boşveeer
sağlığımız yerinde olsun yeter
mesela ben kilo almaktan daha doğrusu yemek yemekten korkuyorum açlık kan şekerim 103 çıkınca dr acil dikkat dedi..1 hafta korktum sonra saldım.
sizlerrin ne alemde açlık kan şekerleriniz?
ben bunu yarın diğer topicte de sorayım
öslemimmmmkuzum noldu böleee yaa cidden çıkmış göbeğin bnm alt komşumda öleydi oğlu olcak mart sonunda kız en son 7 kilo almıştı son ayda dr 2 kilo alırsın demiş 9 10 kilo ile tamamlar işte dün beni görünce bu nehal dedi bn 3 aylıkken otobüslerde yer veriiorlardı dedi
birde hatırlıorum sen çok zayıf olanlardandın ondan çıkmıştır göbüşün belkidediyelim aman yüzün gözün şişmesinde tek çıkan göbek olsun ebru şallı gibi ne kadar cooll
anaaammmm Özlemmmmmmm ya maşallah bu nası güzel göbek olmuş böyleee esra bugün girmedi yarın görünce şok olucakAy çok tatlı valla mıncırasım geldi göbüşünüüüü
ya ben taam bi süprizz vakkayım canım enteresan bi vakka baksana halimeee ya baktıkça diyorum neden böyle şimdiden??eşim tutturdu ikizz ama dr göremedi diyee 9.ay kapılardan sığmam ben bu göbüşle canımmmm valla neden benim böyle kii??
yavrum telaş yapma herkesin bünyesi farklı benimde epey var karnım yani herkes anlıyo hamiş olduğumu üşenmezsem eklerim son halimi şimdi çekip. Benim annemde böyleymiş fotolarına bakıyorum 9 aylıkken sanki üçüz gibi göbeği.Kimi insanın iç karnı geniş olur kiminin dış. biz dışa doğru gidiyoruzçok tatlı olmuşsun arkadaşım göbeğini gere gere gez valla
kuzucum sen burda takılacağına eşinin yanında olsana adamcağızın 2 günü kalmadımı
Sanada kocaman bi maşallahözelmmmm...beş aylık gibi:))şişkinlik var herhalde...
Ayyy çok tatlı bayağı çıkmış valla...maşallahhhhhh......
oyyy oyy maşallahhh valla çok yakışmış sanada hamilelik canım bayıldıım maaşallahhh
kocam film indiriyodu internetten bende o arada girdim ama sen nasıl içten dilediysen elektrikler kesildi 3 saat sonra geldi başbaşa bolca zaman geçirdik heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?