2011 Ekim Anneleri

kıyamam ya demek hem ıc hem dıs belkı kesılmemıstır yırtılmıstır benımkınde kesmıslerdı 15 dk anca surmustu dıkıs ama o dıkısınn acısı dogumdan zor geldı bana sonunda ertesı gıne oturmakta zorlandım onun dısında ıyıydım umarım kısa surede sende sıfa bulursun. mınık kızına gelınce ınan senı cok ıyı anlıyorum oglumla 2 sefer hastanede yattım bırınde 3 gunluktu o dıkıslerle 32 saat uyumadan basında durdum onu kımsee emanet edemezdım cunku sımdı sen yanında olamıyosun bunun ıcın uzgunsun ama buda bı sınav oyle dusun ecrını alıcaksınız onun ıcın dua et bol su ıc sutu yapan sey sudur enerjını toparla kendıne gel moralını yuksek tut en azından soyle dusun aceyleyle dogdu aa hazır bı eve ve hazır dınlenmıs bı anneye gelıcek bebegın rabbım baska ayrılık vermesın ınsanın evladı baska bısey daha buyusun paylasımınız artsın sevgınde artıcak uyurken bıle ozleyıp yanına yatıcaksın o gunlerı dusun kendını kızına hazırla rabbım beterınden korusun . bu arada hangı hastanede bebegın yenı dogan doktorları vardır heralde .canını sıkma gecıcek bunlar allahın ıznıyle

bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana

gözünüz aydın allah analı babalı saglıkla büyütmek nasip etsin gözlerim doldu aglamaklı oldum biranda rabbim bizlerede nasip eder inş böyle mutlu günleri

çok saol arkadaşım amiinn darısı sizlere inşallah ama direk alıp eve gelin inş :)

İyi akşamlar kızlar, iklimi görünce selamsız girdim.. Çok yorgunum iki gündür derleme toparlama işleri mahfetti beni, çok yüklenmiyorum ama enerji menerji yetmiyo valla.. Dün gece sadece 1 defa wc ye kalktım, ölü gibi uyumuşum. Şimdide bitikim başım ağrıyor, yarında banyo dolaplarımı ve ütülerimi halledicem.. Başka bişi yapmıcam dinlenicem çünkü pazartesi işe gidicem son defa. Az kaldı önümüzdeki hafta bitmiş olur herşey ama bende bittim, bu kadar zor olucağını düşünmemiştim çok fena yoruluyo insan hamileyken yahu.. Neyse çok mızırdandım.. Kızıma gelince sanırım yorgunluğumdan oda pelte gibi, arada bir kıpraşıyo sonra uyuyo galiba, çok sıkıldım bi bitse şu işler, sadece evde yiyip içip yatmak istiyorum.

Geçmişi okuyamıcam başımın sol tarafı zonkluyor, 2
gündürde yığılmış bayağı... inşallah herkes iyidir. Ben çıkıyorum duş alayım kafam rahatlar belki. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyoruuz.. İyi geceler tatlı rüyalaar..

Son düzenleme:
bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana

dualarımız senınle ve mınık kızıla canım bu gunler gecıcek inş. evınızde olucaksınız rabbım saglık sıhat bol sut versın bebegınede yarasın inş. :)
kotu bı acı evet umarım 2. dogum olucak benım kesmezler bu sefer ıns. hersey gecer rabbım saglık afıyet versın mınık kuvezdekı mınık kızın umarım en kısa surede annesıne kavusur:emir_bebek::nazar:
herkese hayırlı aksamlar camasırlar benı bekler opuyorum hepınızı :54:

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin sağlıkla en kısa zamanda sapasağlam çıksın minik kızın küvezden inşallah.ben çok duygulandım. topiğimizin 2. meleği de geldi demek.bol bol sütün olsun minik bebeğin doysun daha hızlı büyüsün annesinin yanına hemen gelsin inşallah.:nazar::nazar::nazar:
bide bişey sorcam canım suyun niye geldi ki yani iş falan mı yaptın yoruldun mu.

saol arkadaşım amiinnn
ne güzel dular dilekler etmişsin allah razı olsun amiinn inşallah
perşembe günü bebeğin cicilerini yıkadım minik minik sermekle uğraştım azda iplere takarken çamaşırları asıldım sonra uyudum gece hafif bir sancım vardı ama saylamadım
sabah 9da suyum patladı akşam 7de geldi dünyaya bende anlamadım vallahi

