhh temıslık gıbısı yok
cuma benımde konturolum var demette bı yere gıdıcem 4d ulrason var orda tabı onun ıcın deıl hastanem uzakta bu testı ıstedıgın yerde yaptırabılısın dedı onun ıcın oraya gıdıcem haftayada kendı doktoruma gıdıcem oda daha gelısmıs bı cıhazla bakıcakmıs 2 kıkez gorucem bakalım cınsıyetını anlıyacaklarmı
bu arada yukarda bır sey yazıodu anlamadım gecmısıde okumadım bırırsı bebegınımı kaybettı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…