2011 Ekim Anneleri

şiiiiiiiiiiii bi gören duyan olucak ben eşime onun aş erme olduğunu söyledim aman diyim

kızlarrrr ben bankaya çıkıyorum 12 gibi anca dönerim gözünüzü sevim az çene çalın okumaktan anam ağlıyor

Hoşbulduk:) hıı bakıyodum şimdi ne güzel merak etmişsiniz çok sevindim
Evet cinciyetimiz belli oldu tahminler başlasın hadiii

Çok şükür haberlerimiz gayet güzel.. Ense kalınlığımız 1.6 mm çıktı.. Bebişimiz gayet sakindi, dr hanıma baya yardımcı oldu eli ayağı düzgün yani.. Ama ikili test için geç kalmışız benim bebiş ultrasondan iki gün önde gidiyormuş, 14/3 gün olmuş bugün.. Neyse şimdi testi yapsak yanılma payı çok fazla olur bebek büyüdüğü için dedi dr, artık 20 gün sonra gelin 3ü yapalım dedi.. Ve bu testlerin aslında çok da mühim olmadığını zaten yanılma oranının yüksek olduğunu filan söyledi.. Bakın işte ben bakıyorum gayet sağlıklık, hiç bir sorunumuz yok şükür dedi... İşte demir, vitamin, magnezyum yazdı..
Çok sevdim yeni doktorumu

maş. canım. çok sevindim bi sorun olmamasına.
cinsiyet için bi şey demedi mi?

Hoşbulduk:) hıı bakıyodum şimdi ne güzel merak etmişsiniz çok sevindim
Evet cinciyetimiz belli oldu tahminler başlasın hadiii

irkekkk

ne olacak bizim bu halimiz erik bulamadım çok canım istiyor diyecektim vaz geçtim demiyorum

Canımm bizim burlarda bulunuyor nerdesin bilmiyorumm ama istersen alıp kargoyla yollayayım sana. Ben de çok aşerdiğim için anlıyorum seni

Herkese Günaydın, Kanal D de iş mi çocuk mu sorusunu yanıtlıyor çocuk nörolojisi uzmanı. 5 yaşa kadar anne çalışmasın diyorlar Çalışmıcam sanırım bebeğimden sonra ayrılamam gibi geliyor.

Bence kıızzz içime öyle doğdu

günaydıın hoşgeldiinnnn keşke başka doktorlarada gitseydii allah sabır versiinnn diyelim bende ikili test olmadımmm karşııyım bu testee ama şimdi pişman oldum neyse üçlü test yaparız bizdeee

tamam kızlarr gidince yazıınnnnnn ben kaç gündür işe gelmiyorum şimdi yine izin alamamm :)) siz gidince yazınnnn :) Bende giderimmmm

Neyse hadi fazla bekletmeyim, hanzadeyle denize de süpriz olsun..
minik oğluma yer açın kızlarrrrrrrrrrrrrr

ben güne kötü başladım bugün ((
uzun zamandır kusmuyodum. hatta buraya bile yazmadım çünkü ne zmaan dillendirsem kendi kendimi nazar ediyorum.
ama bu sabah yine oldu. hem de çok fena köpük köpük

ben kahvaltı yapayım şimdi. leblebi yedim bastırsın diye midem hafifledi biraz.
gelirim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…