ben bugün yazdım okudunmu bebekler emerken alttanda pırt pırt bırakıorlar ya sesli bir şekilde sizinki yapamaz kesin sizin çocuk gazda çıkartmaz yaıp diye ahahah neyse sahil seninkinin yerinede çıkartır bugün babası koridordayken kızına osurma taktikleri verdi bacağın hangi açıda açıkken daha rahat gaz çıkar sesli gaz sessiz gaz diyee anlattıııı eğitimci aileyizzzz:82:
ahahaha saadettt üzülmee canım deminde eşim bnm enseme şaplak attı çocuk görmesin diye kızınca böle yapcakmış adamların kafası şevkat hariç herşeye çalışıor maşallah
meloşummmm iyi geceler ve geçmiş olsunnnnn en efendi babayaa
gece gece çok güldüm ben buna Allah sizin iyiliğinizi versin emi
meloşum sende bizim gibi oğlan anası oluyosun demekkhayırlısı olsun hayatım,tebrik ederimm
:82:muteşem bilinçli ebeynleriz bizzz melekimmmm napıosunn oğluşunnnn nasıll
selamlar kafam bozuk biraz :44: benim göğüs ucum yok yaa bide çok çatlak galiba artık yarın doktora gidicem. ilerde emzirmeme engel olacak. bari şimdi krem falan verir. napsam bi aile hekimine gitsem mi diyorum akıl verin noluuur :18:
canım şimdiden bişey yapılırmı bilemiyorum ama bebeğin doğduğunda göğüz ucu kullanarak emzirirsin.
canım biçok sitede göğüs ucuna gebelikte de çatlak varsa krem sürmeyi önermiş. gebeliğe göğüsleri hazırlamak gerekiyomuş. ay valla sol göğüs ucum acıyorgidiyim de bi göstereyim
tabi bir doktora gitmen iyi olur. ben göğüs çatlağım için bepanten krem kullanmıştım.(doğumdan sonra çatlak olmuştu bende.)
benim oldum olası ucu yok zaten çatlak aslında ama çatlak iyice büyümeye et parçası olarak ayrılmaya başladı sol göğüsümdenasıl sızlıyo anlatamam
canım çok üzüldüm. mutlaka bir yardım al bunun bide doğum sonrası var o ilk hafta biraz ızdıraplı geçebiliyo.
canım dayanamıcam zaten yaaoff off niye böyle oldu yaa hamile kalınca daha da hassaslaşıyor göğüsler şimdiye kadar hiç rahatsız etmemişti ama bide dediğin gibi emzirmesi de var doğunca belki göğüsü tamir eder de ucu da çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?