ne güzelyaaaa normal hamilelik dışı kotunuda giymişsin bi ufacık göbek işte bakıorumda ben 4 kilo verdim ama ellerim göğüslerim yüzüm baya şiş sende hiçbir şişlikte yok gerçi zayıf hamilesin sen inşallah hep böle giderr[/QUO
resmi, müdür yardımcısına çektirdim. adamcağız kıramadıda. yaza göbekleri açarız ohhh. ben geçen sene sezon sonu indirimi deyip, elbiseler gömlekler aldım. ay aklıma mı geldi alışveriş yaparken bebeşin bu zman geliceğibu sene haliyle giyemeyeceğim. artık sneye yaza saklıycam. bakıp bakıp iç geçiriririm artık.
ne güzelyaaaa normal hamilelik dışı kotunuda giymişsin bi ufacık göbek işte bakıorumda ben 4 kilo verdim ama ellerim göğüslerim yüzüm baya şiş sende hiçbir şişlikte yok gerçi zayıf hamilesin sen inşallah hep böle giderr[/QUO
resmi, müdür yardımcısına çektirdim. adamcağız kıramadıda. yaza göbekleri açarız ohhh. ben geçen sene sezon sonu indirimi deyip, elbiseler gömlekler aldım. ay aklıma mı geldi alışveriş yaparken bebeşin bu zman geliceğibu sene haliyle giyemeyeceğim. artık sneye yaza saklıycam. bakıp bakıp iç geçiriririm artık.
kdeniz çok şekersiniz maşallah.akşam bende koycaktım uyuya kalmışım bir ara uyandım baktım göbüş koyan var mı diye :) o zamanda pijamalarla zaten o kadar belli olmuyor diye zorsundum üstümü değiştirmeye.bu akşam eşime göbüşümü çektirip artık bende koymak istiyorum yaaa
Denizcim, sen daha iyi bilirsin tabi de, o kot senin göbeği sıkmıyor mu? Önden olan fotoda özellikle altı çok sıkmış gibi.
Hadi kızlar nazlanmayın artık alın hamile pantolonlarını, çok rahat ediceksiniz, inanın bana.
Eki Görüntüle 142470 Eki Görüntüle 142471
10+4 haftalık
Hangisi daha iyi karar veremedim. İşte benim göbüşüüüüüüm, üstten bakınca böyle görünmüyodu ya, sivri mi ne?
üstüme tek olan bu pantolon. buda düşük bel diye oluyor. göbüşü kıstırmıyor. biraz daha zaman geçsin diyorum . şimdi alıcaklarım 1-2 ay sonra olmaz diye. adana da hava iyiye gidiyor. 1 hafta 10 güne etek ve elbise giymeye başlarız.
çok hoş çıkmışsınız anne bebiş maşallah
Teşekkür ederiz teyzesi:) Seni ve miniğini de görmek isteriz...
bakalım pembedananın pembedanası nasıl görünüyor...
Ayy kızlar hepiniz de çok şekersiniz maaşallah
Çok beğeniyorum ben bu hamile göbişlerini yaa
Çok tatlı maşallah! Güle güle büyütelim göbüşleri:)
Ya size de yukardan bakınca daha büyük gibi görünüyor mu? Yandan foto çekince küçük gibi geldi benim gözüme...
Hoşgeldinnnnn, güzel haberlerini ana topikte bekliyoruzzzzzz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?