2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Tahmini doğum tarihimiz allahım nasip ederse 8 ekim teyzeleri
İlaçlarımız günde 2 estrofem 2 crinone jel 1 folbiol bir aspirin 1 elevit
kalp atışımız için pazartesi gideceğiz kısmetse

Eylülcüm sanki zaman geçmiyor di mi ? Tam 1 hafta var geç olsun güç olmasın diyerek kendimi teselli ediyorum :97::97::97::97::97:

Günaaaaaaaydııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar biz erken kalktık babamızın gömleğini ütüledik

günaaaaaaaaaaaaaaydddddddddddııııııınnnnnnnnnn kızlar güzel anne adayları topiğimiz 7. sayfaya çıkmış bile herkese hayırlı cumalar kızlar benim ilaçlarda

estrofem tablet 1*2
crınone jel 1*2
coraspin 1*1
megadyn 1*1
folik plus 1-1
proluton depot iğne haftada 1 defa

Güzel anne adaylarımız diğer arkadaşlarımızıda unutmayalım bu mübarek cuma vakti herbirimiz birer Ayetel Kürsi okuyalım onlar için bu güxellikleri onlarında yaşaması adına Allahım bizede bebiklerimizi sağ salim kucağımız almayı nasip etsin.

Bu arada benim hafif hafif baş dönmelerim oluyo bakalım hayırlısı

eslemcimmm
eline sağlık canım listen için diline sağlık duaların için.bugünleri bu heyecanları yaşamayı bekleyen isteyen herkese çabucacık yaşatsın rabbim inşallah.bizlere de sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri nasip eylesin rabbim.bu mubarek günde dualarımız da kabul olsun inşallah.hayırlı cumalar herkese....

saol tatlım hepimizin eline sağlık Allahım inşallah bu yolda bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız ve hiçbi arkadaşımızın kucağını boş bırakmaz inşallah çoook zor allah tamamına erdirir inşallah.

Hep duacıyım inş. önce olmayan isteyen herkeze diye dua ediyorum. sonrda kendime

Benim 1 haftadır mide bulantılarım başladı bir kere kustum daha. Kusmamak için kendimi çok zorluyorum bazen

Hep duacıyım inş. önce olmayan isteyen herkeze diye dua ediyorum. sonrda kendime

Benim 1 haftadır mide bulantılarım başladı bir kere kustum daha. Kusmamak için kendimi çok zorluyorum bazen

bende sadece biraz baş dönmesi ve hafif batmalar şu anda rahatım bakalım nasıl ilerler mihrimah senin dondurulmuş embriyomuydu?

Listede ben neden yokum yaaaa :2: :2: :2: :2: 21 ekim
Eslemcim benimde baş dönmem var arada gidip geliyorum

slmm kızlaarrr hepinize günaydınn ve hayırlı cumalar bnde varım aranızda tüp bebek olanilk denemem ve allahıma şükürler olsun tuttu.sat 5ocak tahmini doğum 12ekim olcak inş..buarada bazı ark.iğne ve banttan falan söz etmiş bnm hiç haberim yok öle bişeyden bnm kullandığım ilaçlar günde 3kez progestan kapsül
günde 2kez estrofem kapsül
günde 1kez elevit yatarken alıyorm
bide günde 1 tane çocuk aspirini
yani hiç bant ve iğneden haberim yok.:44nu nie veriyorlarki..neyse bu arada biz 6+2günlüğüz teyzelerişubat 23de yani tam 7hafta olunca ilk ultrasonumuza gidicez çok heycanlıyım ve korkuyorum inşallah bi aksilik çıkmaz ve herşey yolunda gider inş.9ay boyunca. insan çok zor sahip olunca korkularıda büyüyor..burda yazdıklarınızı okudum bütün bu olanlar sadece bana oluyor zannediyodum.yani zaman hiç geçmiyor.her sabah tarihe saate bakıyorum ve bekliyorm.bide zaten 1haftadır belirtilerim arttıiice :26:bulantı,günde 2 kez uyuma,herşeyden tiksinme,1kere kustum afedersiniz yani böyle şeyler oluyor.başta iştahım çok açılmıştı ama göğüslerimi taşıyamıyordum okadar ağrıyodu şimdi onlardan eser yok.neyse bi yandanda çok sewiniyorum ve çokda hoşuma gidiyor aslında.hernekadar bulantım tiksintimolsada yawrum var içimde diorum.demek annelik belirtileri böyle bişey diorum.ve tüm içtenliğimle herkese dua ediyorum rabbim şu mübarek cuma günü ewlat hasretiyle yanan tüm arkadaşlarımıza bu duyguyu yaşamayı nasip etsininş. ve bizede tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayınasip etsin inşallahh

