- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
kıyamam ya demek hem ıc hem dıs belkı kesılmemıstır yırtılmıstır benımkınde kesmıslerdı 15 dk anca surmustu dıkıs ama o dıkısınn acısı dogumdan zor geldı bana sonunda ertesı gıne oturmakta zorlandım onun dısında ıyıydım umarım kısa surede sende sıfa bulursun. mınık kızına gelınce ınan senı cok ıyı anlıyorum oglumla 2 sefer hastanede yattım bırınde 3 gunluktu o dıkıslerle 32 saat uyumadan basında durdum onu kımsee emanet edemezdım cunku sımdı sen yanında olamıyosun bunun ıcın uzgunsun ama buda bı sınav oyle dusun ecrını alıcaksınız onun ıcın dua et bol su ıc sutu yapan sey sudur enerjını toparla kendıne gel moralını yuksek tut en azından soyle dusun aceyleyle dogdu aa hazır bı eve ve hazır dınlenmıs bı anneye gelıcek bebegın rabbım baska ayrılık vermesın ınsanın evladı baska bısey daha buyusun paylasımınız artsın sevgınde artıcak uyurken bıle ozleyıp yanına yatıcaksın o gunlerı dusun kendını kızına hazırla rabbım beterınden korusun . bu arada hangı hastanede bebegın yenı dogan doktorları vardır heralde .canını sıkma gecıcek bunlar allahın ıznıyle
bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana