zueleyha kremi almışsın inş memnun kalırsın muhakkak yorumlarını yaz canım.Canım bence en iyisi en az 2 doktorunun birden olmasıMaalesef bütçemizi de düşünmek zorundayız şu erken dönemde bir kaç doktor değiştirsen de seni rahat ettiren doktoru bulman önemli bence.
Gerçi doktor birden fazla olunca kafa karışıklığı da oluyor biri demir hapı yazdı diğeri erken dedi mesela bana, artık birine daha fazla güvenip onun dediğini yapıyorsun
Kızlar bu arada Bella B Tummy Hunny Butter 'da karar kılıp aldım bugün, hoş rahatsız etmeyen bir kokusu var, vücutta da yapış yapış bir his bırakmıyor ve nemlendirdiğini hissediyorsunuz. Eczanede normal satış fiyatı 68 TL imiş ama benim eşim az değil pazarlık yapıp nakit 60 TL ye almış, çok da bir indirim yokmuş aslındaAlmak isteyen olursa daha sonra tecrübelerimi de yazarım
Günaydınnnn hayırlı sabahlarrrr
günaydın canım hayırlı sabahlar iyi haberler aldığımız bir gün olur inşallah dün tupbabye çok üzüldüm.
hanzadee cim bende dün çok üzüldüm akşam hep aklımdaydı hatta
Inşallah dün kontrole giden kızlar hayırlı haberlerle gelirler :97:
Cumartesi gelsede bende yavrumu görsem inşallah iyidir yavrum
inşallah güzel haberlerle gelirler canım, sende inşallah bebişini sapasağlam zıp zıp zıplarken bulursun :)
Günaydınnnn hayırlı sabahlarrrr
Günaydın canım hayırlı sabahlar iyi haberler aldığımız bir gün olur inşallah dün tupbabye çok üzüldüm.
inşallah
Senin ikili ne zamandı hanzadee :26:
günaydın şeker anneler 11 saat uyudum ama hala uyuz gibiyim ne zaman geçer bu uyku hali
tupbaybye bende çok üzüldüm ama elden ne gelir allah birdahakine sağlık sıhhat versin inşallah bu arada dün hastanelere giden arkadaşlardan hala ses çıkmadı kedilerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
birde dün doktorum aradı kan sonuçlarım çıkmış turp gibiymişimama heyecandan kansızlık falan yokmu diye soramadım ama olsa söylerdi zaten ...
günaydın şeker anneler 11 saat uyudum ama hala uyuz gibiyim ne zaman geçer bu uyku hali
tupbaybye bende çok üzüldüm ama elden ne gelir allah birdahakine sağlık sıhhat versin inşallah bu arada dün hastanelere giden arkadaşlardan hala ses çıkmadı kedilerini sabırsızlıkla bekliyoruz...
birde dün doktorum aradı kan sonuçlarım çıkmış turp gibiymişimama heyecandan kansızlık falan yokmu diye soramadım ama olsa söylerdi zaten ...
Aslında bu hafta olucaktı ama önümzdeki salıya kaldı. Sonucun çıkması da bir kaç gün bulur ama ölçümler bile iyi çıksa inşallah çok rahatlarım kan değerleri bir çok şeyin ortalaması olarak alınıyor aslında önemli olan ölçümler ense kalınlığı burun el kol vs.. Güzeş haberler alıcaz duamızı eksik etmeyeceğiz iyi olacak inşallah...
Günaydın kızlarrrrrrr
Sabah ne yediniz bakalım???
Günaydın kızlarrrrrrr
Sabah ne yediniz bakalım???
Ya ben daha kahvaltı yapmadım biliyomusunuz, pufff canım hiç bir şey istemiyor bazen evden sandviç getiriyordum onuda yapmadım, az sonra bir elma yemeyi dşünüyorum..
Günaydııın;
ben rüyamda gözleme gördüm şimdi burnumda tütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?