kızlarrrrrr.....nasılsınız canlar...
ben giremedim ne zamanlardır.bilgisayar bozuldu
nerelerdesiniz kimsecikler kalmamışşşş....
ben tekmelerini hissetmeye başladım teyzeleri küçük sıpamın.tekmelediği yere dokunuyorum,seviyorum böle tepki de veriyooooo....
doktorumuza da gittik bugün herşey yolunda allaha şükürler olsun.ultrasondayken de tekmeledi....yaramas mı olcek gari bilmem....
25cm olmuş boyu da,kilosu da yarım kilo
şükür rabbime bu günleri gösterdi bize....
sizler nasılsınız....
ayyyy selincim senin minnoş da başladı demek tepiklere maşallahhh...tatlım ya ben de merak etmiştim seni... evet kimsecikler yok maalesef
benim kız da pıt pıt vuruyor içerden bu hafta daha şiddetli hissetmeye başladım maaşallah bebişlerimizeRabbim nazarlardan korusun
Allaha şükür bu günlerimizi gördük hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
öpüyorum baharcım seni.
lunacım canım allah bağışlasın inşallah prensesini.benim de erken belli olmuştu cinsiyeti.bi cimcime daha geliyor maşallahhhcanım benimki belli oldu biraz erken ama Allah kısmet ederse KIZIM olacakmıs.. prensesim geliyor insallah!
senin ne oldu? ya bu arada kızlar siz benden kac hafta ondesiniz daha yeni belli oluyo doktor bana nasıl bu kadar erken soyledi sizce?
canım Allah bebisni nazarlardan korusun cok sevindim senin adına
ben de 20.haftadan itibaren hissetmeye başladım canım.yakındır senin de tekmişleri duyman inşallah.Baharcım çok sevindim iyi habelerineyaramaz tekmeliyor demek kıyamam ben ona...
Ben daha hiç hissedemedim bakalım hayırlısı, ultrasonda da hep popo gösteriyor cinsiyeti de kesinleşmedi bakalım yarın kontrolümüz var hayırlısıyla.
baharcım ben bu hafta itibariyle 5 kg aldım. zayıf olduğum için göbeğim fazla görünüyor abur cubur yemiyorum aşerme diye birşeyim de yok. Meyve sebze et süt vs ağırlıklı besleniyorum kahvaltıda yediğim 2 dilim çavdar ekmeği hariç ekmek yemiyorum. çay-kola kahveyi zaten en başında bırakmıştım. kutu meyve suyu bile içmiyorum taze sıkılmış meyve suyu veya ayran içiyorum günde 3 lt su tüketiyorum... ama ben zaten çok zor kilo alan bir yapıdayım ; benim durumum pek belirleyici olmaz sanırım...
bebiş gelsin dünyaya hayırlısıyla kilo verilir cnm ya ne olacak takma sakın kafana biraz dikkat biraz egzersiz verirsin dert etme tatlım
günaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar.
şimdi doktordan geldim sonunda bizde gördük cinsiyetini, benimde kızım olacak teyzeleriKendini bu kadar saklamasından belliydi zaten 3lü tarama da iyi çıktı şükürler olsun. 2 hafta sonra şeker yüklemesi ve ayrıntılı olacakmış bakalım hayırlısı.
Rabbim hepimiziKorusun.
cinsiyet hayırlı olsun burcudoğan
....sağlıklı ve hayırlı bir evlat
olsun inşallah... Bu arada ... 3li test demişsin şeker yüklemesi falan... Tam olarak şimdi kaçıncı haftadasın... Bu tür bilgiler verdiğimizde haftamızı da yazarsak aslında daha ii olur...
Hamilelik haberini aldığın günü hatırlıyorum da: ) zamanın hızına da bak...: )
herkes terketmiş forumu maalesef
ben yine de kendimden hbr vereyim: glükoz testimiz kan-idrar tahlilleri Allah şükür normal çıktı.. kızımızın hareketleri inanılmaz arttıdışardanbakınca bile görünüyor.
haftaya doktor kontrolüm var artık doğum için hastane araştırmaya başlayacağız Allahın izniyle.
kıyafetlerimizi arabamızı alışverişimizi tamamladık bebek odasına bakacağız....
inşallah herkesin ve tüm bebişlerin sağlığı keyfi yerindedir...
sevgiler
selincim herşeyin yolundaa olmasına sevindim canım bizimde artık dişardan hareketler bariz belli çok muhteşem bişey mucize gibi Allahım korusun bebişlerimizi ve bizi.Kızlar sizde arada en azından iyiyiz diye hbr verin merak ediyoruz....
selincim herşeyin yolundaa olmasına sevindim canım bizimde artık dişardan hareketler bariz belli çok muhteşem bişey mucize gibi Allahım korusun bebişlerimizi ve bizi.Kızlar sizde arada en azından iyiyiz diye hbr verin merak ediyoruz....
Selincim senin adına çok sevindim, ohhh alışverişler de yapılmış
Bende Cumartesi 50 gr'lık şeker yüklemesi yaptırdım ama ne yazıkki yüksek çıktı, Çarşamba'ya 100 gr lık yapacaklar bakalım ne olacak. Ayırca kansızlık ve idrar da iltahap çıktı, ne ararsan var anlayacağın
Eslemcim Allah nazardan korusun yavrularını.
Ay Eslem önümüzdeki hafta belki benim kızımında hareketlerini dışarıdan görürüz, ben bebeğimi çok aşağıda taşıyorum. Sizde yaşadınız mı aynı sıkıntıyı ?
cnm benimde şeker yüksek çıktı 27sinde 100 gr yapılacak bebeğini aşağıda taşıdığını doktormu söyledi sana sen hissediyosan yada etrafındakiler söylüyolarsa inanma çünkü banada herkes senin karnın aşağıda diyodu hem kendi doktoruma hemde gittiğim başka bi doktora sordum öyle bişey yok gayet normal dedi ikiside sana sıkıntı vermiyosa ve doktor tehlikesiz diyosa problem değil
Sorma eslemcim ne varsa çıktı bende :-( bebeği aşağıda taşıdığımı doktorum söyledi zaten bende aşağıda hissediyordum. Ayrıca idrar da lökosit ve kansızlık çıktı, şimdi antibiyotik kullanıyorum ve kansızlık içinde şurup verdiler.
Şeker yüklemem 4 gün arayla yapıldı, Çarşamba günü 100 gr yüklediler ve onlarda oldukça yüksek çıktı, tatlıyla da hiç aram yoktur ama kavun karpuz çok yiyordum. Şimdi bugün diyetisyen randevum var diyet listesi verecekki şekeri kontrol altında tutalım ayrıca yarında endokrin uzmanından randevu aldım insüline gerek olup olmadığına karar verecek. Bize pek bir zararı yokmuş ama bebişlerimizi tehlikeye sokarmış, bu nedenle acil önlem almak lazım. Bakalım inşallah çabuk atlatırım.
Canım inşallah sende çıkmaz ama çıkacak olursa da stres yapma diyetle falan bunu da atlatırız Allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?