2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

esrantcim seninde göbiş cok şirin cıkmış maşallah sanada
gayet normal görünüyorsun hem,biz ne diyelim 1.60 boy 71kilo olmuşum
hamile kalınca 73,74küsürdüm

Diğer aylarda böyle topikler var mı kızlar, merak ettim başkalarınınki nasılmış ilk aylarda..

kızlar diğer turlu eklıyemedim ama benımkı baya buyuk galıba yıne olmamıs offff

Son düzenleme:
Kızlar göbüş resimlerini eklerken kaçıncı hafta olduğunu da yazalım isterseniz, sonradan bakınca çizelgelerimiz değişmiş olacağı için zor olacak anlamak.

ya ama bnm göbeğimm hep vardı yani bu hamilelik deilkii bildiğin şişkoluk göbeğii yani sizimi kandırcam hadi milleti kandırıorumda neyse birara halim olsunda çekip yüklicem

kızlar diğer turlu eklıyemedim ama benımkı baya buyuk galıba yıne olmamıs offff

Canım cevap yazma panelinden eklenti ekle kısmı var,ordan denedin mi?

Kızlar göbüş resimlerini eklerken kaçıncı hafta olduğunu da yazalım isterseniz, sonradan bakınca çizelgelerimiz değişmiş olacağı için zor olacak anlamak.

Evet canım,çok iyi olur bu şekilde..

ya ama bnm göbeğimm hep vardı yani bu hamilelik deilkii bildiğin şişkoluk göbeğii yani sizimi kandırcam hadi milleti kandırıorumda neyse birara halim olsunda çekip yüklicem

Bekliyoruz canımm

Eki Görüntüle 142407
normal 12+2 ama geriden geldigi icin 10+2 annesinin birtanesi

bende foto eklemek istedim umarım becerebilmişimdir :)
ama tabiki bebek göbişi degil,benim az göbişim vardı zaten....ama azda olsa büyümeye başlıyor yavaş.

maşallah canımmmmm ama sanki biraz göbek çıksın diye öne doğru beline eğim yapmışsınnn okdr yok sanırım gerçekte göbek birde o pantolonu nasıl giydin ben 4 kilo verdim ama pantolonların beli canımı yakıor demekki sende henüz bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…