yok bacım o aşerme değil çünkü hamilelik boyunca 1 tek şeye aşerilir diye biliyorum hadi olsun 2...bizimki biraz pisboğazlılık heralde daha adam gibi bişeye aşermedim onu görsem canım istedi yok bunu duysam canım istedi böyle aşermemi olur
Hoşbulduk:) hıı bakıyodum şimdi ne güzel merak etmişsiniz çok sevindim
Evet cinciyetimiz belli oldu tahminler başlasın hadiii
şiiiiiiiiiiii bi gören duyan olucak ben eşime onun aş erme olduğunu söyledim aman diyim
Herkese günayydıınn
Dr randevumuzda her şey yolunda gitti dün, gayet sağlıklı bebeğim, bir sorun gözükmedi
Ense saydamlığı ölçümü 1 mm, kan verdim 1 hafta sonra çıkacak sonucu.
İşe dönmedim, evin sokağındaki sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırdım. Çölde su bulmuş gibi karşılıyorlar, bir ilgi bir alaka anlatamam. 4 defa kontrole gitmemiz lazımmış, sağlık bakanlığı çok önem veriyormuş bu konuya. Gelebileceğimi sanmıyorum dedim, sizi ararız telefonda bilgi verseniz de olur ama aşılara mutlaka gelin dediler. Rutin kontrollerimi, tiroid testlerimi yaptırmaya da oraya gidicem.
Sizler de iyisinizdir umarım. Dün neler konuşulmuş, geçmişi okuyup gelicem...
ne olacak bizim bu halimiz erik bulamadım çok canım istiyor diyecektim vaz geçtim demiyorum
ilahi edaa kız adamı kandırdın he neyse sessiz olalım
Çok şükür haberlerimiz gayet güzel.. Ense kalınlığımız 1.6 mm çıktı.. Bebişimiz gayet sakindi, dr hanıma baya yardımcı oldueli ayağı düzgün yani.. Ama ikili test için geç kalmışız benim bebiş ultrasondan iki gün önde gidiyormuş, 14/3 gün olmuş bugün.. Neyse şimdi testi yapsak yanılma payı çok fazla olur bebek büyüdüğü için dedi dr, artık 20 gün sonra gelin 3ü yapalım dedi.. Ve bu testlerin aslında çok da mühim olmadığını zaten yanılma oranının yüksek olduğunu filan söyledi.. Bakın işte ben bakıyorum gayet sağlıklık, hiç bir sorunumuz yok şükür dedi... İşte demir, vitamin, magnezyum yazdı..
Çok sevdim yeni doktorumu
günaydınlar olsun herkese, bir süredir yazamıyorum işler çok yoğundu ama elimden geldiğince takip ettim sizleri. Tupbaby için çok üzüldüm rabbim bundan sonrası için yardımcısı olsun. Güzel haberler alan annelerimizi tebrik ediyorum.
gitmezsen kimse seni zorlayamaz kendin bilirsin sanırım yani öyle bir mecburiyet yoktur ama gidip kaydını yaptırsanda fena olmaz 20.haftadan sonra aşılarımız var onları sağlık ocakları ücretsiz yapıcak ama yok ben illa dışarda yaptırcam para vercem dersen orasıda sana kalmış zeynepciiimmm
aile hekimi bizi kontrol etmekle yükümlü etmedikleri taktirde onlar para cezası yiyor bizde aile hekimliğinden çıkarılıyoruz bildiğim kadarıyla
Hem bilgilerini alıp aşı olman gereken haftalarda arayıp aşıya çağırıyolar vs..
Ben gittiğimde bütün detayları öğrenir burayada yazarım
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?