2011 Ekim Anneleri

masallah tatlım kızına kocaman olmuş hanımefendi :nazar::nazar::nazar:

cnm ben korse aldım drla değil ama sağlık ocağındaki ebeyle konuştum o hemen takmamı söyledi annemde söyler beni doğurduktan sonra o çarşafa annemide sıkıca sarmıslar bende göbişi yokmuş ama kardeşimi doğurduktan sonra sarmamışlar korsede kullanmmamış ve yıllardır bir türlü eritemediği bi göbeği var ben korse takıcam doğumdan sonra ne olur ne olmaz ben tedbiri elden bırakmayayımda :34:

aynen bende korse kullanmayı düşünüyorm kızlar

meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorum :( uğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)

allah analı babalı büyütsün ekim kızları aceleci cıktı herlesi bir telşa sardı valla saglıkla gelsin miniklerimiz

merhaba kızlar.ay şu kasıklarım beni öldürcek hem acıyo hem de sızlıyo.evdeyiz pinekliyoruz eşimle.dışarı çıkcaz akşam.yemek yiyelim dedik ne zaman oldu çıkmayalı en son iftara çıkmıştık dışarı.bide ben sinemaya gitmek istiyorum son durak 5 diye bi film var annem gitme dedi 3 boyutlu bide kanlı bi film heyecan yaparsın farkında olmadan dedi.eşim de pek gönüllü değil başka filme gidelim diyo.off gitcektimm ne güzel ya.

kızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda :49::49::49::49:

canım maşallah bebeğine :nazar: tontiş olmuş kızın:nazar: bakalım bizimki nasıl oldu çok merak ediyorum.

şansını dene arkadasım..belkı acılman olacak sancın gelecek sezeryana bıle gerek olmayacak..bunu bılemezsın dırekt sezeryanı kabul ettıgınde dımı..o yuzden normal yapmayı dusundugunu belırt sansını dene baktın olmuyo sezeryana dönersın..ablam 2. bebegıne hamıle ılkı de 2 yasında ve hala ilk dogumu sezeryan oldugu ıcın dıkıslerı acıyor bılıyomusun..sen bılırsın amelıyat bu sonucta..

ben de çok istiyorum normal doğumu ama bu kadar istiyorum diyorum inşallah sezeryan olmak zorunda kalmam.gerçi şuana kadar normal olcak dedi doktorum da ama bilemiyo insan gene de.sezeryan bi doğum şekli değil ameliyat.zorunda olmadıkça yapılmasına çok karşıyım.şimdi zaten hiçbişey yapamıyoruz onu kaldırma bunu taşıma yorulma ee sezeryan olunca da hep dikkat etmek gerekcek acıcak falan.sağlık ve hayır diliyorum hepimize.

merhaba kızlar.ay şu kasıklarım beni öldürcek hem acıyo hem de sızlıyo.evdeyiz pinekliyoruz eşimle.dışarı çıkcaz akşam.yemek yiyelim dedik ne zaman oldu çıkmayalı en son iftara çıkmıştık dışarı.bide ben sinemaya gitmek istiyorum son durak 5 diye bi film var annem gitme dedi 3 boyutlu bide kanlı bi film heyecan yaparsın farkında olmadan dedi.eşim de pek gönüllü değil başka filme gidelim diyo.off gitcektimm ne güzel ya.

canım maşallah bebeğine :nazar: tontiş olmuş kızın:nazar: bakalım bizimki nasıl oldu çok merak ediyorum.

şirinlere gidin tatlım :3::3::3: ben bayramda yeğenimi götürmüştüm oda 3 boyutlu hemde kızımda çok eğlendi film boyunca yerinde durmadı hiç :1::1::1:

kızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda :49::49::49::49:
masallah canım bebegıne kılo problemı yasamıycaksınız sanırım normal dogum zor olabılır tabı tombık olursa hayırlısı artık canım
sinemcim nasıl oldun tatlım iyimisin ağrın sancın varmı ???

