kimimizinki belli kimimizinki değil canım...ama erkekler çoğunlukta bu yıl galibaarkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum
sağol canım benimAyy ne guzel masallah gobek mobek yok ımrendım
elvin ne harika bir foto tam hamile gibisin ama maşallah sanırım boy baya var sende uzun ipincesin sanırım sırf göbüş olcak sende
sevkaaannnn çok estetik bir foto çekmişsin geçen resim ayna önündeydi şimdi koltuk tepesinde 3. den korkuroumfiziğin harika duruor
bu göbek deill len daha biri yazmış ya bnm hamilelikten önce daha fazlaydı diye valla bnmde öleydiben buna göbek demem gaz derim ama içindekinide yerim o ayrı
elvin ne harika bir foto tam hamile gibisin ama maşallah sanırım boy baya var sende uzun ipincesin sanırım sırf göbüş olcak sende
sevkaaannnn çok estetik bir foto çekmişsin geçen resim ayna önündeydi şimdi koltuk tepesinde 3. den korkuroumfiziğin harika duruor
bu göbek deill len daha biri yazmış ya bnm hamilelikten önce daha fazlaydı diye valla bnmde öleydiben buna göbek demem gaz derim ama içindekinide yerim o ayrı
Resim nasıl ekleniyooo
1.78im, Ces kadar değilim:)))
Ben de hep onu isterim, ince ama göbekli olmak:))) Olsam keşke...
Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
Eki Görüntüle 155627
buda benim göbüşüüüüüüüüüüm. akşam zorla kocama çektirdim. İyice delirdin sen dedi
gülaycımmm maşallaaahhhhhh çok tat göbüşünnnn azcık ama mesela eşortmanını çıkardığındada aynı şekilde duruormu göbüşün
Eki Görüntüle 155627
buda benim göbüşüüüüüüüüüüm. akşam zorla kocama çektirdim. İyice delirdin sen dedi
Eki Görüntüle 155627
ohh maşallahh pek tatlı göbüşş
teşekkürler. akşam bizimki bi uyuz oldu ne işi var göbeğinin internette diye
bende aman beni göbeğimden tanıyanlar olur, fan clup ler filan açılır haklısın dedim.
Sorma yaa benim eşimde şok oldu dumrul oldu resmen
bende dedim heyttt lennn o kadar büyütmüşüm karnımı göstercem tabi gururlaaa
sonra bişey demedi ama bütün akşam bıyık altından bana kıs kıss güldü eşşek kocacığım.bari annemlerede gönderelim bu fotoları diyor
Eki Görüntüle 155627
Canım cok tatlı gobusun hıc cıkıntı gıbı durmuyor cok orantılı olusmus masallah.
Benım esım resımlerı ekledıgımı bıle bılmıyor. Ogrense sılınecek onlar dıe tutturur ama sılmeyı bılmıyorumasabı kocamın ogranmemesı lazım :95:
işin tuhaf bir tarafı var eşimde gülüyo bende benim bebekten öncede böyle bi çıkıntım vardı, gazdan mı nedense? eşim diyo ki garibim çocum gazın içinde zehirlenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?