Eki Görüntüle 143030 Eki Görüntüle 143031 Eki Görüntüle 143032
Kızlar ben yukardan böyle görüyorum, garip...:44::44::44::44:
Ayy şimdi farkettim de
BelizBerkin canım ilk resimde ayakların ufacık çıkmış ya,çok tatlı görünüyor ya
Özellikle öyle çektimmmm:)))
Eki Görüntüle 143250 Eki Görüntüle 143251 Eki Görüntüle 143252
kıslarr kociş gecedeydi çook canım sıkıldı baktım göbüşte iyice çıkmış kıslara süpriss yapim dedim bu da bisim göbüşümüss nasılızzz??iyi çekememiş olabilirim amaa kusura bakmayın artık
kıslarr kociş gecedeydi çook canım sıkıldı baktım göbüşte iyice çıkmış kıslara süpriss yapim dedim bu da bisim göbüşümüss nasılızzz??iyi çekememiş olabilirim amaa kusura bakmayın artık
ayyy nekadar tatlı olmussunuz kuzucuklarla allahım nazarlardan korusun sızlerı.ayrıca gobeklerınızden cınsıyet tahmınıde yaptım.benımde ılk dogumumdan yuruterek.gobegı erken cıkanların genelde oglu olur
Öslem çok tatlı çıkmış göbüşün, sen de kilo almadan sadece göbeği çıkanlardan olacak gibisin:) Kosssskocaman olduğu günleri de görelim inşallah!
Bu saatlere kadar iyi oturuyosun ama saat 2de yollamışsın, uyku yok galiba sende?
günaydın öslemim,
sadece göbek var maşallah, incaciksin, çok şekersin. yalnız o pantolon hamile pantolonu mu? belini çok sıkmış gibi geldi bana.
ayyy nekadar tatlı olmussunuz kuzucuklarla allahım nazarlardan korusun sızlerı.ayrıca gobeklerınızden cınsıyet tahmınıde yaptım.benımde ılk dogumumdan yuruterek.gobegı erken cıkanların genelde oglu olur
cnm benımde karnım senın gıbıydı aynı ve oglandı hayırlısı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?