2011 Ekim Anneleri

Sezeryanda kilolar gtmiyomuş gerçekten de. Gerçi ben kilo bakımından biraz şanslıyım. 45le hamile kaldım 9 kilo aldım 54düm en son ve gide gide sadece 3 kilo gitmiş benden şuan 51im 2330gr kızımdı onun haricinde pek bişey gitmedi yani Çok kilo alıpda sezeryan olucaklar kilolar gidicek diye fazla bişey beklemesin

Zaten çok zayıfmışsın, eminim böyle çok güzel olmuşsundur.

gogsunden neden emmıyor duygu.. hafıf sekerlı su falan sürsennn ucuna denedınmı..tutamıyormu acaba..

konuştum canomla ,hala doğurmamış kızlar ,ama heran doğurabilr,,:1::1:dün biraz yorulmuş gece acile gitmişler ,şimdi evdeymiş bi sorun yokmuş ,bugünde giremeyebilirim dedi ,hepinize selam ettiii
kızlar bıberonumuzu yıkadım ama kapagı tam sıkışmıyo acaba cam oldugu ıcınmı oglumda cam bıberon kollanmamıstım bu ılk cam bıberonumuz yıkadım kapagını sıkıyorum tam sıkılmıyo Chicco Natura Glass Cam Biberon Kauçuk 240ml. - 60041 - Bebek & Çocuk bıberonumuz bu cıhıcco cam bıberon kaucuk agızlı varmı baskasında bundan
bende ondan aldım ama yıkamadım henüz ,sen nasıl yıkadın canım ,muhtemelen kaynatmak gerekir tabikide ama çekiyomukiii??:26::26:

Hanimlar bir de benim 2 gün önce sabah sag orta parmagim takili kaldi (tetik parmak deniyor tipta-halk arasinda tIk tIk parmak diye de gecer), bu gece de sol orta parmagim takildi bir kac kere, yumruk yapinca tüm parmaklarim aciliyor o kaliyor, sonra birden kendiliginden aciliyor. Acaba stres mi yaptim, tendonlarim mi sisti hicbir fikrim yok. Aranizda bu durumla karsilasan baska biri var mi?
bendede var o canım 1-2 aydır sağ serçe parmağımdan tıkır tıkır sesler geliyo ,mekanik hareketler sergiliyo böyle yumuşak açılıp kapanmıyo ,tık diye açılıyo ,hatta bu sabah takılı kaldııı:1::1:doğumdan sonra geçer dediler ,dr. um 2 bardağa çıkar sütü dedi ,1-2 gün içtim ,ama devam edemedim ,o ara iyiydi bak..

anneler nabersiniz??umarım herkes iyidir..iki gündür giremiyorum..kayınvaldemler bizde kalıyolar galiba 1 haftada bizdeler diye gözüküo..
geçmişide okuyamadım ama sadece iklim de bebişi getirmiş maşallah iyiymişte.. :69:
ya duyguyu gördükten sonra bian önce gelsin diorum oğlum yaa..şimdi bide iklim eklendi.. :1:
nisem herkesçikler kendine bebeişlerine çok ii baksın..öptük hepinizi..:16:

konuştum canomla ,hala doğurmamış kızlar ,ama heran doğurabilr,,:1::1:dün biraz yorulmuş gece acile gitmişler ,şimdi evdeymiş bi sorun yokmuş ,bugünde giremeyebilirim dedi ,hepinize selam ettiii

bende ondan aldım ama yıkamadım henüz ,sen nasıl yıkadın canım ,muhtemelen kaynatmak gerekir tabikide ama çekiyomukiii??:26::26:

bendede var o canım 1-2 aydır sağ serçe parmağımdan tıkır tıkır sesler geliyo ,mekanik hareketler sergiliyo böyle yumuşak açılıp kapanmıyo ,tık diye açılıyo ,hatta bu sabah takılı kaldııı:1::1:doğumdan sonra geçer dediler ,dr. um 2 bardağa çıkar sütü dedi ,1-2 gün içtim ,ama devam edemedim ,o ara iyiydi bak..

Aynen benimde sol elimin orta parmağı 2-3 kademede açılıyor :9: Ay daha neler göreceğiz acaba. Doğurduktan sonra da geçecek gibime gelmiyor ama geçer inşallah. Kilodan mı ki acaba, sordunuzmu hiç dr.unuza.

ireeeem geçmiş olsun canııımm...
zeynep dün dişinle ilgili bi kaç öneride bulunmuştum okudunmu onu yawrumm,geçmiş olsun sanadaa...
dün cicilerini ekleyen rkadaşlarr ,Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallahh ...sanırım zueleyha göbüşünü eklemişti başka ekleyen avrmıydı hayırlayamadım maşşallah sizedee:nazar::nazar:
bende sabahtan beridir edvdeyim ,dışarı çıkmak istiyorum ama eşim mırlıyooo...ya diyorum gidelim şu park yatak işini halledelim ,internetten almıcakmıydık diyoo,ee diyorum bi göreydikk...amaaan ne zor oluyo bu çok bilmiş adamları ikna etmek ,bebefixten sipariş verebilirim ama canom sorun yaşamıştı ,sonra garanti falan nasıl oluyokii bilemedim..:26:

Son düzenleme:

sende olmasan netçez kuzu :1:
iyi olmasına sevindim..
ara ara sancılarım oluyor diyordu ama yalancıymış herhalde..
bir de doktorun biri normal doğum da yapabilirsin demişti ya ona :1: iyice tutuştu sanırım..
neyse haberlerini aldık ya.. içim rahatladı.. gece hatunu rüyamda bike gördüm.. :)
şimdik görümcem aradı.. lezzetli bişiler yapıyormuşlar fırında.. hamurumtrak :77::77: :1: akşam yemeğinden de tırttık çok şükür..
koca da zaten sabah yola çıkacak.. evde yemek derdim olmayacak 1 hafta boyunca..
haydin ben kaçar.. :16::16::16:

Aynen benimde sol elimin orta parmağı 2-3 kademede açılıyor :9: Ay daha neler göreceğiz acaba. Doğurduktan sonra da geçecek gibime gelmiyor ama geçer inşallah. Kilodan mı ki acaba, sordunuzmu hiç dr.unuza.

sordum ben işte öyle dedi ,bide şişiyoruz ya ondan olabilirmiş,film neyin çektiremediğimize göre elimiz mahkum,bklicezz...:2:

Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo
Zaten çok zayıfmışsın, eminim böyle çok güzel olmuşsundur.
Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu :1:
gogsunden neden emmıyor duygu.. hafıf sekerlı su falan sürsennn ucuna denedınmı..tutamıyormu acaba..
canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken

Çok geç cevap veriyorum kusura bakmayın arada emzirme-sağma-alt değiştirme-gaz çıkarma merasimimiz oluyo

Memişleri saymazsak iyi oldu da memişler vücuda göre biraz büyük durdu :1:

canı isterse emiyo ama çoğu zaman biberondan içiyo daha çok ufak teyzesi yoruluyo göğsümden emerken

Estağfirullah canım... Bu kadar girmen bile iyi, bakalım biz ne yapacağız. Memişlerden hiç bahsetme zaten. Benimkilerde bir tuhaf oldu, emizirdikten sonra ne olur bilemiyorum.

Back
X