2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Bir iki küçük tavsiyede bulunayım mı canım nacizane? Okuma yazmayı bir üsre sonra kendi başına sökebilir, siz öğretmeyin olur mu? Onun bu konudaki sorularını da çok cevaplamayın. Çünkü okula başlayınca çok sıkılıyorlar diğer çocukları onların bildikleri şeyleri öğrenmeye çalışırken ve böylece okuldan soğuyabiliyorlar. Gitmek istemiyorlar. Bu arada BİLSEM'ler heryerde var diye biliyorum. Ama daha küçük zaten orası için. O büyüyünce de kimbilir nerdfe olacaksınız...

Saol teyzesı bende ıcındekının pipisini yicem

Yemeeeeeee, onun ooo:)

Kızlarrr oldumu bakın
siyahla çekildiğim pek belli olmadı diye birde kırmızı ile çekildim ama yok yaa olduğundan çok değişik çıktı göbüşüm
Neyse daha iyi çekimler birdahakine inşallah

Son düzenleme:

maşallah maşallahh güzel olmuşş siyah giyince belli olmuyor hakikatten..Renklide çıkıyorlar kocaman bide yukarıdan bakınca zeplin gibi duruyorum uçmaya hazır hahahahh

lehale sen ona göbek mi diyorsun ben hamile kalmadan ondan az daha büyük göbeğim vardı zaten pöheheheh
şaka şaka dün bende çekicektim unuttum yarın unutmazsam bende eklerim.

Bu arada çok şeker göbüşün

maşallah canım bebişler artık saklamıyorlar kendilerini biz burdayız diyorlar

Canım benım esım ve ailesi uzun ve alı ayagı ırı ınsanlardır. Sanırım benım bebegımde oyle olacak. O yuzden karnım bıraz buyuk galıba. Doktorda uzun olacak dedı zaten ıkılı testte ensesı rısklı degıl ama kalın cıktı zaten 11 haftalıkken pipisinin gorunmesınden de iri oldugu bellı bellı herseyı ırı olacak galıba .Anam o cocuk nasıl cıkacak benden oy oy oy bunu hıc dusunmemıstım :18:

Ayy çok teşekkürler kızlarrr....
Bebişimde teşekkür ediyor teyzelerine

canım maşallah
ayy sevkan çok hoşsun güldürdün beni maşallah o zaman bebişine

tüm anne adaylarına ve annelere....
forumda keyifli şeyler görüyorum ne güzel hep böyle olur inşallah ne güzel sağ salim yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah hepimizde...

elvin ne harika bir foto tam hamile gibisin ama maşallah sanırım boy baya var sende uzun ipincesin sanırım sırf göbüş olcak sende
sevkaaannnn çok estetik bir foto çekmişsin geçen resim ayna önündeydi şimdi koltuk tepesinde 3. den korkuroum fiziğin harika duruor

bu göbek deill len daha biri yazmış ya bnm hamilelikten önce daha fazlaydı diye valla bnmde öleydi ben buna göbek demem gaz derim ama içindekinide yerim o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…