2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

ayyy yakalandım yaaa napim cnm zaten kötü kötü rüyalar görüyorum tamam tamam yapmıcam bundan sonra

ayyy yakalandım yaaa napim cnm zaten kötü kötü rüyalar görüyorum tamam tamam yapmıcam bundan sonra

Lütfen ama lütfen bunu yapma okuma , görme , duyma seni sen ilgilendirirsin karnındaki bebişler ilgilendirir ayşenin, fatmanın ,tüpbaby nin yaşadıklarına kulak asmaa evet asma üzülmede ...
Bak bana en fazla 1 gün üzüldüm şimdi ise yeni tedavi için ay sayıyorum
Senden birşey istiycem yapar mısın bilmiyorum ama arkadaşlar kızmazsa eğer biraz topikten uzaklaş şöyle 1 ay falan kafan dinlensin tatlım .
Gerçekten topikte yazılanlar bizi çok etkiliyor şu başıma gelen şeyi sizinle paylaştım diye o kadar vicdan azabı çektim ki nasıl böyle bir düşüncesizlik yapıp sizi tedirgin ettim diye içim içimi yedi hepinizden de özür diliyorum.
Benden size öneri bir kaç ay uzak durun topikten ama sonra gelin :))

cnm saçmalama tedirgin olmadık eğer sen bize hiç ses vermeseydin daha çok tedirgin olurduk .haklısın ama sadece burda değil internettede mecburen araştırıyoruz bakıyoruz sanki bakınca olcak olan olmayacakmı yine olacak ama tedirginlik. ama ben sizi merak ederim cnm zaten son iki ayım iki ay sonra izne çıkıyorum evdede net yok istesemde bakamıcam ama haklısın en azından bi süre girmeyeyim dayanabilirsem bak sakın kendini üzme seni çok seviyorum asla etkilemedin sende biliyosun etraftada çok şey konuşuluyo sadece burası değilki biriyle konuşuyosun ben tüp bebek yaptım 5.ayımda kaybettim diyo onu kafana takıyosun burda bazı şeyleri sormamın amacı önlem alabilirmiyiz yoksa inan kendimi üzmek değil cnm benim

Tamam çok ısrar etmek istemiyorum tatlım sen en doğrusunu bilirsin zaten ama işte bende bu yazılanlardan endişe duyduğunuzu görünce üzülüyorum.
Ay o zaman izne çıkmadan özelden numaralarımızı yazarız bende arkadaşlara haber veririm seninle ilgili ayyy siz bebişlerinizi kucağınıza aldığınızda bende size hamile haberimi veririm inşş çifte mutluluk yaşarıız

inşallah kuzum mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah tek tek ilk günlerdeki gibi tmm yazarım tel no.canım sen s.tuğbada eklimisin onun arkadaşlarını göremiyorum ama ben ekliysen seni önersin bana

geçmişuzun değildi ama benim okucak halim yoktu bebitom demek kız ve erkek ha maşallahh sağlıkla kucağına al inşallah canımmmhayırlısı bakalım kız gibi dedi dr ama 2 hafta sonra netleşirmiş sabırsızlandım bakalım hayırlısı canım yaa

işede başlamıişsın dikkatet canım yorma kendini bizlerde snei çok seviyoruz şekler hatun
inşallahniluda iyidir ben çok merak etmeye başladım çünkü
inşallah kuzum mutlu haberlerimizi paylaşırız inşallah tek tek ilk günlerdeki gibi tmm yazarım tel no.canım sen s.tuğbada eklimisin onun arkadaşlarını göremiyorum ama ben ekliysen seni önersin bana
ben bi ara resim eklemeyi düşüünüüyodum faceye yeni yeni göbüşte ufacık çıkmıştıki hadi, tadını çıkarayım ddedim o dönemde tupbaby de sıkıntılar yaşıyodu ve benim bunu yapmam görgüsüzlük olur onu kırabilir diye o ve o durumdaki bir kaç arkadaşımı sildim faceden sırf görünce üzülmesinler diye sonrada vazgeçtim eklemekten çünkü bebeği olmayan en az 20 arkadaşım varlistemde evet tupbaby ve bikaçı gebelikte sorun yaşadı ama diğer kızlarada ayıp olur diye resim eklemedim ama tupbabyide silmiş bulundum sonrada tekrar eklemeye utandım evet evet bu bi itiraf ama durum böyle üzgünüm birazfazla düşünceli oldum buseferde havini kaybettim bulamıyorum affetbeni tupbabyyyumarım beni anlamışsındır tupbaby lütfen yanlış anlama kötüü değerlendirme

Bak bak bakk arkamdan neler neler çevirmiş :))) tatlım ben artık aştım yaa bunları :))) Hiç kafaya takacak birine benziyor muyum ? Sen çok ince düşünmüşsün senin güzel kalbin nasıl rahat edecekse öyle yap tubişim bende seni görmem prenses doğduğunda innş onun resimlerini görürüm hııııh Hiç alınmadım,kızmadım böyle ufak şeylerle dargınlık olmaz:))

Son düzenleme:

Ay canlarım cinsiyeti gercekten de hiic onemli degil ama icime hicbir sey dogmuyor.. bazen kız bazen erkek, belirtiler takvimler hesaplaamalar hep kız ama Allah hayırlısını ve saglıklısını versin..

