2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Baharcım çok sevindim iyi habelerine yaramaz tekmeliyor demek kıyamam ben ona...
Ben daha hiç hissedemedim bakalım hayırlısı, ultrasonda da hep popo gösteriyor cinsiyeti de kesinleşmedi bakalım yarın kontrolümüz var hayırlısıyla.

ayyyy selincim senin minnoş da başladı demek tepiklere maşallahhh...
evet ya başlarda göz seğrimesi gibi oluyodu ben de bu hafta daha fazla hissetmeye başladım şükürler olsun.ne kadar kilo aldın selincim yaaa...benim enim boyum bir olcek nerdeyse
çok aşırı yiyorum ben topalak gibi oldum şimdiden.göbüşün de çıktı mı
benim bazen bomba gibi oluyo bazen pıssss diye sönüyooo...
kocaman öptüm sizi selincim....
lunacım canım allah bağışlasın inşallah prensesini.benim de erken belli olmuştu cinsiyeti.bi cimcime daha geliyor maşallahhh
ben de 20.haftadan itibaren hissetmeye başladım canım.yakındır senin de tekmişleri duyman inşallah.
ayyy utanıyo mu senin sıpa göstermiyo demek hııııı....ayyy o zaman kız olcak burcucum ne dersin utangaç.nazlı....allahım hayırlısını versin canım benim.yarın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım

Günaydın kızlar, hepinize hayırlı Cumalar.

Şimdi doktordan geldim sonunda bizde gördük cinsiyetini, benimde kızım olacak teyzeleri kendini bu kadar saklamasından belliydi zaten 3lü tarama da iyi çıktı şükürler olsun. 2 hafta sonra şeker yüklemesi ve ayrıntılı olacakmış bakalım hayırlısı.

Rabbim hepimizi korusun.

burcudoğan önce seni tebrik edeirm güzel bi kızın olcakmş

haberleirnizi okumak için girdim ne güzel maaşallah
herkesinki büyümüş biz daha çok minnağız
bende aralık annesi olucam nasipse ınş
siz nerdeyse yolu yarılamşsınız ınş bende sizin haftalra gelirim

burcucum ben bu hafta itibariyle 5 kg aldım. zayıf olduğum için göbeğim fazla görünüyor abur cubur yemiyorum aşerme diye birşeyim de yok. Meyve sebze et süt vs ağırlıklı besleniyorum kahvaltıda yediğim 2 dilim çavdar ekmeği hariç ekmek yemiyorum. çay-kola kahveyi zaten en başında bırakmıştım. kutu meyve suyu bile içmiyorum taze sıkılmış meyve suyu veya ayran içiyorum günde 3 lt su tüketiyorum... ama ben zaten çok zor kilo alan bir yapıdayım ; benim durumum pek belirleyici olmaz sanırım...
bebiş gelsin dünyaya hayırlısıyla kilo verilir cnm ya ne olacak takma sakın kafana biraz dikkat biraz egzersiz verirsin dert etme tatlım

Son düzenleme:

kızlar sizin kilo durumlarınız nasıl?

ooooo bizim hatunlar artık ayda yılda bir uğrar olmuş onun için bende göz atıp çıkıyorum yalnızca...herkes iyi gibi maşallah lunam bi kızda benden geliyi kızına arkadaş olucakmış sağlıklşa gelsin cimcimelerimiz

kızlar benim idrar yolu enfeksiyonu dışında bi sıkıntım kalmadı şükür bulantılar tamamen bitmesede oldukça azaldı şu ana kadar 5 kilo aldım ama nasıl oluyorsa dr bana kilomun yavaş gittiğini söledi kafama takmadımda değil hani
şimdilik haberler böyle hepinizi allaha emanet ediyorum bu arada eylülden haberi olan varmı

kızlar herkeze meraba

yeni gördüm ben bu topiği ben kasım annelerindeki arkadaşlarla yazışıyorum orda en büyük benim kuzucum tahmini doğum tarihi 2 kasım ama ben sezeryan olucam ekim sonuda olabilir yani:)
sizlerlede tanışmak isterim ama galiba buraya gelen giden azalmış nereye gitmiş bakiyim ekim anneleri

Allah hepinizin bebeğinizi sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.

cinsiyet hayırlı olsun burcudoğan
....sağlıklı ve hayırlı bir evlat
olsun inşallah... Bu arada ... 3li test demişsin şeker yüklemesi falan... Tam olarak şimdi kaçıncı haftadasın... Bu tür bilgiler verdiğimizde haftamızı da yazarsak aslında daha ii olur...

