2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

maşallah canım oğluşunda sende çok tatlı görünüyorsunuz
çıkmazmı canım ya tamam eklerim dar bir kıyafet giyip

ayy ben senin oğlunu yerim yerim çok tatlısınız maşallah

ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var

birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa

saçmalama bence gayet formundasın..sen bide beni gör hastane kapısından geçersem beni içeri alırlar diye korkuyorum:86::86yok okadarda değil) zaten 9 ay boyunca ne giysen yakışır..gayette güzel gözüküyosun...

yok yaa deilim göğüsler 90 olduu göğüsten öte göbek var bnm kollar babcaklar zaten topludur o yüzden etek giydimi iyice beter bir tip oluorum surat fare gibi vücut fil gibi duruor

yok yaa deilim göğüsler 90 olduu göğüsten öte göbek var bnm kollar babcaklar zaten topludur o yüzden etek giydimi iyice beter bir tip oluorum surat fare gibi vücut fil gibi duruor

bir kez sen anne olacksın bole sıfatlar kendine yakıştırma
herşey güzel olacak toparlanırsın benim gögüsler zaten büyük tü şimdi dahada büyük birde göbiş onlarla aynı hızada bahanem var hamilelikten:)))yoksa 90-60-90

ben seni yeriim ulaaan neren uzaylı çok tatlısın bi kere sen kendine nerde bakıyosun ben anlamıyorum zaten millet kendini dev aynasında görüyo sen saçma sapan yorumlar yazıyon kendinle ilgili..Maşallahın var taş gibisin kızıma da maşallah
bi de o yatak başına yapıştırdıklarından bende istiyorum bana da yapalım ama ben beceremem sen gelip yaparsın

duvar stickerlarınımı diorsun yoksa yatak başındaki swaroskilerimi orda M Y harfleri var buarada bnm fikrimdiii kendime teprik koyuyorum

duvar stickerlarınımı diorsun yoksa yatak başındaki swaroskilerimi orda M Y harfleri var buarada bnm fikrimdiii kendime teprik koyuyorum

swaroskileri diyom lan ama bizim harfler yuvarlak olur mu ki öyle?? bende tebrik ediyorum çok başarılı olmuş

swaroskileri diyom lan ama bizim harfler yuvarlak olur mu ki öyle?? bende tebrik ediyorum çok başarılı olmuş

aaa bilmemki bunlarıda yaptırdım ben yapmadım ama eminönündekilere bir sor böle böle diye

buarada sizde D O oluorsunuz ne güzelll yaa nota

anaaaaaaaaaaaam yerim ben seni prenses kızın kraliçe annesi :))))))))
maşallah size bayıldım bayıldım pek güzel çıkmışsınız maşallahhhh

sen ne tatlı olmuşsun yahu dogumun yakınmı diyenlerde tuhaf yani gebe gibi gebesin işte maşallah desinler

nasıl görünüyor boydan göbişşşşşşş ve oğlum 17 6 haftalık

süpermiş melisim bayıldımm

Ben şimdi gördümmmmmmmm, gayet güzelsin kızım daha ne olcak hamilesin....
Benim göğüsler 97 göbeğimi de ölçtüm (belim yani) o da 97
Eki Görüntüle 179344

nasıl görünüyor boydan göbişşşşşşş ve oğlum 17 6 haftalık

çok güzelsinizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…