tugba'cıgım bebisine maşallah benle dünür olamazsan eslem var sekerim en azından bir tane erkeki varrr

tupbaby'cigim biz sana moral vermeliyken sen bize veriyorsun ya Allah senden binlerce kez razı olsun Allah'ım en kısa zamanda sana bu duyguyu yasatsın tatlım....:13::13:

beni anladın ama dimi çoküzgünüm ama söylemedende edemedim doğruluk çubuğu yutmuşum annem ne yapayım haydi ekle beni bulamıyorum senii günlerdirrr gerçekten ben kendime yakıştıramam dedim olmayan arkadaşlarım ve sen sıkıntılıgünler yaşarken benim resimeklemem nispet yaparmış gibiolurdu yada ben abarttımevet ya tamam suçluyum kader arkadaşımıbunu için silmemeliydim biz dondurma topiğinde neler paylaştık sevinçler üzüntüler vs.vs ama anla beni ne oluuuuurr adresini ver kapıına çiçekler yollayayım ne dersin

luna ya eslem benim kızı alırmı acaba bi konuşayım dur şu işi yada benim miniş kesinlşeşsinde öyle başlayayım dünür olma eylemlerine

valla şimdi ne desem bilemiyorum ki alsammı almasammı acaba, kız deli millet oğluna kız arıyo bu kızına oğlan arıyo ayy oğlan demiyim pardon erkek onlar bi hele sağ salim doğsunlar da can kurban eee bi bakarız kızına hanım hanımcıkmı beceriklimi
eğer ştandartlara uyuyosa alırız tabikide eee tuğbam benim erkeki istiyosan o zaman bebek odasınıda yaparsın değilmi ????

eee bu zamanda koca bulmak zor bebitom hem gözüm görüyoken damaıda bulup kızıemanet ederim diye düşündüm malum yaşlılık insanı daha bi düşünceli yapıyoo aa bide bakarız kızına beceriklimi diyo naz evi oldun yani bir anda bide bebek odası aldırıcak yo anam ben bi düşüneyim başka kimlerin oğlu vardıki :44:
bugün dr gittim şşükürler olsun ikili testimin sonuçları temizdi tekrar ultrasona aldı ve bu defa baktı dediki cinsiyeti belli değil kafadan uçasım geldi doktora dalgamı geçiyo nu deidm yaaaaa

KIZ DUR DAHA ACELE ETME ben bile tam öğrenemedimki aman tubişim sağlığı yerinde olsunda Allahın izniyle kız erkek önemli değil bebem

kızlarrrrrr dün kontrolumuz vardı ve nihayet abdominale gectik 11. haftamda
bebegim ilk kez bebek sekline girmisti canım benim, tam doktor kontrol ederken birden bir oynadı esimle ben "aaa oynuyo" diye bi bagırmısız inledi ortalık
doktor sohbet arasında bi baktım basladı burnunu ensesini olcmeye .. her sey yolunda cok sukur dedi
bu arada benim bebisin eller kollar resmen havada iki yanagının yanında devamlı cok komikti
bi ara bacaklarını kaldırdı sıpam ve popo kısmı gozuktu doktor sanırım kız olacak , henuz erken dedi ama poposunun ust iç kısmında bosluk var sanırım kız olabilir dedi.. eşimin gozleri parladı ben se hicbir sey hissedemedim cunku gercekten de kız erkek hiic onemli degil benim icin sadece saglıklı olması onemli
kan orneklerimi de aldılar iste o kan sonucunu beklemeye sıra geldi simdi kızlar, kısmetse cumartesi belli olacak..insallah guzel cıkar canlarım..
hepimizin bebislerini Allah korusun
bu arada kan sonuclarından sonra doktor mu sizi arıyor siz mi doktoru? telefonda mı degerlendiriyor canlarım?

ben fax istedim cnm sonra tlfonda görüştüm çok sıra oluyo oraya gitmek istemedim

ben fax istedim cnm sonra tlfonda görüştüm çok sıra oluyo oraya gitmek istemedim

bana da mail atıyorlar genelde ama doktorumu arayıp telefonda sorayım degil mi muhakkak?
ay kızlar dua edin guzel cıksın sonuclarrr..
bu arada senin icine erkek doguyordu ama doktor simdilik kıza benziyo dedi canım tam oyle bir pozisyon verdi ki sıpam benim..
senin kesinlesti di mi tatlım? bi pipi bi de kukuu

Alalh yardımcın olsun lunacım dualarım seninle evet erkek demiştim ben sana benimde biri kesin erkek diğeri için 11ini beklicez ilk kontrolüm o zaman heyeca dorukta

KIZ DUR DAHA ACELE ETME ben bile tam öğrenemedimki aman tubişim sağlığı yerinde olsunda Allahın izniyle kız erkek önemli değil bebem
ayne hayatım allah sağlık sıhhat versinde ne olursa olsun
heehooyyyytttttttttt maşallah aydi hayırlısı korkma inşallah güzelçıkar sonuçlarda ensekalınlığı filan normal çıkmış ya içini rahat tut allhın izniyle demek sneinkide hareketli maşallah benimki halay çekip mendil sallıyo teyzesiiiii
bu arada senin icine erkek doguyordu ama doktor simdilik kıza benziyo dedi canım tam oyle bir pozisyon verdi ki sıpam benim..
senin kesinlesti di mi tatlım? bi pipi bi de kukuu
seninkini benzetmiş benimkine gibi demişti ama bir hafta sonra belli değil dedi senin tabirinle kukusumu var pipisini bilemedik :44:ayy bamyasınıda münüşünüde nesi varsa artık öpsün teyzoşu maşallah bebitolara maşallahçok şükür allah bize bu günleri gösterdi hatırlıyomusun luna rahim kalınlaşırmı şu ilaç sizede verildimi sağlıklı çözülürmü vs vs derken artık cinsiyetlerinden konuşabiliyoruzallahım iisteyen herkese nasip etsin inşallahhh

bu arada topic oldukça sessizve boş kızlar iyilerdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…