2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Yaa canım süper maşallahh .. ben de çok kilolu deilim ama hiç göbeim çıkmadı 8+2 benim,ceviz kadar deişiklik yok.Senin ne zaman bu kadar çıktı..Çok güzel maşallah tekrarrr

valla bende anlamadım gördüğün gibi zayıfım da göbüş azcık vardı ama bu kadarı tabiii yoktu 3-4 gündür böyle işte daha yeni yani.. eşime kalsa göbekmiş bebek değilmiş ama bu kadarı da göbek olmaz.+ ben hiiç kilo almadı daha da verdim 1 kg

merhaba yeni eylük anneleri hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahgeçen yıl aynı heyecanları biz yaşıyorduk bu zamanlar.dünyanın en keyifli duygusu
bu arada bi eylül bebeği doğduktan bu yana nasıl bişi oldu bi görün hem de tıklamışken beğeninbi fotoğraf yarışmasına katıldım daadım gonca k ve e soyisimlerimin başharfi.ağlayan bebek fotosu görünce anlarsınız.teşeküürler
Fototurgut.com / Tum Fotograflar

Kesin bebek o bariz de maşallahh canım bakalım ben de 9 - 10 haftalık olunca deişicek mii :)))
Çıkar çıkmaz koyucam fotoları bnde

Oslemcim ne güzel çıkmış göbiş öyle,maaşallah
Ben de artık hamile göbeğim olsun istiyorum ya..
Sanırım zayıflarda daha erken çıkıyor,bende biraz geç çıkacak

Oslemcim ne güzel çıkmış göbiş öyle,maaşallah
Ben de artık hamile göbeğim olsun istiyorum ya..
Sanırım zayıflarda daha erken çıkıyor,bende biraz geç çıkacak

esracımm onu soruyordum bana biras erken gibi geliyor ama yani gördüğünüs üzere epey çıktı birasdan eşimle alışverişe çıkçaz herşey sıkıyor. ne alayım ya hamile pantolonumu?erken olur mu?

bideee.. beniim göbüüş göğüs altında başlıyor hemde daha şimdiden.. zor nefes alcam ilerleyen zamanlarda sanırımm

ya bende çok şaşırıyorum sanki erken gibi geliyor ama çıktı işte.. zayıfım diye mi anlamadım.. ama artık sadece akşamları çıkan bi göbüş değil.. hep benimle

Arkadaşlar biz hep "bebek daha 3-5 cm, bebek değildir, göbektir" diye düşünüyoruz ama içerde fazladan yer kaplayan sadece bebek değil ki, bunu unutuyoruz. Tamam bebek minicik de, içinde bulunduğu sıvı var, büyümekte olan rahim var. Göbeğin büyümesi de normal bence arkadaşlar...

doğru söylüyorsun ben onu düşünmemiştim bebiş ufak diyordum hepp haklısın canımm

esracımm onu soruyordum bana biras erken gibi geliyor ama yani gördüğünüs üzere epey çıktı birasdan eşimle alışverişe çıkçaz herşey sıkıyor. ne alayım ya hamile pantolonumu?erken olur mu?

Ben 2-3 hafta öncesinde bahçıvanla başladım, geçen haftasonu da hamile pantolonu aldım. İşte rahatlık buymuş! Boşuna işkence çekmişim. Ama bak sana şimdiden söyleyim. Pantolonlar genelde büyük beden oluyor. Bacaklarının ve poponun da çok büyüyeceğini tahmin ediyorlar ama bence benim öyle olmıcak, neyse... Esneyebilen kumaşlardan yapılmış olanları alırsan, şimdiki bedeninde alsan bile ,biraz bacak ve toto büyüyünce de giyebilirsin. Mesela bi arkadaşım nasıl olsa kilo alcam diye büyük beden almış, çuval gibi duruyodu üstünde(

işte bi kaç baktım kocamanndı onlar eşim dedi kaybolursun içinde..almadık ama birşey almam şart bebiş sıkışıyor rahatsız oluyorum bende bahçevan çok seviyorum alsam çok mu erken olur ki?

Canım bende henüz azıcık göbek var üstelik kilo da almadım.
Ama aldım hamile pantolonu çünkü diğerleri sıkıyor.
O kadar rahat ki inan diğerlerini giymek bile istemiyorsun artık

Canım bende henüz azıcık göbek var üstelik kilo da almadım.
Ama aldım hamile pantolonu çünkü diğerleri sıkıyor.
O kadar rahat ki inan diğerlerini giymek bile istemiyorsun artık

ben lcw de baktım çuval gibiydi onlar bedeni falan vardır herhalde demi?? yoksa beli bile büyük gelir onların.. nerden aldın sen ?

Aynen canım.
Şu anda aminyion sıvımız 40 ml'miş.
Ama bu haftadan sonra en hızlı büyümenin olacağını duydunuz mu kızlar.
20.haftaya kadar bebek en hızlı büyüme sürecine giriyormuç
Ve amniyon sıvısı 20.haftada tam 400 ml olacakmış

ben lcw de baktım çuval gibiydi onlar bedeni falan vardır herhalde demi?? yoksa beli bile büyük gelir onların.. nerden aldın sen ?

Ben de LCW aldım fakat kot değil benimki canım.
Kotlar dediğin gibi çuval gibiydi,bana bile olmadıysa sana hiç olmaz
Benim aldığım daha farklıydı ve bedeni tam geldi.
Gene bi araştır,küçük beden al canım.
Hamileysek o kadar da şişmeyeceğiz ki yani

wauuuuwwwwartık hızla büyüyeceğizzzz yuppiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…