Maşallah ikinizde harika görünüyorsunuz
yok ne sıkması canım benim yaşadığımız şehir küçük bir şehir bununla ilgili bir merkez olsa inan düşünürdüm ama imkan malesef kısıtlı ama okul ve eğitim olarak çok iyi bir şehir olduğunu düşünüyorum eğitimi güzel komşularım çok memnunlar hatta eşlerinin tayini çıkmasına rağmen sırf eğitim için gitmeyen aileler var burda biraz daha büyüsün elvin yazın kreşe göndericem lojmanımızın kreşi var ordaki gelişimine baksın bi öğretmenler neler söyleyecekler neler önerecekler ona göre yol alırız artık ben üstüne düşmüyorum düşsem fark olacak yaşıtlarıyla o farkı yaşamasını istemiyorum her gittiğim yerde bulamayabilirim özel eğitim veren okulları kendi düzeyindeki arkadaşları ahhh ahhh keşke gezici olmasak ama özel kolej falan düşünmüyor değilim dedesi sponsor olurum diyor
çok tatlı sevkan minik göbüşün
Saol teyzesı bende ıcındekının pipisini yicem
Tesekkur ederım canım da senın gobus nerde
Hahaha canım bak çektim bir iki resim otomatik modda.ama nasıl ekliycem :44:
Eki Görüntüle 155268 Eki Görüntüle 155269
Kızlarrr oldumu bakın
siyahla çekildiğim pek belli olmadı diye birde kırmızı ile çekildim ama yok yaa olduğundan çok değişik çıktı göbüşüm
Neyse daha iyi çekimler birdahakine inşallah
Kızlarrr oldumu bakın
siyahla çekildiğim pek belli olmadı diye birde kırmızı ile çekildim ama yok yaa olduğundan çok değişik çıktı göbüşüm
Kızlarrr oldumu bakın
maşallah canımbebişler artık saklamıyorlar kendilerini biz burdayız diyorlar
Kızlarrr oldumu bakın
Kızlarrr oldumu bakın
Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
canım maşallahEki Görüntüle 155268 Eki Görüntüle 155269
Kızlarrr oldumu bakın
ayy sevkan çok hoşsun güldürdün beniCanım benım esım ve ailesi uzun ve alı ayagı ırı ınsanlardır. Sanırım benım bebegımde oyle olacak. O yuzden karnım bıraz buyuk galıba. Doktorda uzun olacak dedı zaten ıkılı testte ensesı rısklı degıl ama kalın cıktı zaten 11 haftalıkken pipisinin gorunmesınden de iri oldugu bellı bellıherseyı ırı olacak galıba .Anam o cocuk nasıl cıkacak benden oy oy oy bunu hıc dusunmemıstım :18:
elvin ne harika bir foto tam hamile gibisin ama maşallah sanırım boy baya var sende uzun ipincesin sanırım sırf göbüş olcak sendeEki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
sevkaaannnn çok estetik bir foto çekmişsin geçen resim ayna önündeydi şimdi koltuk tepesinde 3. den korkuroum
Kızlarrr oldumu bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?