• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Deminden beri biri beni gögüslerimden resmen sıkıyor gittim tuvalete çıkardım sütyeni oh be dünya varmış

memeler özgürlük en kısa zaman gögüs pedi alıp sütyensiz dolaşıcağım. :64:

Deminden beri biri beni gögüslerimden resmen sıkıyor gittim tuvalete çıkardım sütyeni oh be dünya varmış

bence öyle yapma hem sarkarlar hem de desteksiz durdukları için çok daha fazla çatlarlar sakııııın yapma.

kız hepiniz ne kadar kokoş ne kadar güzelsiniz maşallah bizim eylül anneleri çok fenalar yahu:)

merak ettim şimdi

:60: :60: :60: :60: bunu okuyunca birden geldiler banada. şimdi gidiyorum çıkartmaya :1:
sarkmaz dimi :60:

Son düzenleme:

puhaahha koptum burda ben de eve gelir gelmez ilk işim çantayı bırakıp sütyeni atmak:))
kızlar bu arada beni kociş almaya gelcek şimdi.pazara çıkıcaz.sonra temizlik yapcam evde.bu akşam girmem herhalde nete yarın görüşürüz artık.hepinzi öpüyorum.

bence öyle yapma hem sarkarlar hem de desteksiz durdukları için çok daha fazla çatlarlar sakııııın yapma.

bende bunu sorucaktım size. Bütün gün evdeyim diye sütyen takmıyodum dün acaba dedim takmalımıyım.Spor sütyeni takmaya başladım evde. Takmalıyız sanırım dimi?

Yapmayın kızlar, sarkacaklar zaten, iyice sarkıtmayın, bir an önce gidin kendinize büyük beden sütyen alın.

kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama Ağustos anneleri çok güzel bi topik açmışlar.2010 ağustos annelerinin 2011 ağustos annelerine tavsiyeleri gibi bişi. Ne gerekli ne gereksiz hangi markalar kullanışlı hepsini yazıyorlar tecrübeli anneler oraya..Ben ara ara inceliyorum aklınızda olsun..
DAMLAcım linkini atabilirmisin bana merak ettim...bi gezineyim
ay çok ilginç. hani isim koymayı anladım da ne o onlaır yaşatmak evlenmek felan, çok garippppppp. ben de diyorum asla bizimki sinirlenince sen hastanede yatarken ben nüfus cüzdanını gider çıkartırım bişi de yapamazsın diyo, ben de hemen boşanma davası açarım diyorum düşünün artık. annesinin adı ayşe, babasının da kayhan
ay çok kötü çok izin verme sakın
ya ben herkesin ismini merak ediorum ama cesin kini henz merka etmiorum ona ces demem lazım gibi gelior cess cescimmm cesimmmm sanki öle bi havası var ona ces denmeli gibi

ha bride gerçek ismini öğrenince nickiyle seslenmekte bana tuhaf gelior mesela aryamina selma adı aryamina derken acayip zorlanıorum mecbur selma diorum ceste de bu durum olmasn diye hiç sormadım

ayyy ne doluymuum bu konuda ahahahha:60::60::60:

keyfim yerindede kayınvalidemi aradım sabah bebeği hissettiğimi söledim berbaer sevindik yasinin yaptıını şikayet ettim o da babasına çekmiş anlamaz o dedi sonra torunuma 2.el kıyafet giydirme herşeyi yeni olsun ben sana para yollıcam almıcam sen kendi zevkine göre al dedi sepetine pembeli bişiler diktirelim dedi bende bnm kafam basmaz anne sen bilirsin dedim ölee güzel güzel konuştuk pozitifffffffffff
maşallak kadına ne oldu sevmeye başladım ben bu kaynanı
bu arada ne zamandır yazıcamm yazmandım melis ve mymel cinsiyetlerini öğrendiler bebişlerinin allah hayırlı etsin inş.hastanede yatan liberty arkadaşımızada acil şifa diliyorum bebeklerimizi sakınsın rabbim
saol canım....
mymel tebrikler oğlun oluyormuş yeni okuyorum geçmişi Allah sağlıkla kavuştursun sizi :34:
saol canım
Meloş gelmiş, eskiyi okuyarak, beğenerek geliyoooooooo

ay evet kızım ölüyorum geçmiş okumaktan...

puhaahha koptum burda ben de eve gelir gelmez ilk işim çantayı bırakıp sütyeni atmak:))
kızlar bu arada beni kociş almaya gelcek şimdi.pazara çıkıcaz.sonra temizlik yapcam evde.bu akşam girmem herhalde nete yarın görüşürüz artık.hepinzi öpüyorum.

:79::79::79::79::79::79: bol bol yeşillik ve sebze al. semizotu çok faydalı bulursan kaçırmaaa.

bende bunu sorucaktım size. Bütün gün evdeyim diye sütyen takmıyodum dün acaba dedim takmalımıyım.Spor sütyeni takmaya başladım evde. Takmalıyız sanırım dimi?

kesinlikle takılmalı bence. ben zaten çıkaramam 1 aya kalmaz olması gereken yerden baya uzaklaşırlar.

işten sizi takip edemiyorum ben ne olur az yazın yahuuuuu....ben hep geriden mi gelcem:59::59:

kızlar ölçümlerimiz iyi çıktı çook şükür dr herşeyi normal ama içimiz tamamen rahat olsun dedi. haftaya bugün amniyosentez yapılacak.. veee Kızııımıızz oluyoooorrrrrrrrrr!!duru naz gelecek inşalllah

bende sütyen takmiyorum evde,sürekli taktigim zama kasinti yapiyo,atlet sütyenler var bilmiyorum türkiyede varmi,su an onlardan kullaniyorum,cok rahatim

Back
X