bende ilaçlarımı yazayım..her gün 5 tane estrofem...elevit akşamları...bide her gün sabah akşam prognyx igne...yaklaşık 2 aydır vuruluyorum...kanamam olunca corasprini kesti doktor...tupbaby seninle dr randevumuz aynıııı hayırlısıııı.......
kızlar herkes muhtemel doğum tarihin yazsın listeyi ona göre yaparız
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16*****************21 EKİM
eslemcimmm
eline sağlık canım listen için diline sağlık duaların için.bugünleri bu heyecanları yaşamayı bekleyen isteyen herkese çabucacık yaşatsın rabbim inşallah.bizlere de sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri nasip eylesin rabbim.bu mubarek günde dualarımız da kabul olsun inşallah.hayırlı cumalar herkese....
Hep duacıyım inş. önce olmayan isteyen herkeze diye dua ediyorum. sonrda kendime
Benim 1 haftadır mide bulantılarım başladı bir kere kustum daha. Kusmamak için kendimi çok zorluyorum bazen
Listede ben neden yokum yaaaa :2: :2: :2: :2: 21 ekim
Eslemcim benimde baş dönmem var arada gidip geliyorum
Listede ben neden yokum yaaaa :2: :2: :2: :2: 21 ekim
Eslemcim benimde baş dönmem var arada gidip geliyorum
bende sadece biraz baş dönmesi ve hafif batmalar şu anda rahatım bakalım nasıl ilerler mihrimah senin dondurulmuş embriyomuydu?
slmm kızlaarrr hepinize günaydınn ve hayırlı cumalar bnde varım aranızda tüp bebek olanilk denemem ve allahıma şükürler olsun tuttu.sat 5ocak tahmini doğum 12ekim olcak inş.. buarada bazı ark.iğne ve banttan falan söz etmiş bnm hiç haberim yok öle bişeyden bnm kullandığım ilaçlar günde 3kez progestan kapsül
günde 2kez estrofem kapsül
günde 1kez elevit yatarken alıyorm
bide günde 1 tane çocuk aspirini
yani hiç bant ve iğneden haberim yok.:44nu nie veriyorlarki..neyse bu arada biz 6+2günlüğüz teyzeleri şubat 23de yani tam 7hafta olunca ilk ultrasonumuza gidicez çok heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bi aksilik çıkmaz ve herşey yolunda gider inş.9ay boyunca. insan çok zor sahip olunca korkularıda büyüyor..burda yazdıklarınızı okudum bütün bu olanlar sadece bana oluyor zannediyodum.yani zaman hiç geçmiyor.her sabah tarihe saate bakıyorum ve bekliyorm .bide zaten 1haftadır belirtilerim arttıiice :26:bulantı,günde 2 kez uyuma,herşeyden tiksinme,1kere kustum afedersiniz yani böyle şeyler oluyor.başta iştahım çok açılmıştı ama göğüslerimi taşıyamıyordum okadar ağrıyodu şimdi onlardan eser yok.neyse bi yandanda çok sewiniyorum ve çokda hoşuma gidiyor aslında.hernekadar bulantım tiksintimolsada yawrum var içimde diorum.demek annelik belirtileri böyle bişey diorum.ve tüm içtenliğimle herkese dua ediyorum rabbim şu mübarek cuma günü ewlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip etsininş. ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayınasip etsin inşallahh
kızlar herkes muhtemel doğum tarihin yazsın listeyi ona göre yaparız
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
BAHAR 32*****************6 EKİM
MİRANDA*****************8 EKİM
SWEETGIRL***************12 EKİM
MİHRİMAH24**************15 EKİM
07 ESLEM****************20 EKİM
ALEV 16******************21 EKİM
TUPBABY*****************21 EKİM
GİZEM80*****************21 EKİM
bebem eklememmi seni muhtemel doğum tar. bilmiyordım.
sweetgirl ve gizem 80 hoşgeldiniz Allahım sizede bebeklerini sağ salim kucağınızza almayı nasip etsin.
