Hepimiz evliyiz,mutluyuz,hamileyiz,güzeliiizzzz
Boşverelim diğerlerini kızlaarrrrr
Bunu sevdim: hamileyim güzelimmmmm!
çok uzun zamandır giremiyordum nerdeyse 1 1.5 ay kadardır.neye cevap yazacağımı bilemedim valla.ya arkadaşlar okadar güzel görünüyorsunuz ki kıskandım hepinizi harikasınız valla.inş bende en yakın zamanda eklerim daha göbeğim çıkmadı çünkü.sizi böyle görünce ağlamak geldi valla çok duygulandım.son günlerde bide bu aşırı duygusallık çıktı herşeye ağlıyorum.
cok iyi yaaa insanın icini rahatlatıyorsun canım valla ..........bende sevdim bu yazını
bu arada tüm göbiş ekleyen arkadaşlarar birer nazarekleyelim birde maşallah diyelim cok şirin göbişler olmuş baya girmeyeli allah saglık versin göbişlerimizi dahada büyütelim
Sağol canım,napalım ama morale en çok ihtiyacımız olan dönemdeyiz
sr
İnşallah foto yüklemeyi başarabilirim
65.5 kilo ile başlayan hamileliğim 59.4 ile devam ediyor ama bu kdr kilo vermeye karnım çıktı fotodaki tişört bol diye göğüsler belli olmuor ama normalde 80B olan göğüslerim şimdi yerlerine sığmıyorlar:))
Eki Görüntüle 144852
sr
esracım biraz daha büyümüş gibi geldi bana.Üzerindeki kalın diye belli olmuyor fazla ince bişi olsa daha çok anlaşılır çok tatlı olmuş maşallah
uyy yerim senin göbekiniiii
İnşallah foto yüklemeyi başarabilirim
65.5 kilo ile başlayan hamileliğim 59.4 ile devam ediyor ama bu kdr kilo vermeye karnım çıktı fotodaki tişört bol diye göğüsler belli olmuor ama normalde 80B olan göğüslerim şimdi yerlerine sığmıyorlar:))
Eki Görüntüle 144852
maşallah geçen fotoya göre epey büyük çıkmış
güzel ama bence çok güzel
minicik göbeğin var ve pek şirin görünüyor maşallah
ama inceciksin
ben de 59 kg ile başladım ama daha dolgunum senden hoş şimdi 61 oldum
boyum da 1.72 senin kaç? incecik duruyorsun valla :)
boşveeerama çook şaşırıom ben çok erken daha deyip duruom..şimdiden böyleyse sonrasını düşünemiyoorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?