Günaydın arkadaşlar benim ikinci tüp bebek denemem dondurulmuşlarla sat 14 ocak muhtemel doğum tarihim 21 ekim haftaya ilk kontrolüme gidicem 22 sinde henüz hamileyim diyemiyorum korkuyorum sanırım kalp atışını duyana kadarda rahat olamıycam bu arada eylül arkadaşım senle aynı merkeze gidiyoruz Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip ettin inşallah

bebem eklememmi seni muhtemel doğum tar. bilmiyordım.

sweetgirl ve gizem 80 hoşgeldiniz Allahım sizede bebeklerini sağ salim kucağınızza almayı nasip etsin.
Kızlar lütfen korkuyorum demeyin nolur hepimiz pozitif düşünelim ve pozitif olsun bakın Allah bize bu duyguyu yaşamayı nasip etti onun bebeklerimizide koruyacağına inanalım herşey çok güzel olacak

tatlım baş dönmesi bndede var hatta bnm başım dönüyor sonra elim ayağım çekilio gibi oluyo kımıldatamıyorum.sonra bi uyku geliyor odaya zor götürüyorlar sızıyorum hemen.işte bu birazda progestanın ve diğer ilaçların yan etkisi.tabi birazda bebişimizin yan etkisiiayy bunu bile yaşamak okadar güzelkiii bi belirtimiz var ve bebişimizin anne artık bn varım içinde diye seslenişleri bize

bende sadece biraz baş dönmesi ve hafif batmalar şu anda rahatım bakalım nasıl ilerler mihrimah senin dondurulmuş embriyomuydu?

yok canım tedavi esnasında oldu. Dondurulmuş değil.

aynen valla canım. Hem midem bulanıyor, evim ve misafir gittiğim evle kokuyor. Bazen çok başım ağrıyor, hele midem bulanınca seviniyorum bitanem benimle diye ama mide bulantısıda zormuş bol bol ayva ve çubuk kraker yiyorum geçiriyor

Allah hayırlısıyla nice güzel günlerimizi göstersin yavrularımızın. Olmayan isteyen herkeze versin inş.

ben çıkıyorum kızlar hayırlı cumalar

h.bulduk canımewet haklısın ama insanda biraz o endişeoluyor daha ultrasondada görmeyince.ama inşallah hepimizin herşeyi yolunda giderde ekimde kucağımıza alırız inşallah.ALLAHIM onları hep korusunve istayen herkesede nasip etsin bu güzel duyguyu

Cnm hoşgeldin aramıza
İlaçlarını yazmışsın senin hap olarak kullandığın ilacı ben ve bazı arkadaşlar iğne ve bant olarak kullanıyoruz :))) Sonuçta aynı şeyleri kullanıyoruz
Demekki zaman hepimize yavaş ilerliyor. Bu kadar zaman bu haberi bekledik ve şimdi randevu günümüzü iple çekiyoruz
Bugün 2 arkadaşımdan haber bekliyorum inşş hamiledirler çok heyecanlıyım onun için :))
Senin randevunu biraz geç tarihe vermiş doktor keseyi gördün mü ?

Ay benim de2. tedavim dondurulmuşlarla ve sat 14 ocak Bende senin gibi korkular yaşıyorum cnm randevu tarihin ne zaman cnm İnş bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günlerde gelir

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…