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

amin canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi sağlıkla alır evimizede götürürüz pazartesi günü eşim kimliğini çıkarıcak:)
bugün iki defa ziyeret ettik ilkinde şaşkın ve gülümsüyordum ama ikincide ağlamaktan harap oldum minicik kızım küvezde yatıyor ben evde kahroluyorum zormuş ya eşimle dolu dolu gözlerimiz ben ağlıyorum o ağlıyor ama düzelicek inşallah
ben şimdi süt yapıcak şeyler yiyip kızıma süt sağmak ve yarınki 2 kere gidişimin mutlaka birinde süt götürmek çabasındayım onun ihtiyacı var buna.
ayrıca resim çekmekte yasak sadece bitane çekmiş eşim oda çaktırmadan uzaktan :(
kızım sarışın tipli pembe tenli buruşuk değil toplu yüzlü ama minik bir prematüre :nazar::nazar::nazar:

cnm hayırlı olsun allah tez zamanda sizi birbirinize kavuştursun çok duygulandım ya küçücük bi meleğimiz daha oldu kıyamam ben ona ama sen sakın üzme kendini sütün gelmez sonra bak duygunun kızınada 10 gün kalır dediler akıllı kızımız 3 4 günde hemencecik toparlanıp çıktı hastaneden inşallah seninkide öyle olur allah miniğinin bahtını ve ömrünü açık etsin analı babalı sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin sizlere :nazar::nazar::nazar:

dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

Ayy nasıl heyecanlandım anlatamam, ikinci minnoşumuz gelmiş.
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün, hayırlısıyla küvözden sağlıkla çıksın annesinn kollarına kavuşsun biran önce inşallah.

iklimcim bebegin hayirli olsun.uzme kendini.insallah biran once toparlanir ve evinize gidersiniz.allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin.darisi bizlere olsun insallah.

kızlar hepinize çook teşekkür ediyorum şuan gözlerim kapanıyor gece bir damla uyumadım ve şuan uyumak istiyorum hepiniz çoook saolun rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun azcık zoor ama sonu güzel

bizde bu akşam annemele çantamı hazırladık hatta iklimin haberini aldığımızda yeni bitmişti :1: o kadar heyecanlandımki annem sen bu heyecanla 3. 4. doğum haberinde doğurursun diye dalga geçti ama kendiside çok heyecanlandı bana çaktırmamaya çalışsada eli ayağına dolandı :1:

İyi akşamlar kızlar, iklimi görünce selamsız girdim.. Çok yorgunum iki gündür derleme toparlama işleri mahfetti beni, çok yüklenmiyorum ama enerji menerji yetmiyo valla.. Dün gece sadece 1 defa wc ye kalktım, ölü gibi uyumuşum. Şimdide bitikim başım ağrıyor, yarında banyo dolaplarımı ve ütülerimi halledicem.. Başka bişi yapmıcam dinlenicem çünkü pazartesi işe gidicem son defa. Az kaldı önümüzdeki hafta bitmiş olur herşey ama bende bittim, bu kadar zor olucağını düşünmemiştim çok fena yoruluyo insan hamileyken yahu.. Neyse çok mızırdandım.. Kızıma gelince sanırım yorgunluğumdan oda pelte gibi, arada bir kıpraşıyo sonra uyuyo galiba, çok sıkıldım bi bitse şu işler, sadece evde yiyip içip yatmak istiyorum.

Geçmişi okuyamıcam başımın sol tarafı zonkluyor, 2
gündürde yığılmış bayağı... inşallah herkes iyidir. Ben çıkıyorum duş alayım kafam rahatlar belki. Yarın görüşmek üzere hepinizi öpüyoruuz.. İyi geceler tatlı rüyalaar..

hanzadecim kendini çok yorma bak zaten ekim kızları pek aceleci.:1: Allah zamanında sağlıklı doğumlar versin tabi olcak olursa da yapcak bişiy yok valla.inşallah işlerini bitirir biranönce de dinlenirsin.hamileyken iş çok zor demişsin ya aynen ben de oturduğum yerden kalkamıyorum kalksam eğilemiyorum neyse gene de çok şükür.Allah bizlere kolaylık versinn canım.

saol arkadaşım amiinnn
ne güzel dular dilekler etmişsin allah razı olsun amiinn inşallah
perşembe günü bebeğin cicilerini yıkadım minik minik sermekle uğraştım azda iplere takarken çamaşırları asıldım sonra uyudum gece hafif bir sancım vardı ama saylamadım
sabah 9da suyum patladı akşam 7de geldi dünyaya bende anlamadım vallahi

Allah senden ayırmasın bebeğini. demekki nasip böyleymiş.bakalım bizimkiler nasıl olcak.tekrar güle güle büyüt canım kızını.:nazar::nazar:

hanzadecim kendini çok yorma bak zaten ekim kızları pek aceleci.:1: Allah zamanında sağlıklı doğumlar versin tabi olcak olursa da yapcak bişiy yok valla.inşallah işlerini bitirir biranönce de dinlenirsin.hamileyken iş çok zor demişsin ya aynen ben de oturduğum yerden kalkamıyorum kalksam eğilemiyorum neyse gene de çok şükür.Allah bizlere kolaylık versinn canım.