Kızlar lütfen korkuyorum demeyin nolur hepimiz pozitif düşünelim ve pozitif olsun bakın Allah bize bu duyguyu yaşamayı nasip etti onun bebeklerimizide koruyacağına inanalım herşey çok güzel olacak
slmm kızlaarrr hepinize günaydınn ve hayırlı cumalar bnde varım aranızda tüp bebek olanilk denemem ve allahıma şükürler olsun tuttu.sat 5ocak tahmini doğum 12ekim olcak inş.. buarada bazı ark.iğne ve banttan falan söz etmiş bnm hiç haberim yok öle bişeyden bnm kullandığım ilaçlar günde 3kez progestan kapsül
günde 2kez estrofem kapsül
günde 1kez elevit yatarken alıyorm
bide günde 1 tane çocuk aspirini
yani hiç bant ve iğneden haberim yok.:44nu nie veriyorlarki..neyse bu arada biz 6+2günlüğüz teyzeleri şubat 23de yani tam 7hafta olunca ilk ultrasonumuza gidicez çok heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bi aksilik çıkmaz ve herşey yolunda gider inş.9ay boyunca. insan çok zor sahip olunca korkularıda büyüyor..burda yazdıklarınızı okudum bütün bu olanlar sadece bana oluyor zannediyodum.yani zaman hiç geçmiyor.her sabah tarihe saate bakıyorum ve bekliyorm .bide zaten 1haftadır belirtilerim arttıiice :26:bulantı,günde 2 kez uyuma,herşeyden tiksinme,1kere kustum afedersiniz yani böyle şeyler oluyor.başta iştahım çok açılmıştı ama göğüslerimi taşıyamıyordum okadar ağrıyodu şimdi onlardan eser yok.neyse bi yandanda çok sewiniyorum ve çokda hoşuma gidiyor aslında.hernekadar bulantım tiksintimolsada yawrum var içimde diorum.demek annelik belirtileri böyle bişey diorum.ve tüm içtenliğimle herkese dua ediyorum rabbim şu mübarek cuma günü ewlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip etsininş. ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayınasip etsin inşallahh
Günaydın arkadaşlar benim ikinci tüp bebek denemem dondurulmuşlarla sat 14 ocak muhtemel doğum tarihim 21 ekim haftaya ilk kontrolüme gidicem 22 sinde henüz hamileyim diyemiyorum korkuyorum sanırım kalp atışını duyana kadarda rahat olamıycam bu arada eylül arkadaşım senle aynı merkeze gidiyoruz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip ettin inşallah
Cnm hoşgeldin aramıza
İlaçlarını yazmışsın senin hap olarak kullandığın ilacı ben ve bazı arkadaşlar iğne ve bant olarak kullanıyoruz :))) Sonuçta aynı şeyleri kullanıyoruz
Demekki zaman hepimize yavaş ilerliyor. Bu kadar zaman bu haberi bekledik ve şimdi randevu günümüzü iple çekiyoruz
Bugün 2 arkadaşımdan haber bekliyorum inşş hamiledirler çok heyecanlıyım onun için :))
Senin randevunu biraz geç tarihe vermiş doktor keseyi gördün mü ?
yok canım yaa oyüzden biraz endişeliyim daha hiç bişiyini görmedim bebişimin sadece 2kez kan verdim biri transfeden 12gün sonra olan kan 2şubattı sonucum 212 çıktı biride 4şubattı 450 çıktı okadr ozamndan beri 23 şubatı bekliyorum ve geçmek bilmiyorr:97: ozamn tam 7 hafta olcak heralde ikisini birden görüyüm die ozamana verdi hem kalp atışı hemde keseyi buarada inşallah ark.larında hamişdir ve bizim gibi güzel haberi alıp havalara uçarlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?