2011 Ekim Anneleri

canım ya ben vuramıyorum kayınvalidem ebe o yapıyodu utanırım açamam.ama şimdi eşim yapıyor yarın bacaktan deniyim.

bacak daha rahat koldan canım en azından bezeler hafif morluklarda görünen yerde olmuyor sen bir de bu şekilde dene canım..

15. haftada geriliyormu ki ? Ben çok alıştım koldan yada bacaktan zor olur gibime geliyor:18:

elimle sıkamıyorum artık göbeğimi sertleşmiş komple göbek çevrem canım ya bende şaşırdım 1 hafta ara vermiştim göbeğe değişiklik olmuş bu arada :) doktorumda kızdı bir de göbeği bırak artık kol yada bacakla devam et dedi...kol zorluyorda bacak göbek gibi aynı..

bu vurulduğun iğne ne için. benım deli gibi kanamalarım vardı. onu durdurmak için yapılıyordum.

yok bitanem onları günlerce popodan yenikkkkk.kanama bitti hapa döndük.sabah akşam onu yiyodum üçüncü olarakta koldan clexsan vuruyolardı bu clexsan kan pıhtılaşması için

Canım evet Bella B Tummy Honey Butter tam olarak, çatlak kremlerinin fiyatları genelde o aralıkta bu kremi doktorum tavsiye etti tamamen bitkisel diye Lireac duymuştum ama içinde petrol ürünleri varmış araştırdığım kadarıyla bu ara karnım kaşınıyor bir an önce başlamak istiyorum. Sen kullandın mı Bella B nin ürününü?

Göbeğe niye kızdı ki? Bende kol yerine bacağı tercih ederim sanırım... Göbeğe baya alışmıştım ben ya :)

yok bitanem onları günlerce popodan yenikkkkk.kanama bitti hapa döndük.sabah akşam onu yiyodum üçüncü olarakta koldan clexsan vuruyolardı bu clexsan kan pıhtılaşması için

şu kanamanın tamamen kesileceğini bilsem gunde 30 defa ığne vurulmaya razıyım. bana vermedıler ondan. benım problemın kaynağı başka zaten. Rabbim hepimize şifa versin.

kızlar yanlış mı vuruyorsunuz acaba hava kabarcığı hiç olmuyor bende birde iğne kendini atıyor ya ben kendisini atasıya kadar bekliyorum kendim çekerek çıkarmıyorum sadece bir iki damla dışarı çıkıyor bazen :44:

İğneyi açarken baktım ki bir damla iki damla aktığı oluyor bende iğne yukarı gelecek şekilde tutup açmaya başladım o zaman akmıyor, iki parmağımla etimi sıkıştırıyorum sonra vuruyorum. birde etime çok fazla bastırıyorum ben dışarı akmasın diye, kendisi atıyor sonra zaten dediğin gibi ama bazen çok bastırmaktanmıdır nedir poof diye hafa giriyo sanki?

melss senin ikinci bebeğinmi bu iğneyi neden verdiler ikinciyse ilki ne zaman sonlandı?

evett bitkiselmiş bende araştırdığım kadarıyla biliyorum.ben türkmenistanda olduğum içn henüz alamadım ama türkiyeye mayıs sonugibi gelecem inş geç kalmamış olurum ozaman alıcam.ama kullananların yorumları hep iyi olduğunu gösteriyor.

iğneyi açarken çıkan damlayı tık tık vurup düşürüyorum :) yoksa o çok can yakıyor ilk girişte etten çıkarkende otomatik attırıyorum iğneyi tatlım etine bastırma iğneyi çıkar bırak sonra hiç bir müdahale etme sağlık ocağında ders bile aldım bu iğne yüzünden ben buradan öğrenmiştim vurmayı içime sinmedi birde görerek öğrenmeye çalıştım :)

ikinci bebeğim canım kalp atışı hiç alamadım ben ilk gebeliğimde 11. haftada sonlandırıldı gebeliğim...bunda trombofili tanısı kondu o yüzden iğne verildi ama diğer doktorumda iğnemi kullanmamı istemedi iğneyi veren ise doğuma kadar devam dedi devam ediyorum bakalım hayırlısı olsun artık..

Herkese merhaba... Anneler ve melekleri umarım iyilerdir...
Bir konu hakkında bilgisi olanın yardımına ihtiyacım var..
Daha önce bahsi geçmişti ama yine de sorayım dedim..
Öğretmenim ve bugün nöbet günüm.. Okulum tam gün,
teneffüsler uzun sürekli ayakta çocuk peşindesin çok yaramazlar..
Rapor için doktorumu aradım, pek yardımcı olmadı..
Sürekli rapor veremem ssk dan heyet raporu alacaksın dedi..
Nöbet için rapor işini halledenler var mı? Bize de bir yol göstersinler..
Mayısta nöbetten kesecekler gerçi müd. yrd. anlayışlı ama izinde, o yokken de canımıza okuyolar...
Ayrıca doktorumdan da pek memnun değilim..
Herkes ikili testini olmuş bana hiç bişey demedi, c.tesi randeuya gittim mayıs ın ilk haftasına randevu verdi.. Arkadaşımın doktoru, güvendiğim için gidiyorum ama sizlerin yazdıklarını okuyunca benim doktor çok ilgisiz geliyor...
İstanbul Avr. yakasında önerebileceğiniz yerler var mı? Özellikle Bahçelievler, Esenler,Bağcılar, bayrampaşa taraflarında...Bahçelievlerde Hizmet hastanesi varmış ama sanırım o pahalıymış...

Huh yoruldum hee oku oku bitmedi maşallah döktürmüşsünüz
Leynacım dünkü muhabbet gayet keyifliydi çok üzüldüm takılıpta tee başını ağrıtmana
Kontrole giden kızlar geç kaldım ama inşallah hayırlı haberleri almışta ağzınız kulaklarınızda dönüyorsunuzdur

Nerdesin sabahtan beri Edacııım

cnm ben izmir'de oturuyorum ama ailem istanbul'da. ablam ist.da daha yeni doğum yaptı, esenler avicenna hastanesinde burcu hnm var. çok bilgili bir dr. hamıle olduğumu ilk öğrendiğimde ist.daydım bende, yarıyıl tatiliydi, ona gitmiştim. kesinlikle tavsiye ederim. rapor konusunu bilmiyorum ama. dr.dan dr.a değişiyor. kimisi hemen veriyor kimisi vermiyor.

herkese merhaba,

umarım hepinizzz iyisinizdir. uzun zamandır topice uğrayamamıştımm.

dün akşam doktora gittik. herşey yolunda çok şükür. minik kuşum büyümüş,bize de show yaptı :). elini başına götürdü, arada hoppa yapıp kendini attı durdu. inanılmaz güzel bişey. mucize, başka bişi değil. Allah'ıma şükürler olsun bugünleri gördük. ve sürekli ağızmdaki duam; Allah'ım herkese bu duyguyu yaşatsın ve nasip etsin.

2li test için kan verdim. bakalım haftaya çıkacak.

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…