hayatım pısıkolojıkmıdır nedır karnımı farklı hıssedıyorum sert yukarıda agrı ama pısıkolojık olmalı cunku sancı yok o bahsettıgım sumuksu sey hala var ama oyle pıhtı gıbı dusmedı sadece orda var gebelık oncesıne benzemıyor cok daha yapıskan kıvamlı bısey hayırlısı artık belkıde normal akıntıdır ama ıste camasırımda kocaman bısey gorunce tereddut ettım :)
ıslerımı hallettım anneme gıttım geldım oglum orda kaldı hem bıseyler yapalım dıyoruz esımle hem halımız yok :) hatta uykum geldı desem yerıdır gece 2 kez ogluma kalktım bırınde bızım yatagımızda uyudu bırınde ben yanına yattım 2 kez cıse kalktım :) bı kez esım abajuru dusurdu ona kalktım bı kez esım kabus gordu ona kalktım 2 seferde balkonun dıbınde munasebetsızın bırının kornasına kalktım buyuk bı korkuyla 12 de yatmıstım oglanda 7.30 da uyandı dusunun nekadar uyudum malum goekde zaten uyutmuyo sık sık uyanılıyo yorgunum yanı yatıcam bıraz hazır oglum yokken her an gerı gelebılır annemı ozledım dıye uyanınca donerım kıslar

kızlar slm nasılsınız her gece rüyamda doğuruyorum ben bi gece kanamam oluyo doktora yetşemiyorum bi gece suyum batlıyo bi gece evde doğuruyorum dün gecede sezseryan oluyodum kanama olmuşum :D :1: ya okuduklarımdan etkileniyorum yada pisikolojim bozuldu sizede oluyomu kabus gibi böylee

şirinlere gidin tatlım :3::3::3: ben bayramda yeğenimi götürmüştüm oda 3 boyutlu hemde kızımda çok eğlendi film boyunca yerinde durmadı hiç :1::1::1:

hımmmm bilmem ki:44: eşim bayılır şirinlere ama öbür filmi istiyodum zaten bidaha da gidemeyiz en azından uzun bir süre bebekle nereye gitcen.:26:bakalım artıkk ama önerin için saol canım :))

kızlar slm nasılsınız her gece rüyamda doğuruyorum ben bi gece kanamam oluyo doktora yetşemiyorum bi gece suyum batlıyo bi gece evde doğuruyorum dün gecede sezseryan oluyodum kanama olmuşum :D :1: ya okuduklarımdan etkileniyorum yada pisikolojim bozuldu sizede oluyomu kabus gibi böylee

ben geçen haftaya kadar doğuruyodum emziriyodum:1: ama son zamanlar pek görmüyorum kendimi nedense.

:52::52::52: iklim doğurmuş...
hayırlı olsun caınm yaa.. kızlar hızlı walla.. erkeklerin keyfi yerinde sanırım gelmeyi düşünen yok..:49:

ilk erkek kimden olacak acaba..

bu arada çok aşırı kilolu olmamasına rağmen neden o kadar yırtık oldu anlamadım:26::26: kilo ile pek alakası yok ohalde:26:

ya kızlar bu arada park yatak alanlar kurdu mu acaba? biraz daha bekliyim mi acaba.. gerçi onun da havalanması lazım di mi? kokunun falan çıkması gerek:26::26: ne dersiniz??

ya kızlarr dayanamıyorum artık..2 gundur sag gogus altımda sırtıma dogru olan bolgede tam gogus altım degıl yanı gecmek bılmeyen bır agrı var..resmen bıcak saplı ve ben oyle gezıyorum..usuttum dedım ama bu usutmeye benzemıyor oyle olsaydı nefes alırken gogsum batar sancırdı ozellıkle..ama nefesle falan alakalı degıl,sureklı agrıyor gece gunduz hıc gecmeden ..elımı degdıgımde kaburga kemıklerıme acıyor..ya nedır anlamadım ben..

oturup kalkamıyorum egılemıyorum o tarafıma yatamıyorum.fıkrı olan ?:26:

ben de görüyorum cnm, her defasında da farklı bi bebek görüyom:46::46:

Merhaba kızlar. Birsürü şey yapmak istiyorum ama hiçbirşey yapamıyorum artık. Deli gibi gezmeyi seven ben bütün haftasonu evden dışarı ayağımı atmak istemiyorum.

gözümüz aydın.bi kısçemiz daha olmuş.Allah sağlık sıhhat versin.doktor hayati tehlikesi yok demiş hiç üzülme ayrıyız diye.sütü çok çok etkiliyo ağlamak üzülmek kendimden biliyorum.kendine telkin ver.moralini yüksek tut
ikizlerimiz de geliyormuş yarın nasipse Allah yardımcın olsun perolidya.güzel haberlerini bekliyoruz.
biz sınırı geçenlerde tık yok galiba daha.necla sibel yalug ne dersiniz

Bende de şimdilik tık yok ama, anladığım kadarıyla pek tıka mıka bakmıyor bu iş. Pat diye oluveriyor. Allah'a duam suyum muyum geleceksede yollarda olmasın, rezil olurum :26: Ama aşağı basıncım çok arttı. sizde de varmı bu durum.

