esrantcım senin de belin kalınlaşmış benim gibi.daha fazla öne doğru çıkıntın yok.ben de bir an önce şişmak için sabırsızlanıyorum.maşşallah göbüşüne
Canım kaç kilo aldın şimdiye kadar???çok kilolu durmuyorsunda....bu arada maşşallah ikinizide....süpersin....Aynen canım bebekten sonra belim inanılmaz kalınlaştı.
Ki ben hep balık etli olmama rağmen belim inceydi..
Ama sağlık olsun,ben böyle de güzel hissediyorum kendimi
bakalım pembedananın pembedanası nasıl görünüyor...
Eki Görüntüle 143030 Eki Görüntüle 143031 Eki Görüntüle 143032
Kızlar ben yukardan böyle görüyorum, garip...:44::44::44::44:
Eki Görüntüle 143250 Eki Görüntüle 143251 Eki Görüntüle 143252
kıslarr kociş gecedeydi çook canım sıkıldı baktım göbüşte iyice çıkmış kıslara süpriss yapim dedim bu da bisim göbüşümüss nasılızzz??iyi çekememiş olabilirim amaa kusura bakmayın artık
İşte bu da 12+1 bebişim ve benn
Geçen seferkine göre büyümüş gibi sanki, bana mı öyle geliyor acaba Esrant? Ama çoook güzel:)
İnşallah foto yüklemeyi başarabilirim
65.5 kilo ile başlayan hamileliğim 59.4 ile devam ediyor ama bu kdr kilo vermeye karnım çıktı fotodaki tişört bol diye göğüsler belli olmuor ama normalde 80B olan göğüslerim şimdi yerlerine sığmıyorlar:))
Eki Görüntüle 144852
belizzzzzzzz inanamıyorummmmbaya baya hamilesin tatlım sennnne güzel yaaaaaaa harika duruyor göbeekk çok özendim böle derli toplu görünmesinee
Canım kaç kilo aldın şimdiye kadar???çok kilolu durmuyorsunda....bu arada maşşallah ikinizide....süpersin....
maaşallah canıım sanada bebişe dee
esracımvücut tipimiz benzior gerçi bnm hamilelikten son belim kalınlaştı sende yine bel oyumu duruyor göbeğinin nasıl büyüyeceğini anlayabildim az çok derli toplu güzel bir göbeğin olacak çok belli
Geçen seferkine göre büyümüş gibi sanki, bana mı öyle geliyor acaba Esrant? Ama çoook güzel:)
İnşallah foto yüklemeyi başarabilirim
65.5 kilo ile başlayan hamileliğim 59.4 ile devam ediyor ama bu kdr kilo vermeye karnım çıktı fotodaki tişört bol diye göğüsler belli olmuor ama normalde 80B olan göğüslerim şimdi yerlerine sığmıyorlar:))
Eki Görüntüle 144852
ayşegüüüüllll haniii çok yiyodunn hanii kilo almıştınnn hani sinirlerinnn bozluorduuuuuuuuuu kandırdın biziiii ne kadr zayıfsın ayrıca pantolonun harikaaa ayrıcaa minicikkkk göbeğindeee çok şekerrrrr
esracım ve meliscim çok tatlı göbüşleriniz maşallah hemde kocamanındanhemen hemen aynı gibi kızlar boy ve kilolarımızda sanki görüntü olarak
meliscim yazdım diğer topiktede 1kilo almışım meğer kabızlık geçti karnımda azcık küçüldü artık şimdi çok dikkat ediyorum inş. böyle gider istemiyorum yeniden bir 30 kilo vermesi zor oluyor bide çocuk emmeyince yapışıyor resmen kilo bide yaş 30 oldu daha zor herşey
Aynı mı,yapma tatlım,kaç kilo fazla olduğumu yazmayacağım bile:78:
Ama boyum 170,bari bu çok kötü değil
esracım ve meliscim çok tatlı göbüşleriniz maşallah hemde kocamanındanhemen hemen aynı gibi kızlar boy ve kilolarımızda sanki görüntü olarak
meliscim yazdım diğer topiktede 1kilo almışım meğer kabızlık geçti karnımda azcık küçüldü artık şimdi çok dikkat ediyorum inş. böyle gider istemiyorum yeniden bir 30 kilo vermesi zor oluyor bide çocuk emmeyince yapışıyor resmen kilo bide yaş 30 oldu daha zor herşey
canım ben görüntü olarak yani orantı olarak söyledim tabiki herkesin boyu kilosu farklı ama görüntü orantı aynı gibi geldi gözüme
bnm boyum kısa yaaa 1.60 boyum var kiloyada 60 de işte şuanda beni bikaç aya yuvarlarlarrrrDD tmm kötü günler geçiriorum ama yinede şükür ya 65.5 tan düşemeden kilo alsaydım bitmiştimmm
buarada bnde 29ta doğurcam 2 ay sonra 30 olcamDD metabolizma zaten 25 ten sonra bnde yavaşladı ben kendimi şişkoluğa alıştırdım
yani ne esra ne ayşegül ben sizin gibi deilim kısa ve şişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?