Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
Ayy çok amaa çok güselllll
bende akşam eşime çektirip koyayım göbüşümün resmini diyorum ama ya adamcağız şok olup bana kahkahalarla gülerse
"bu resim ne için hayatım"
"ığğ kemm kümmm şeyy kadınlar kulubü dostlarım için" :86::86::86:
Eşim bana deli muamelesi yapmasın sonra he ne dersiniz kızlarrr
yada durun ben kendim deneyeyim önce çekmeyi olmadı rica edicem artık beyefendiye hehehehe
elvin göbüşün ne kadar sivriiiiiiiiii bellimi cinsiyeti erkek olmasın bu bebiş
Canım evet çekmeye heves ederde, hani desem nete koycam resmi, işte o zaman bunu garipsiyebilirben her ay çektiricem anı olacak diyorum oda heves ediyor hadi çekelim diye
Canım evet çekmeye heves ederde, hani desem nete koycam resmi, işte o zaman bunu garipsiyebilir
Neyse bende hatıra diye çekinir ona söylemeden eklerim buraya
Eki Görüntüle 155063 Eki Görüntüle 155062
şimdi şiş yalnız normalde bu kadar değil kimse yok böyle çekebildim
senin tontiş göbüşünü yerim beeennn maşallahh kız nasıl kocaman olmuş şişliğin geçince de koy bakiim merak ettim maşallah canımaa
12+2 günlük göbişimiz
Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
İkinci resim 10 haftalık, ilk resim (elbiseli olan) şimdiki hali. Önceden sivriymiş ama şimdi yuvarlanmış gibi di mi Ayşegül? Henüz belli değil cinsiyeti...
merhaba bende 2011 eylülde anne olucam bebeğinin cinsiyetini bilen var mı benim daha belli değil
İkinci resim 10 haftalık, ilk resim (elbiseli olan) şimdiki hali. Önceden sivriymiş ama şimdi yuvarlanmış gibi di mi Ayşegül? Henüz belli değil cinsiyeti...
Damlacım sağol, sen ne zaman koymuştun en son? 2-3 hafta olduysa sen de koysana, değişiklik olmuş mu bakalım...ayşegül çok güzel gidiyosun kilo falan süper bu defaki bebiş göbüşü ama gaz diil maşallah arkadaşıma
Elvin sivrilik gitmiş yuvarlanmiş ayrıca çok güzel olmuş tam hamiş göbüşüü maşallahhh
Yok evet cinsiyete yormuyorum da sanki şimdi ikisine birden bakınca ilki garip bişeymiş gibi geliyor, sivri sivri göbek gibi resmen. Şimdiki hamile gibi olmuş, resmini görmeden fark edememişim ben bunu. Ha bi de Ayşegülcüm bu aralar şeyi fark ediyorum, karnımın alt tarafı çok şişti sanki, çamaşırımın lastiği bile öylesine sıkıyor ki, şişti iyice, bebek ordan kendii belli ediyor herhalde artık. Sen deneyimlisin, ne dersin?evet biraz daha yuvarlak ama cinsiyete yorma şimdiden benim karnım oğlumda hep yuvarlaktı son aylar bi sivrildi o sivrilik değişiyor yapıyla vücut şekliyle alakalı bebek yukarı çıktıkça tabi daha yuvarlaklaşıyor kasıktaydı öncede yukarı çıkmaya başlıyolar yavaş yavaş annesi
Canım sen yuvarlansın da kızın olsun ıstıyorsun sanırım ama gobusun sıvrı yapacak bısey yok. Ama benım butun belırtılerım kızdı oglum olacak. Senınde gobusun sıvrı olacaktır vucut yapından dolayı ama kızın olacaktır belkı bellı olmaz kı Allah gonlune gore versın
evet canım dediğim gibi büyüyor artık yine kasıkta kalıyor ama boyu ve kilosu arttığı için göbeğine doğru yol alıyor bebeğini hissedeceğin zaman alaturka tuvalete oturduğun zaman çömeliyorsun ya kasıklarında pıt pıt vuracak sıkıştığı için sen oturunca ordan anlıcaksın nerde olduğunu ama korkma pıt pıt atınca oturdum diye hiç bişey olmaz o buluyor yerini16. haftadan sonra nerde olduğunu çok iyi anlıcaksınız şu anda kasıklardalar kasığı doldurmakla uğraşıyolar ondan yuvarlanıyor göbüş
yok ne sıkması canım benim yaşadığımız şehir küçük bir şehir bununla ilgili bir merkez olsa inan düşünürdüm ama imkan malesef kısıtlı ama okul ve eğitim olarak çok iyi bir şehir olduğunu düşünüyorum eğitimi güzel komşularım çok memnunlar hatta eşlerinin tayini çıkmasına rağmen sırf eğitim için gitmeyen aileler var burda biraz daha büyüsün elvin yazın kreşe göndericem lojmanımızın kreşi var ordaki gelişimine baksın bi öğretmenler neler söyleyecekler neler önerecekler ona göre yol alırız artık ben üstüne düşmüyorum düşsem fark olacak yaşıtlarıyla o farkı yaşamasını istemiyorum her gittiğim yerde bulamayabilirim özel eğitim veren okulları kendi düzeyindeki arkadaşları ahhh ahhh keşke gezici olmasak ama özel kolej falan düşünmüyor değilim dedesi sponsor olurum diyorAnladım canım sağol deneyimli anneciğimizsin sen bizim. Bu arada hiç sesimi çıkarmıyorum ama oğlunun maceralarına bayılıyorum. Üstün zekalı olduğu anlaşılıyor anlattıklarından bunun için herhangi birşey yapmayı düşünüyor musunuz? Gerçi ilkokula başlamadan önce tam olarak tanılayamıyorlar, tanı konduktan sonra da BİLSEM denen yerlere yönlendiriyorlar, onlar da çok iç açıcı durumda değiller. Ama devletin yeni çalışmaları var bu konuda, çocukların tanılanması ve eğitilmesi ile ilgili. Umut vaad eden şeyler bunlar ama ne zaman uygulamaya geçer bilmiyorum. Benim işimle alakalı olduğu için çenem açıldı, sıkmadım umarım seni...
Yerim ben o göbüşüüüüü:)
çok tatlı sevkan minik göbüşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?