bilmiyorumki canım ama çok sızlıyor insanın poposunun acımasıda kötüymüş canı orda oluyor.
canım erken olduğu için teşkilatlı yer olsun istedik kanuni sulta süleymmanda yaptım doğumu ama yoğunluktan yerleri yoktu ikitellideki bir özel hastaneye ambulansla yolladılar kızımı orda ve bebek yoğun bakım ünitesinde minicik bir küvezin içinde yatıyor :) rabbim sağlıkla büyümesinide nasip etsin dua edin bana

Canım senin minik kız aceleci davranmış, ama çok şükür ki sağlıklıymış. Allah analı babalı büyütsün kuzunuzu. Darısı bize artık.

ya kızlarr dayanamıyorum artık..2 gundur sag gogus altımda sırtıma dogru olan bolgede tam gogus altım degıl yanı gecmek bılmeyen bır agrı var..resmen bıcak saplı ve ben oyle gezıyorum..usuttum dedım ama bu usutmeye benzemıyor oyle olsaydı nefes alırken gogsum batar sancırdı ozellıkle..ama nefesle falan alakalı degıl,sureklı agrıyor gece gunduz hıc gecmeden ..elımı degdıgımde kaburga kemıklerıme acıyor..ya nedır anlamadım ben..

oturup kalkamıyorum egılemıyorum o tarafıma yatamıyorum.fıkrı olan ?:26:

benim hamileliğin ortalarında oldu öyle kaburgam acıyodu doktora da gittim ama bişey çıkmafı sonradan kendi doktorum bebek gelişimiyle alakalıdır demişti şimdi o geçti kasıklatım öyle acıyo deli gibi.bebeğin oralardadır belki o acıtıyodur canım.:34: bide doktoruna sor bence.

canım maşallah kuzuya uykusu da iyi..
2 saatte bir mi emzirmeni tavsiye ettiler ?
eltime ilk ayda her fırsatta emzir dediler.. 3kg doğan bebek 1 ayda 4800g olddu :)
eltimi sevmem de iy i bakıyo tosuna :)
vıyak dediği anda emziriyor.. 40ından sonra bir saat düzeni oturttular.. çünkü fazla emince de hazimsizlik yapıyor kuzucuk kıvranıyor..
hem başta sık emzir demelerinin sebebi de sütün ilk zamanlarda fazla gelmemesi.. çocuk emdikçe geliyomuş..
çok konuşmim diorum da dayanamıyorum :1:
bir de hangi göğsünden kaç kez emzirdiğine dikkat et..
eltim üst üste 3-4 kez aynı göğüsten emzirmiş.. farkına varmamış .. ateşlenmişti bebek 1 aylıkken.. pompa kullanma gereği hissetmediğinden almamıştı..
aman dikkat et yavrum..
öperim minik kızını :)
Benim göğsümden emmiyo çok nadir emzirebiliyorum. Emsede emmesede ben zaten göğsümde süt kalıpda iltihap yapmasın diye sürekli sağıyorum bi göğsümü sağıyorum annem onu içirirken ben diğerini sağıyorum dolaba koyuyorum
Pompa bende evde oturuyorum çalışmıyorum ihtiyacım yok emziririm olur biter diyodum ama olmuyomuş mutlaka alın bi tane
Duygu ve iklimcim dogumdan sonra göbegin kalmaması icin kayınvalidem carsaf sarardık biz karnımıza dogurur dogurmaz sana da sıkı sıkı saralım yoksa cok göbek sarkmaıs ve göbek kalıyro dedi. siz neler yaptınız? göbekler ne durumda? dr lar ne diyor? bazıları sardırmıyormus ama kayınvalidem gen e de sar sonra pişman olursun diyor. biz ne yapsak sasırdım dogrusu....
Ben saramadım apar topar olunca. Biraz kaldı göbek. Bide bebişsiz göbek resmi koyıyım bi ara

Kız sende kaç kilo kaldı ki göbek kalsın :9: O şiştir, daha yeni doğum yaptın. İner iner merak etme sen.

Sezeryanda kilolar gtmiyomuş gerçekten de. Gerçi ben kilo bakımından biraz şanslıyım. 45le hamile kaldım 9 kilo aldım 54düm en son ve gide gide sadece 3 kilo gitmiş benden şuan 51im 2330gr kızımdı onun haricinde pek bişey gitmedi yani Çok kilo alıpda sezeryan olucaklar kilolar gidicek diye fazla bişey beklemesin

Back
X