2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ahahaha saadettt üzülmee canım deminde eşim bnm enseme şaplak attı çocuk görmesin diye kızınca böle yapcakmış adamların kafası şevkat hariç herşeye çalışıor maşallah

meloşummmm iyi geceler ve geçmiş olsunnnnn en efendi babayaa

gece gece çok güldüm ben buna Allah sizin iyiliğinizi versin emi

meloşum sende bizim gibi oğlan anası oluyosun demekk hayırlısı olsun hayatım,tebrik ederimm

Son düzenleme:

şevkat dedinde aklıma geldi, eskiden şevkatle şevheti karıştırırdı, bana şevkat göster dediiimde şehvet anlardı, şimdi şevhet kalmadı dr.um sağolsun ayırdı bizi, bu seferde şehzadeye sardı,
2.planda kaldım

:82: muteşem bilinçli ebeynleriz bizzz melekimmmm napıosunn oğluşunnnn nasıll

napiim hayatım işten geldim yemek yedim sonra bi baktım kaloriferin dibinde kedi gibi uyuyup kalmışım kalktım iki bardak çay içtim ayıptır söylemesi,birazdan yine yatıcam
yatmadan bi sizleri göriim bakım napıyosunuz dedim oğluşum diye sevmek yerine çocuğu len diye sevdiğimi hissettim,daha tam ağzım alışmadı oğlum demeye heralde bizimkide mükremin abi gibi bişey olucak bu gidişlee

sen nasılsın tatlım,kız doğuracak olmanın keyfiyle döktürüyosun yine bakıyorum,41 kere maşşşalllah sana ve sahilimizeee

selamlar kafam bozuk biraz :44: benim göğüs ucum yok yaa bide çok çatlak galiba artık yarın doktora gidicem. ilerde emzirmeme engel olacak. bari şimdi krem falan verir. napsam bi aile hekimine gitsem mi diyorum akıl verin noluuur :18:

Bebek

Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında
büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri,
kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla
bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar
gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu.
Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve
cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde :
“Dokunma bana …” diye bir ses duydu.
“Beni okşamaya hakkın yok senin…”
Kadın korkuyla etrafına bakındı.
Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu.
Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü.
Aman Allahım!.
konuşan oydu. “Bana yaklaşmanı istemiyorum”

Kadın, biraz olsun kendini toplayarak :
“Çocuklarımız hep erkek oluyor” dedi.
“Onlar da güzel ama kız çocukları başka.
Bu yüzden seni öpmek istedim.”
“Beni öpemezsin” diye ağlamaya başladı bebek.
“Benim de seni öpemeyeceğim gibi…”
“Neden ?” diye sordu kadın.”Neden öpemezsin ki ?”
Bebek, hıçkırıklara boğulurken :
“Bunun sebebini bilmen gerekir” dedi.
Kadın, neler olup
bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi.
Özel bir hastanenin odasında yatıyor
ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu.
doktor,
“Geçmiş olsun hanımefendi” dedi.
“Başarılı bir kürtajdı doğrusu.
Ha..! Sahi, “kız”mış aldırdığınız bebek.”

Son düzenleme:

canım üzülme
bu sadece sorunun değil bunu yaşayan çok insan var .şimdiden bişey yapılırmı bilemiyorum ama bebeğin doğduğunda göğüz ucu kullanarak emzirirsin.

Son düzenleme:
canım şimdiden bişey yapılırmı bilemiyorum ama bebeğin doğduğunda göğüz ucu kullanarak emzirirsin.

canım biçok sitede göğüs ucuna gebelikte de çatlak varsa krem sürmeyi önermiş. gebeliğe göğüsleri hazırlamak gerekiyomuş. ay valla sol göğüs ucum acıyor gidiyim de bi göstereyim

canım biçok sitede göğüs ucuna gebelikte de çatlak varsa krem sürmeyi önermiş. gebeliğe göğüsleri hazırlamak gerekiyomuş. ay valla sol göğüs ucum acıyor gidiyim de bi göstereyim

tabi bir doktora gitmen iyi olur. ben göğüs çatlağım için bepanten krem kullanmıştım.(doğumdan sonra çatlak olmuştu bende.)

tabi bir doktora gitmen iyi olur. ben göğüs çatlağım için bepanten krem kullanmıştım.(doğumdan sonra çatlak olmuştu bende.)

benim oldum olası ucu yok zaten çatlak aslında ama çatlak iyice büyümeye et parçası olarak ayrılmaya başladı sol göğüsümde nasıl sızlıyo anlatamam

benim oldum olası ucu yok zaten çatlak aslında ama çatlak iyice büyümeye et parçası olarak ayrılmaya başladı sol göğüsümde nasıl sızlıyo anlatamam

canım çok üzüldüm. mutlaka bir yardım al bunun bide doğum sonrası var o ilk hafta biraz ızdıraplı geçebiliyo.

canım çok üzüldüm. mutlaka bir yardım al bunun bide doğum sonrası var o ilk hafta biraz ızdıraplı geçebiliyo.

canım dayanamıcam zaten yaa off off niye böyle oldu yaa hamile kalınca daha da hassaslaşıyor göğüsler şimdiye kadar hiç rahatsız etmemişti ama bide dediğin gibi emzirmesi de var doğunca belki göğüsü tamir eder de ucu da çıkar

canım takma kafana bu kadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…