2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

benimm ilk haftalarda yüksek çıktı bi sonraki hafta normaldi canımm... bende hiç kg almadım hatta verdim ama maaşallah göbüş aldı başını gidiyorr

ilahiii
valla erkek olacak bu gidişle herhalde şimdiden böyle hataa eşim diyor ikiz mi kigörememiştir dr diyorçok enteresan bi göbüş oldu otobüse binsem yer verecekler neredeyseeeinşallah bi göbüşle bitiririz bu olayı şimdilik öyle olacak sırf göbüş çıkacak gibi ama belli de olmaz

anaaammmm Özlemmmmmmm ya maşallah bu nası güzel göbek olmuş böyleee esra bugün girmedi yarın görünce şok olucak Ay çok tatlı valla mıncırasım geldi göbüşünüüüü

ya ben taam bi süprizz vakkayım canım enteresan bi vakka baksana halimeee ya baktıkça diyorum neden böyle şimdiden??eşim tutturdu ikizz ama dr göremedi diyee9.ay kapılardan sığmam ben bu göbüşle canımmmm valla neden benim böyle kii??

yavrum telaş yapma herkesin bünyesi farklı benimde epey var karnım yani herkes anlıyo hamiş olduğumu üşenmezsem eklerim son halimi şimdi çekip. Benim annemde böyleymiş fotolarına bakıyorum 9 aylıkken sanki üçüz gibi göbeği.Kimi insanın iç karnı geniş olur kiminin dış. biz dışa doğru gidiyoruz çok tatlı olmuşsun arkadaşım göbeğini gere gere gez valla

ayyy canıımmm beniiimmm sağol ya sevindim şimdi gezios valla gere geree ama bi sürüde ciciş aldık sırayla giyiyosskoy sende bakalım yahu merak ettimm şimdi olmasa bile yrn koy bakalım yanii görelim bisdee senii

kuzucum sen burda takılacağına eşinin yanında olsana adamcağızın 2 günü kalmadımı

kocam film indiriyodu internetten bende o arada girdim ama sen nasıl içten dilediysen elektrikler kesildi 3 saat sonra geldi başbaşa bolca zaman geçirdik heheheh

kocam film indiriyodu internetten bende o arada girdim ama sen nasıl içten dilediysen elektrikler kesildi 3 saat sonra geldi başbaşa bolca zaman geçirdik heheheh

ne kadaaannnnn temiz kalpli bir insanımmmmmmmm

romantik romantikkkkk dakikalarr ohhhhh

eh işteeee bişiler çıkmışşş ama az be kuşum okdr deil yani maşallah.Ama siz zayıfların şişmanlamayacağını düşünmüyorum hele senin kalça kısmını falan gördükçe dar yaa kesinlikle genişlemez diye düşünüorum sanırım öne doğru top gibi bişi olacak birde sen okdr çiğ köfteyi nerene yiyosun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…