2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

melis teyzesi fırlama olmasını ben de çok isterim
ama bilmem ki bizden ne çıkar...
eğer babaya benzerse sesini bile zor duyarız biz kısık kısık ağlar herhal ya da çok özür diliyorum ağlamalıyım der

Ama biz ama biz ama bizzz
oan listede gözükmüordunkii esrammmmm durucuğumu ısırırım
pıdıf sahil bu kadar erkegin arasında haa minik formalı kıvırcık saçlı dizleri yara bir kız çocugu hayal ettim birden tüm erkeklere kök söktürecek

ahaha bende okdr ah ettim kızımı kız gibi yetiştircem saçlarını şöle yapcam diye ağlarken bugün eşimin yiğenine lan top oynat arada dedim çocuğa ilk oyuncağı olarak kamyon aldım ayyy bu kız bana benzemesin derken benzicek galiba selma yaaaa

biz yine geldikkk,
babamızla konuştuk şimdi, ama aynı zamanda sizide okuyordum :))
meloş canım bir oğlumuz daha olacakmış ne güzel, çok sevindim ama az önce okuduklarım için seni şiddetle kınadım, ne o öle gelin aramalar felan, oğlan evi naz evi derler, kız anneleri gelip dicek sana oğluna kızımı al diye
cık cık cık...

herşeyi sana benzesin..nerde nasıl davranacagını bilir o ama yemek konusunda sana çektirecek hazırlıklı ol canım doldurucam sahili ha haaa

ben bugün yazdım okudunmu bebekler emerken alttanda pırt pırt bırakıorlar ya sesli bir şekilde sizinki yapamaz kesin sizin çocuk gazda çıkartmaz yaıp diye ahahah neyse sahil seninkinin yerinede çıkartır bugün babası koridordayken kızına osurma taktikleri verdi bacağın hangi açıda açıkken daha rahat gaz çıkar sesli gaz sessiz gaz diyee anlattıııı eğitimci aileyizzzz:82:

yok artıkkkkkkk
herşeyi sana benzesin..nerde nasıl davranacagını bilir o ama yemek konusunda sana çektirecek hazırlıklı ol canım doldurucam sahili ha haaa

yaa ama bak 2 gün üst üste annem geldi salatamı yedim sebze yedim sütümü içtim biri hazırlayıp getirince yeniormuş yanii yaa

aaaaa tamam yawwww
almıyorum kimsenin kzıını.benim oğluma kız mı yok.ekim topicine mi gitsem melis beni çok severler

allah sizi birde kız gibi yetiştiricem bana benzemesin diyor fetusum şimdiden egitime alınmış meger vay anam vayyy nerelere gidem ben

yapar yawww.
okudum tatlım...ben dayısına kursa mı yollasam...

kızlar benim koca hastalanmış
iki bebem oldu.allah bana sabır versin...topal topal bi bakayım nesi var sırnaşık kedi gibi yattı gögsüme..bi limon yapayım
herkese iii geceler hepinizi ve miniklerinizi çok seviyorum

aaaaa tamam yawwww
almıyorum kimsenin kzıını.benim oğluma kız mı yok.ekim topicine mi gitsem melis beni çok severler
ahahah gitte al ağzının payını ayyyy süründürürlerr seniiii
allah sizi birde kız gibi yetiştiricem bana benzemesin diyor fetusum şimdiden egitime alınmış meger vay anam vayyy nerelere gidem ben
ahahahah hiç normal bi aile olmıcazz yaa zaten yasin hep derdi çocuumuz olsa bizi sallamaz diye öle olcak bu gidişle
yapar yawww.
okudum tatlım...ben dayısına kursa mı yollasam...

yollaa yaaaa valla heba olcak sizin yanınızda garibim yada yanyana dairelere taşınalım siz bizim biz sizin açıklarımızı kapatalım

eşim dediki, ben sabırsızlanıyorum, bir an önce doğsada alsam kollarımın arasına dedi, bende; acele etme zamanında doğsun bekle dedim, hem o gelene kadar beni al kollarına dedim, o da bana "sen sığmazsın" dedi

Geçmiş olsun Meloşum,iyi bak babişimize

geçmiş olsun ve iyi geceler şehzade anası :)

geçmiş olsun eşine sen ve bebekte dikkat edin grip falansa eşin iyi gecelerr..bizde küçük efendi ve seni seviyoruz

ay süper olur komşu olmak bana uyar
Geçmiş olsun Meloşum,iyi bak babişimize

geçmiş olsun ve iyi geceler şehzade anası :)

geçmiş olsun eşine sen ve bebekte dikkat edin grip falansa eşin iyi gecelerr..bizde küçük efendi ve seni seviyoruz

saolun tatlıcıklar hadi iii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…