2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ne kadar müthiş estetik bir foto bayıldımmm damlaaa

ayyyy canımm teşekkür ederim dün eşime çek şu koca göbüşümü kızlarla paylaşıyım dedim beğenmene sevindim melisçim

ayyyy yerimmmm çok tatlı göbüş buuu maşallah canımm

ben sadece paylaşmak istedim sizlerle öyle kocaman olacak degil tabiki daha başlardayız canım.
pantolona gelince bu bana tek olan kot pantolon şuan oda neden oluyor acaba dersen bir ara bir kac kilo daha fazlam vardı o zamanın pantolonu sonra bir kac kilo verdim ve peşine zaten hamile kaldım öyle işte.....
hem bebegim icimde ya benimle ya o bana yeter

Çok güzel olmuş, daha da kocaman kocaman hallerini görürüz umarım:)

10+4 haftalık

Hangisi daha iyi karar veremedim. İşte benim göbüşüüüüüüm, üstten bakınca böyle görünmüyodu ya, sivri mi ne?

kızlar süpersiniz göbüşler maşallah valla bende koyarım yakında ama benimki kabızlıktan şiş ya ne yaptıysam çare bulamadım nolcek bu halim bilemedim bu arada ben ilk gebelikte 30 kilo aldığım için doğum sonrası 53lere düştüm tekrar ve düşene kadar her beden kot, takım elbise aldığım için hamile giyim dışındada kıyafetlerim var sıkıntı yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…