2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

damlacım çok tatlı göbüşün benimki indi yine ya akşamları yemekten sonra azıcık çıkıyor sabahtan akşama kadar sönük geziyoz

selam canım aramızda 2 hafta falan var demek ben çok lilo aldıüğımı hissediyorum nasıl mı?yürüken popom sallanıyor sanki
ayyy valla yuvarlak olcam bu kez benim ikinci hamilelil ben artık profesyonel oldum ama bu kez sanki popom büyüdü kızımmı olcak acaba ne dersiniz:)
sevkandemirtaş cinsiyeti bellimi bebişinin

Yok canım yacok kılo almamıssındır takma kafana benımde popom buyudu once kızın olcak dedı annemler falan ama cınsıyetımız bellı oglum olacak saglıkla ınsallah

maşallah canım çıkmış biraz daha bebiş

çıktı teyzesi oğluşum güneşlenmelere başlıycak artık

Ayy sadece gobekten olusuyorsun damlacım cok seker. Bebegınınde erkek oldugu ne kadar bellı masallah

Sorma Sevkan tam erkek göbüşü futbol topu yutmuş gibiyim yusyuvarlak göbek

damlacım çok tatlı göbüşün benimki indi yine ya akşamları yemekten sonra azıcık çıkıyor sabahtan akşama kadar sönük geziyoz

benim hergün biraz daha büyüyor Ayşegülcüm farkediyorum futbol topu basket topuna doğru gidiyor

damla maşallah çok tatlı

teşekkür ederiz mymeloşumm

Canım maaşallah çok şeker bu göbiş

teşekkür ederiz esra teyzeeee

damlaaaa süpersin senin kesinlikle hamile mankeni olman lazımmmmmm

ay ay ay şımarıyoreeeeeeeee ne ısmarlayayım dicem bişey yemiyosun kiiii sen yemelere başla ne istersen ısmarlıycam

çok tatlısınız her ikiniz de maşallahhh

teşekkür ederiizz

ana amma fırtlamış göbüşün
çok şirin, senin popoda bişi yok sanırım, benim popoda büyüdü

fırlıyoo engel olamıyorum fırlama oğlum

maşallah canım ya cok şirin bir göbişin olmuş
süpersin yaaaa göbişin icindeki bebişinide yerim yaaa...

Çok teşekkür ederim tatlımmmm

hayırlı olsun allah oğlunu sizlere bağısşlasın sağ slaim kucağına al,belli olmasına az kaldı haftaya doktora gidecem belli olursa yazarım bakalım artık oğluma soruyorum erkek diyor ama bakıcaz:)

1 haftada büyüdü oğlum :)

Eklentiler

• $DSC00202.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 35
daha önce eklemiştim canım ama tekrar ekliyim 1 hafta önceki halim bu

Eklentiler

• $Fotoğraf0430.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…