maşallah canımİşte 17+4 te oğluşum ve benEki Görüntüle 177794
çıkmazmı canım ya tamam eklerim dar bir kıyafet giyipçıtır erkek anasııı hala formundasınnnn
yaaa ama bu göbek kız göbeği dicem beni boğacaksın dimiii sustum sustummm oğlumuza
anammmm özgemmmm kaçırmışım ben bu fotoyu yandanda çeksene canımın içi ölede görelim böle vr gibi duruorda bakalım yandanda varmııı maşallahhh sanada oğlumuzadaaa
Eki Görüntüle 177553 bu da bizizz
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
saçmalama bence gayet formundasın..sen bide beni gör hastane kapısından geçersem beni içeri alırlar diye korkuyorum:86::86yok okadarda değil) zaten 9 ay boyunca ne giysen yakışır..gayette güzel gözüküyosun...
yok yaa deilim göğüsler 90 olduu göğüsten öte göbek var bnm kollar babcaklar zaten topludur o yüzden etek giydimi iyice beter bir tip oluorum surat fare gibi vücut fil gibi duruor
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
ben seni yeriim ulaaan neren uzaylı çok tatlısın bi kere sen kendine nerde bakıyosun ben anlamıyorum zaten millet kendini dev aynasında görüyo sen saçma sapan yorumlar yazıyon kendinle ilgili..Maşallahın var taş gibisin kızıma da maşallah
bi de o yatak başına yapıştırdıklarından bende istiyorum bana da yapalım ama ben beceremem sen gelip yaparsın
duvar stickerlarınımı diorsun yoksa yatak başındaki swaroskilerimi orda M Y harfleri var buarada bnm fikrimdiii kendime teprik koyuyorum
swaroskileri diyom lan ama bizim harfler yuvarlak olur mu ki öyle?? bende tebrik ediyorum çok başarılı olmuş
Eki Görüntüle 179193
Eki Görüntüle 179193
ay ben sizi yerim ana oğul yemek yaparlarmışsüper görünüyosunuz Meloş maşallahh
Eki Görüntüle 179193
Ben şimdi gördümmmmmmmm, gayet güzelsin kızım daha ne olcak hamilesin....Eki Görüntüle 179193
Benim göğüsler 97yok yaa deilim göğüsler 90 olduu göğüsten öte göbek var bnm kollar babcaklar zaten topludur o yüzden etek giydimi iyice beter bir tip oluorum surat fare gibi vücut fil gibi duruor
Ben şimdi gördümmmmmmmm, gayet güzelsin kızım daha ne olcak hamilesin....
Benim göğüsler 97göbeğimi de ölçtüm (belim yani ) o da 97
çok güzelsinizzzzzz
çok tatlısınız yaaaa maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?