2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ee yaniii..inann baktıkça o pantolonlara korktum bu ne dedimm almadım o yüzden.. insan normal olarak öyle olmak istemiyor gözü korkuyor

inşallaaahh canımmm yakışmış mı göbüşümüzvalla ne yalan söylim almaya da müsaitim bakalım göreceğiz

Hamile olup da göbişi yakışmayan görmedim ben hiç
Çok yakışmış tabii ki canım
Zayıf olunca çok daha hoş oluyor,ben çok yakıştırıyorum zayıflara hamile göbeğini

Hamile olup da göbişi yakışmayan görmedim ben hiç
Çok yakışmış tabii ki canım
Zayıf olunca çok daha hoş oluyor,ben çok yakıştırıyorum zayıflara hamile göbeğini

teşekkür ederis teyzesii hepimize yakkışıyor eminim ben hepimiz fıstık gibi olacağız bebişlerimizin resimlerini koyacağız hayırlısıyla inşallah..

ah ben senin göbüşünü yerimmmm ne tatlı olmuşsun sen öyle Özlemcim maşallah. Sen de benim gibisin kollara bakınca anladım incecik :) Valla çok yakışmış maşallah arkadaşım

Ve o sıradaki annemiz Begüm oldu
Maaşallah canım maaşallah
Ben de bir an evvel böyle büyüsün istiyorum göbişim böyle
Şişirip de mi gezsem ki

Ve o sıradaki annemiz Begüm oldu
Maaşallah canım maaşallah
Ben de bir an evvel böyle büyüsün istiyorum göbişim böyle
Şişirip de mi gezsem ki

ben böle dahada büyüsün böle gerine gerine gezmek için can atıyorum
karnım gerıldı kız sankı yanıyo böle bıde kasınıyo
annem dıyo yanması normal gerılıyo dıye olur

ben böle dahada büyüsün böle gerine gerine gezmek için can atıyorum
karnım gerıldı kız sankı yanıyo böle bıde kasınıyo
annem dıyo yanması normal gerılıyo dıye olur

Normal tabii canım,kolay mı içimizde bir şey büyüyor
Kremlere falan başla istersen,çatlak oluşmasın..

Ayşegül çok tatlı olmuş senin göbeğin de..
Hemen nazar boncuğumuzu konduralım

Ooo ben çatlayayım orta yerimden çat diye
Hadi bakalım esrant doğru mutfağa yemek yemeyeee

Son düzenleme:

Ayşegül çok tatlı olmuş senin göbeğin de..
Hemen nazar boncuğumuzu konduralım

Ooo ben çatlayayım orta yerimden çat diye
Hadi bakalım esrant doğru mutfağa yemek yemeyeee

ahahah çok güldürdün beni Daha ne istiyosun canım iç karnın geniştir senin daha güzel işte çatlağın patlağın olmaz eninde sonunda büyüyecek zaten çok az kaldı hem ne kadar az büyüse o kadar iyi boşver..

sağolun kızlar güzel yorumlarınız için evet hamile pantalonu bu ben oğlumda almıştım her beden var bende son ay gelmedi bu pantalon bana benim oğlumdada ilk aylar büyüdü göbüşüm benim dış karnım çok geniş sanırım benim 9 aylık halimi gören ikizmi diyordu çıka çıka 3.5kilo bebek çıktı zorla çıktı o da göbek olayı yapıyla alakalı bide ben bu fotoyu baya bi tokken çektim komşum sağolsun yedirdi tıka basa hamileyim diye eve taşıyor yiyecekleri kokar bana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…