2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Ayy şimdi farkettim de
BelizBerkin canım ilk resimde ayakların ufacık çıkmış ya,çok tatlı görünüyor ya

kıslarr kociş gecedeydi çook canım sıkıldı baktım göbüşte iyice çıkmış kıslara süpriss yapim dedim bu da bisim göbüşümüss nasılızzz??iyi çekememiş olabilirim amaa kusura bakmayın artık

Eklentiler

• $Fotoğraf0134.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 65
kızlar göbüşleriniz çok tatlı vede çok büyükler maşallah benimde kilo artışım hızlandı ya sinir oluyorum bide ben yemeden alıyorum en çok buna bozuluyorum çoz az yiyorum fazla kaçırmıyorum ama midem hemen şişiyor hazımsızlık başlıyor sizlerdede öylemi kabızlığa çare bulamadım belkide yediğim kayısılar kilo yaptı bende hoşaf yaptım 2gündür kase kase yiyorum ama tık yok ya keçi şeyi gibi yapıyorum hergün azıcık zarzor

Öslem çok tatlı çıkmış göbüşün, sen de kilo almadan sadece göbeği çıkanlardan olacak gibisin:) Kosssskocaman olduğu günleri de görelim inşallah!

Bu saatlere kadar iyi oturuyosun ama saat 2de yollamışsın, uyku yok galiba sende?

hepinize maşallah kızlar benimde biraz göbeğim vardı normalde şimdi sürekli bakıp duruyorum acaba çok mu felan diye ama sanırım normal:)

Yaa canım süper maşallahh .. ben de çok kilolu deilim ama hiç göbeim çıkmadı 8+2 benim,ceviz kadar deişiklik yok.Senin ne zaman bu kadar çıktı..Çok güzel maşallah tekrarrr

ayyy nekadar tatlı olmussunuz kuzucuklarla allahım nazarlardan korusun sızlerı.ayrıca gobeklerınızden cınsıyet tahmınıde yaptım.benımde ılk dogumumdan yuruterek.gobegı erken cıkanların genelde oglu olur

Canım bende 8+2 hamileyim ama hiç göbeim yok dümdüz hala.1-2 kilo aldım kalçalarıma gitti direk.göbek hiç çıkmadı.Bide çok bulantım oluo..Babası da kız istioo kızmıdır sencee :)) He bide ultrasonda sağ tarafta duruodu bebek öyle birşeyde duymuştumm

vallahı cnm bılemıyorumkı gormeden.ama kıme tahmınde bulunsam sogru cıkıyor.mesela benım 2 aylıkken karnım cok cıkık ve bellıydı hergoren aaaa 4 aylıkmı dıyordu sasırıyordu ve dr bana kız dedı ben ınatla oglum olacak ıcıme oyle doguyor dedım ve bır oglum oldu

Böle istiyoruz falan diince de kendime kızıyorum aslında..Sağlıklı olsun,hayırlısı olsun diyelim ama işte insanın içinden gçeio ister istmez :)))))))

sağol canım inşallah bi göbüş çıkar şimdilik öyle bakalım nasıl olacak..
ben normalde çook uyuyan bi insandım ama geceleri kırk kere uyanırdım şimdi uyudummu deliksiz uyuyorum ve uykumu alıyorum geceleri de zor oluyor uyumak gündüzleri de kestirince

günaydın öslemim,

sadece göbek var maşallah, incaciksin, çok şekersin. yalnız o pantolon hamile pantolonu mu? belini çok sıkmış gibi geldi bana.

sağol canımm teşekkürleerr... yook eşofman pantolon değil ama gece oldumu iyice sıkıyor artık herşey sanırım alışverişe çıkmam gerekecek..

özlemim göbeğin pek şiirn maşallah :)

pembedana sana da maşallah ama kocaman değilsin korkutma kendini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…