Allah senden ayırmasın bebeğini. demekki nasip böyleymiş.bakalım bizimkiler nasıl olcak.tekrar güle güle büyüt canım kızını.:nazar::nazar:

her ekim kızları aceleci oluyo cümlesini okudukça içim bi hoş oluyo, kalkıp birşeyler hazırlıyorum. beyazlarını makineye atıp, yıkadım ütüledim. sıra renklilerde. odamız bitmek üzere. hastane çantamız diye birşey yok piyasada ama ne yazık ki bende de hazırlayacak hal kalmadı. bi de en büyük korkum, ya zamansız gelirse şu ağda mağda işleri ne olacak. valla sanırım herşeyden çok bunu düşünür oldum. rezil olmak istemiyorum. :(

pfff kızlar bende bu hafta alayım artık şu park yatağı diyorum ama ,kararsızlığa düştüm yardım edin ..kahve rengi alıyım diyorum ,oturma odamda çok göz yormasın ,exor un ve kraftın var bildiğim kadarıyla başka varmı bildiğiniz???...ee çok falz parada vermiyim diyorum exor daha uygun ,hemde sanırım şeyma da almıştı ve beğenmişti ,ama onunda fiyat aralığını tam kestiremedim ,bide internetten sipariş edeceğim için adam akıllı biyer olsun yada ödemeyi teslimatta yaapyım istiyorum,,ee ama sonra ona uygun yatak bulmaktada sorun yaşarmıyımkii???başım ağrıdııı:84::84::84:

Son düzenleme:
canım çok saol aminnn :) bence hazırla benimkileri ailem topladı getirdi:D ama henüz kullanamadı kızım küvezde çünkü hepsi eve geri geldi

amin canım çok saol güzel ve buruk tuhaf :69:

geldi çok şükür :)
inşallah canım kokusunu duymayı çok istiyorum :43:
ben perşemde yıkadım astım herşeyini cuma sabahı kıyafetleri balkonda daha ıslakken hasteye gittim :) annemler geldi ütü yaptı peşime getirdi herşeyimi ama henüz nasip olmadı sadece bezi var poposunda

hayırlı olsun bacım...Allah hayırlı uğurlu büyütmryi nasip etsin...hpşgelmiş prenses pelin

her ekim kızları aceleci oluyo cümlesini okudukça içim bi hoş oluyo, kalkıp birşeyler hazırlıyorum. beyazlarını makineye atıp, yıkadım ütüledim. sıra renklilerde. odamız bitmek üzere. hastane çantamız diye birşey yok piyasada ama ne yazık ki bende de hazırlayacak hal kalmadı. bi de en büyük korkum, ya zamansız gelirse şu ağda mağda işleri ne olacak. valla sanırım herşeyden çok bunu düşünür oldum. rezil olmak istemiyorum. :(

al benden de o kadar her an hazır olmak lazım artık başka yapcak bişey yok:18: ne zaman gelcekleri belli değil bebişlerimizin.:emir_bebek::34:

hayırlı akşamlar kızlar.iklim doğurmuş inanamadım neden böyle erken doğuyo sinirlerim bozuldu ya ne olcak halimiz.aman iş falan yapmayın bakın sonu ortada

ama ben gerçekten çok duygulandım :) hamileyim galiba..
canım benim Allah bağışlasın.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun size... maşallaaaah :nazar::nazar::nazar::nazar:
topiğin 2. ablası da geldi :) acelesi neyse bu kızların artık..
Allah kavuştursun.. kendini fazla kasma sütün gelsin.. o mis kokuluya tez vakitte kavuşursun inşallah canımmm..

al benden de o kadar her an hazır olmak lazım artık başka yapcak bişey yok:18: ne zaman gelcekleri belli değil bebişlerimizin.:emir_bebek::34:

ben geçen hafta nst de sancı çıkınca hazırladım bevulumu....bugünde kaşığını, burun aspritörünü, tırnak makasını aldık yarında onları kaynatıp koyarsam ben hazırım.....

pfff kızlar bende bu hafta alayım artık şu park yatağı diyorum ama ,kararsızlığa düştüm yardım edin ..kahve rengi alıyım diyorum ,oturma odamda çok göz yormasın ,exor un ve kraftın var bildiğim kadarıyla başka varmı bildiğiniz???...ee çok falz parada vermiyim diyorum exor daha uygun ,hemde sanırım şeyma da almıştı ve beğenmişti ,ama onunda fiyat aralığını tam kestiremedim ,bide internetten sipariş edeceğim için adam akıllı biyer olsun yada ödemeyi teslimatta yaapyım istiyorum,,ee ama sonra ona uygun yatak bulmaktada sorun yaşarmıyımkii???başım ağrıdııı:84::84::84:

sansecim babymoon diye bi site var ben geçen bakarken gördüm rastgele.kahverengi park yatak vardı bi bak istersen.

ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım umarım kızın kısa zamanda toparlanır ve annesinin kollarında evine gelir.sen moralini yüksek tutki sonrasında kızına bolsüt olsun hemencecik büyüsün prenses.
bu kız bebişlerimiz çok aceleci çıktılar.

nidacım krem kahve boyut olrak biraz daha küçüğü sunny baby nin var.bütün park yataklara göre yataklar var canım sen karar ver bulursun.benim bebişin park yatağını annemler aldı mavi gri benim çok hoşuma gitti.

Back
X