2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

çok uzun zamandır giremiyordum nerdeyse 1 1.5 ay kadardır.neye cevap yazacağımı bilemedim valla.ya arkadaşlar okadar güzel görünüyorsunuz ki kıskandım hepinizi harikasınız valla.inş bende en yakın zamanda eklerim daha göbeğim çıkmadı çünkü.sizi böyle görünce ağlamak geldi valla çok duygulandım.son günlerde bide bu aşırı duygusallık çıktı herşeye ağlıyorum.

aynı dert bende var oto boğa ağlıyom ya nolcak bu hal dün eşim oğlumu aldı film izliyodum baktı ikside ağlıyorum dışarı gittiler gezmeye kendi halinde ağla rahatca dedi eşim

aynen valla saçma sapan filmlere bile ağlar oldum.ben bide balık burcuyum düşünün artık.....

Bu ağlama nöbetleri hepimizde oluyor kızlar.
Ama bir çok şeye de ben sonradan gülüyorum
Hatta ağlarken bile diyorum ki kesin sonra oturup buna da gülerim
ama gene de ağlıyorum

Hepimiz evliyiz,mutluyuz,hamileyiz,güzeliiizzzz
Boşverelim diğerlerini kızlaarrrrr

cok iyi yaaa insanın icini rahatlatıyorsun canım valla ..........bende sevdim bu yazını

bu arada tüm göbiş ekleyen arkadaşlarar birer nazar ekleyelim birde maşallah diyelim cok şirin göbişler olmuş baya girmeyeli allah saglık versin göbişlerimizi dahada büyütelim

Sağol canım,napalım ama morale en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz

sr

esracım biraz daha büyümüş gibi geldi bana.Üzerindeki kalın diye belli olmuyor fazla ince bişi olsa daha çok anlaşılır çok tatlı olmuş maşallah

uyy yerim senin göbekiniiii

sr

esracım biraz daha büyümüş gibi geldi bana.Üzerindeki kalın diye belli olmuyor fazla ince bişi olsa daha çok anlaşılır çok tatlı olmuş maşallah

uyy yerim senin göbekiniiii

Evet balım bir gün kayınvalidemde kalınca büyüdü bizim tosuncuk
Bi ara da ince bir şeyle eklerim,evet o zaman daha belirgin oluyor

maşallah kızlar hepinizin göbüşleri çok güzel isim isim sayamıcam kusura bakmayın aklımda kalmadı isimler ama hepiniz çok güzelsiniz

minicik göbeğin var ve pek şirin görünüyor maşallah
ama inceciksin
ben de 59 kg ile başladım ama daha dolgunum senden hoş şimdi 61 oldum
boyum da 1.72 senin kaç? incecik duruyorsun valla :)

minicik göbeğin var ve pek şirin görünüyor maşallah
ama inceciksin
ben de 59 kg ile başladım ama daha dolgunum senden hoş şimdi 61 oldum
boyum da 1.72 senin kaç? incecik duruyorsun valla :)

ben miniboyum 1.61 boyum 65.5 ile başladım 59.5 tum en son ama dünden sonra rahat 60 61 olmuşumdur yüzüm gözüm şiş hormonlu serdar ortaç gibiyim

ama çook şaşırıom ben çok erken daha deyip duruom..şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyoorummmm
boşveeer
sağlığımız yerinde olsun yeter
mesela ben kilo almaktan daha doğrusu yemek yemekten korkuyorum açlık kan şekerim 103 çıkınca dr acil dikkat dedi..1 hafta korktum sonra saldım.
sizlerrin ne alemde açlık kan şekerleriniz?
ben bunu yarın diğer topicte de sorayım

öslemimmmm kuzum noldu böleee yaa cidden çıkmış göbeğin bnm alt komşumda öleydi oğlu olcak mart sonunda kız en son 7 kilo almıştı son ayda dr 2 kilo alırsın demiş 9 10 kilo ile tamamlar işte dün beni görünce bu nehal dedi bn 3 aylıkken otobüslerde yer veriiorlardı dedi

birde hatırlıorum sen çok zayıf olanlardandın ondan çıkmıştır göbüşün belkide diyelim aman yüzün gözün şişmesinde tek çıkan göbek olsun ebru şallı gibi ne kadar cooll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…