2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

üstüme tek olan bu pantolon. buda düşük bel diye oluyor. göbüşü kıstırmıyor. biraz daha zaman geçsin diyorum . şimdi alıcaklarım 1-2 ay sonra olmaz diye. adana da hava iyiye gidiyor. 1 hafta 10 güne etek ve elbise giymeye başlarız.

Maşallah kızlar yaa süpersiniz ne güzel çıkmış göbüşler benimki daha çıkmadı görseniz hamile falan değilsin dersiniz. Bi ara şişmişti karnım aha çıktı göbek dedim ama kabızlıktanmış. Kabızlık sorununu çözdüğümden beri hiç bişi yok Ama çıkar çıkmaz eklicem

amanda aman ne kadar güzel ya benim bil.bi gelse göreceksiniz benim göbegide bu akşam eşime çektireyimde

Teşekkür ederiz teyzesi:) Seni ve miniğini de görmek isteriz...

çok heveslendim bende ama bil.format atılması için göndermiştik eşime söyledim biran önce getir bil.diye ne yapacagımı söyleyince önce olmaz dedi büzdüm dudagımı ama neden yazık bize dedim tamam dedi

bakalım pembedananın pembedanası nasıl görünüyor...

Eklentiler

• $SP_A1203.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 43
Ayy kızlar hepiniz de çok şekersiniz maaşallah
Çok beğeniyorum ben bu hamile göbişlerini yaa

Ya size de yukardan bakınca daha büyük gibi görünüyor mu? Yandan foto çekince küçük gibi geldi benim gözüme...

benimde öle canım otururken çektim az önce ama duba gibi çıktım. profilden dedim yine en iyisi...ama fotoda küçük görünüyorum ben, çok kocamanız biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…