Hamilelik haberini aldığın günü hatırlıyorum da: ) zamanın hızına da bak...: )

merhaba arkadaşlar inş. bende ekim annesi olucam oğlum 22+2 oldu.bende şu ana kadar 3.5 kilo aldım bebeğimin hareketlerini 18.haftada hissetmeye başladım ama son 2 gündür daha bi belirginleşti inş. hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.

Selam millet,

Gelen giden fazla kalmadı galiba, inşallah herkes için herşey yolundadır.

oooffff arkadaşım, 22. hafta da detaylı ultrason yapıldı, 24. hafta da da şeker yüklemesi yapılacak haıyırlısıyla

herkes terketmiş forumu maalesef
ben yine de kendimden hbr vereyim: glükoz testimiz kan-idrar tahlilleri Allah şükür normal çıktı.. kızımızın hareketleri inanılmaz arttı dışardanbakınca bile görünüyor.
haftaya doktor kontrolüm var artık doğum için hastane araştırmaya başlayacağız Allahın izniyle.
kıyafetlerimizi arabamızı alışverişimizi tamamladık bebek odasına bakacağız....
inşallah herkesin ve tüm bebişlerin sağlığı keyfi yerindedir...
sevgiler

selincim herşeyin yolundaa olmasına sevindim canım bizimde artık dişardan hareketler bariz belli çok muhteşem bişey mucize gibi Allahım korusun bebişlerimizi ve bizi.Kızlar sizde arada en azından iyiyiz diye hbr verin merak ediyoruz....

Selincim senin adına çok sevindim, ohhh alışverişler de yapılmış

Bende Cumartesi 50 gr'lık şeker yüklemesi yaptırdım ama ne yazıkki yüksek çıktı, Çarşamba'ya 100 gr lık yapacaklar bakalım ne olacak. Ayırca kansızlık ve idrar da iltahap çıktı, ne ararsan var anlayacağın

Eslemcim Allah nazardan korusun yavrularını.

Ay Eslem önümüzdeki hafta belki benim kızımında hareketlerini dışarıdan görürüz, ben bebeğimi çok aşağıda taşıyorum. Sizde yaşadınız mı aynı sıkıntıyı ?

canım çok sevindim ever hareketler tam bir mucize... 3 hafta sonra izne ayrılıyorum ben de .Allah hepimize bebişlere sağlık versin inşallah.

cnm benimde şeker yüksek çıktı 27sinde 100 gr yapılacak bebeğini aşağıda taşıdığını doktormu söyledi sana sen hissediyosan yada etrafındakiler söylüyolarsa inanma çünkü banada herkes senin karnın aşağıda diyodu hem kendi doktoruma hemde gittiğim başka bi doktora sordum öyle bişey yok gayet normal dedi ikiside sana sıkıntı vermiyosa ve doktor tehlikesiz diyosa problem değil

Sorma eslemcim ne varsa çıktı bende :-( bebeği aşağıda taşıdığımı doktorum söyledi zaten bende aşağıda hissediyordum. Ayrıca idrar da lökosit ve kansızlık çıktı, şimdi antibiyotik kullanıyorum ve kansızlık içinde şurup verdiler.
Şeker yüklemem 4 gün arayla yapıldı, Çarşamba günü 100 gr yüklediler ve onlarda oldukça yüksek çıktı, tatlıyla da hiç aram yoktur ama kavun karpuz çok yiyordum. Şimdi bugün diyetisyen randevum var diyet listesi verecekki şekeri kontrol altında tutalım ayrıca yarında endokrin uzmanından randevu aldım insüline gerek olup olmadığına karar verecek. Bize pek bir zararı yokmuş ama bebişlerimizi tehlikeye sokarmış, bu nedenle acil önlem almak lazım. Bakalım inşallah çabuk atlatırım.

Canım inşallah sende çıkmaz ama çıkacak olursa da stres yapma diyetle falan bunu da atlatırız Allahın izniyle.

inşallah cnm bakalım sende dikkat et kendine hiç kafana takma Allahım korusun bebeklerimizi bebek aşağıdaysa hareketlerine dikkat et gerçi doktorun uyarmıştır ama sakın ağır işler yapma bırak herşey kalsın bebişinden önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…