2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

arkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum
kimimizinki belli kimimizinki değil canım...ama erkekler çoğunlukta bu yıl galiba
Ayy ne guzel masallah gobek mobek yok ımrendım
sağol canım benim

ama ama senin de bişi yok kiçok kibar maşallah çok tatlı bu oğlancık

Canım çok tatlısın yaa.güldürdün beni valla kahkahalarla.göbek değilse gazdır o zaman bencede
Ama bende kendimi atom bombası gibi hissediyordum.demek çok göbüşüm yokmuş aman aman zaten çok müsaitim kilo almaya falan
saol teyzesi

1.78im, Ces kadar değilim:)))
Ben de hep onu isterim, ince ama göbekli olmak:))) Olsam keşke...

1.78im, Ces kadar değilim:)))
Ben de hep onu isterim, ince ama göbekli olmak:))) Olsam keşke...

öyle olursun gibi gözüküor kemiklerin incecik boyun uzun kilo alma durumunuda görmüşolduk tek göbek çıkıor korkma canım vücut tipin çok güzel tabi yaz hamileliği tansiyonn ve tuz gibi etkenler el ayak bacak şişkinliği yapıor oda şansa kalmış ama kalıcı kilo deil doğumla gidior onlarda

bütün anne adaylarına kocaman bir maşallah ... yeniden göbişler koyulmuş cok güzelsiniz kızlar bebişlerinizde öyle

elvincim dediğin gibi ben öğretmedende öğreniyor kendi kendine reklamlardan tvden kapıyor hemen çok şaşırıyoruz reklam cingıllarını şimdiden ezberleyip söylüyor yaşıtları bu kadarını yapamıyor henüz tvdeki kenarda yazan dizi isimlerini okuyor soruyorum söylüyor diziyi izlemesekte hangisi biliyor kendi adını her yerde okuyabiliyor bi kere yazdım şimdiye kadar kağıta ve her gösterdiğimde okudu ismini üstüne düşmüyorum öğretmiyorum bunu anladığımdan beri arkadaşlarından önde gitmesin sınıfta sıkılmasın diye sorun olduğunu biliyorum çünkü ileri zeka çocukların sorun olduğunu okulda diğer arkadaşlarıyla aynı düzey olmadıklarını ilerleyen dönem olurda sabit kalırsak gönderirim özel bi okula 1 yaşındayken 10a kadar saymayı öğretmiştim hemen öğrenmişti şimdi unuttu bende hatırlatmıyorum zorlasam üze kadar gider sanırım okulda öğrensin herşeyi çocuk olsun

lehale göbüşün çok tatlı canım kırmızıda daha belirgin

walla süpersiniz....senin baya çıkmış belli oluyor iyice bebiş...benim göbüşle beraber popomda büyüyor sinir oluyorum:)))fıstık gibisin hala:))maşallah

buda benim göbüşüüüüüüüüüüm. akşam zorla kocama çektirdim. İyice delirdin sen dedi

gülaycımmm maşallaaahhhhhh çok tat göbüşünnnn azcık ama mesela eşortmanını çıkardığındada aynı şekilde duruormu göbüşün

Dün akşam yemekten sonra 1 kavanoz turşu yedim, yetmedi suyunuda içtim. sonra televizyonda limonata gördüm canım istedi yaptım, limonu biraz abartmışım yatana kadar miğdem yandı. keşke o halinide çekseydim ramazan davulu gibi oldu

teşekkürler. akşam bizimki bi uyuz oldu ne işi var göbeğinin internette diye
bende aman beni göbeğimden tanıyanlar olur, fan clup ler filan açılır haklısın dedim.

Sorma yaa benim eşimde şok oldu dumrul oldu resmen
bende dedim heyttt lennn o kadar büyütmüşüm karnımı göstercem tabi gururlaaa
sonra bişey demedi ama bütün akşam bıyık altından bana kıs kıss güldü eşşek kocacığım.bari annemlerede gönderelim bu fotoları diyor

ya bu erkekler , dün bende burda sizinle yazıştığımı filan anlatıyorum, çok iyi geliyo miğde bulantılarımı unutuyorum filan dedim. Eminim çok sıkıcıdır dedi.
Eşşek hoşaftan ne anlar demek istiyorum

Eki Görüntüle 155627

buda benim göbüşüüüüüüüüüüm. akşam zorla kocama çektirdim. İyice delirdin sen dedi

Canım cok tatlı gobusun hıc cıkıntı gıbı durmuyor cok orantılı olusmus masallah.

Benım esım resımlerı ekledıgımı bıle bılmıyor. Ogrense sılınecek onlar dıe tutturur ama sılmeyı bılmıyorum asabı kocamın ogranmemesı lazım :95:

işin tuhaf bir tarafı var eşimde gülüyo bende benim bebekten öncede böyle bi çıkıntım vardı, gazdan mı nedense? eşim diyo ki garibim çocum gazın içinde zehirlenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…