:80:merhaba arkadaşlar,tüpbebekte gebelik hesaplaması nasıl yapılıyor,benim 2. doktorum,ikiside farklı hesapladı.iyice kafam karıştı,bu tickerdaki zaten yanlış oldu.:44:
Anneler gününz kutlu olsun canlar
selincim gözünaydın kızmış bebeğin sağlık huzurla gelsin ve büyüsün inşallah
kimsecikler yok nerde biizm güzel anne adaylarııı
kızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alır bu günümüzü yavrularımız ve sevdiklerimizle bir arada kutlarız... ve diliyorumki bu yolda savaş veren el açıp dileyen her kadına annelik duygusu nasip olur inşallah...
selinemre06 allah hayırlı etsin kızını sağlıkla hayırşısıyla kucağına alıp analı babalı güzel g
nlerde büyütün inşallah
merhaba arkadaşlar,
redüksiyon sonrası riskli dönemini atlattık şükürler olsun şu an tek ama sağlıklı kıpır kıpır devam ediyoruz yolculuğumuza.
ayrıntılı ultrason kontrolümüz vardı tüm kontrolleri ölçümleri normal çıktı Rabbime şükürler olsun.
ve bir prensesimiz olacak :) evet minik bir kızımız var ve inşallah hayırlısyla sağlıkla doğacak.
bitanem cuma öğrenebilirm diye ümit ediyorum ya senin ?tugba'cıgım cinsiyet belli oldu mu tatlim???
yok bacım 16 ial 23 hafta arası tercih ediliyor...bende haftasonu gerektiği için o zamana aldım....yoksa geç bileAllahın izniyle bomba gibidir oğluşun hiiiiç merak etme :)
ben 17.hafta sonunda oldum ayrıntılıyı doktorum o zaman söyledi.. çok mu erkendi acaba ?? bir sorun yok Rabbime şükürler olsun.
yok bacım 16 ial 23 hafta arası tercih ediliyor...bende haftasonu gerektiği için o zamana aldım....yoksa geç bile
kızlarrrrrr.....nasılsınız canlar...
ben giremedim ne zamanlardır.bilgisayar bozuldu
nerelerdesiniz kimsecikler kalmamışşşş....
ben tekmelerini hissetmeye başladım teyzeleri küçük sıpamın.tekmelediği yere dokunuyorum,seviyorum böle tepki de veriyooooo....
doktorumuza da gittik bugün herşey yolunda allaha şükürler olsun.ultrasondayken de tekmeledi....yaramas mı olcek gari bilmem....
25cm olmuş boyu da,kilosu da yarım kilo
şükür rabbime bu günleri gösterdi bize....
sizler nasılsınız....
bitanem cuma öğrenebilirm diye ümit ediyorum ya senin ?
buraya artık kimse gelmediği için pek uğramıyorum açıkcası tesadüfen bi bakayım dedim bizim dondurma topiğinin güzel ekim anneicklerine neyseki üç beş arkadaş yazmışta sayfaya hareketgelmiş öpüyorum çok
kızlarrrrrr.....nasılsınız canlar...
ben giremedim ne zamanlardır.bilgisayar bozuldu
nerelerdesiniz kimsecikler kalmamışşşş....
ben tekmelerini hissetmeye başladım teyzeleri küçük sıpamın.tekmelediği yere dokunuyorum,seviyorum böle tepki de veriyooooo....
doktorumuza da gittik bugün herşey yolunda allaha şükürler olsun.ultrasondayken de tekmeledi....yaramas mı olcek gari bilmem....
25cm olmuş boyu da,kilosu da yarım kilo
şükür rabbime bu günleri gösterdi bize....
sizler nasılsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?