2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sagol canım benim oturdugum yerde bir tane eczane var onda yoktu zaten depoya adını verecekler benim ogluşumda omegalansın dimi teyzesi

rica ederim tatlım zeka küpü olsun oğluşun inşallah

hahaha hadi gözün aydın canımm..bikaç güne kadar yakalamaç oynıcaksınız Duruyla bi yerden vurucak oraya bakarken hooop başka yerden pıtlıycak karnına dünyanın en güzel duygusu galiba anne olmak...Allahım ne kadar isteyen, bekleyen varsa hepsine yaşatsın inşallah

geldim yahuuuuu
çok güzel duygular içindeyim
oğulcuğuma handedin dediği gibi donansın diye don aldım...yanına da ekledim bişeyler...
artık yarın akşam çekip ekleyeceğim topice.

Meloşum nasılmış Şehzademiz? kaç gram olmuş neler dedi doktor? Deseydin arayı açmayalım bu kadar diye..

geldim yahuuuuu
çok güzel duygular içindeyim
oğulcuğuma handedin dediği gibi donansın diye don aldım...yanına da ekledim bişeyler...
artık yarın akşam çekip ekleyeceğim topice.

meloşuuummm erkekmi bebişiin çok sevindim allah bağışlaın dedim dimi ben sana erkek diye

Son düzenleme:
esracım çok ttalı duygudur tekmeler
allahım evlatlarımız bize bağışlasın

Gerçekten çok tatlı
Amin Meloşum amin..

Ayy Damlacım inşallah..
En çok istediğim şey babasının da görmesi,daha hissedemedi bile
Amin canım..

hoşbuldum ttalım
doktor 5 tane ultrasyon resmi verdi bitanesi sadece pipiye ait..

Ayy maaşallah onun resimlerine
Görmek isteriz ama o pipiyi

Meloşum nasılmış Şehzademiz? kaç gram olmuş neler dedi doktor? Deseydin arayı açmayalım bu kadar diye..

çok iyi damlacım
haftasıyla uyumlu dedi...her tarafını gösterdi bana...tanıttı bebeğimi...
sağlıklımı dedim...gayet iii dedi...kilosu haftasıyla uyumlu dedi.peki cinsiyet belli olacak mı dedim..bak sormayacaktın dedi...söylemeyeceğim şimdi dedi..ben de valla dedim sağlığı benim için çok önemliydi bana yetti dedim ama merak edenler var dedim...sonra terbiyesiz oğlan açmış her şey fora dedi...
tabi biz sevindirik...
bana sen çok stres yapıyon 15 günde bir yapalım kontrolleri dedi...
demir ilacı bacak kramplarım için magnezyum verdi...

meloşuuummm erkekmi bebişiin çok sevindim allah bağışlaın dedim dimi ben sana erkek diye
evet tatlım erkekim geliyor yakışıklı duyrulur kız anaları

ah tarayıcım bozuk bu aralar servis çağıracağım ama foto çekerim ben ya
ancak yarın akşam paylaşıcam
neler aldım oğluma...onları da paylaşıcam

Ayy Damlacım inşallah..
En çok istediğim şey babasının da görmesi,daha hissedemedi bile
Amin canım..

[/B]

görür canım merakk etme sen yokken anlattım. Orkan da ananesinden kaçtı sürekli ne zaman yakalasam anneme sesleniyorum kadın geliyor bizimkinde çıt yok 2 gün önce kaçamadı önce gözüyle gördü annem sonra elini koydu hoooop vurdu tekmeyi yine ananesine Durucukta babişkosuna bi tekme atıcak artık bende çok istiyorum eşim hissetsin, ölüyo garibim meraktan inşallah geldiğinde yakalıcak oğlunun ayaklarını

15 güne indirmiş ne güzel benimki de ayda bir malesef

ohhh çok sevindim maşallah oğlumuza iyi olmuş 15 günde bir gidicek olman.Bak dedim sana magnezyum verir diye hadi inşallah geçer krampların. Bağırsaklara da iyi geliyo benim kabızlığımı o düzeltti

ohhh çok sevindim maşallah oğlumuza iyi olmuş 15 günde bir gidicek olman.Bak dedim sana magnezyum verir diye hadi inşallah geçer krampların. Bağırsaklara da iyi geliyo benim kabızlığımı o düzeltti

ay keşke benimkini de düzeltse damla daha etkisini görmedim

Bak benim kız organik senin oğlan uslu akıllı..
gel biz bu işi bi düşünelim Meloşum

Ayy bi de kız annesi olucam,ne deliyim

Ayy ne güzel ananesi de hissetmişşş
Benim anne ve babam da sırf bizimki kudursun diye her gittiğimde çikolata veriyorlar bana
Hissetmedikleri halde böyleyse,bi de hissetseler

Damlacım babiş geldiğinde Orkan kocaman olacak.
Ayy direkt atacak bi tekme nerdesin sen babaaa diye

çok saaol tatlım
kafana göre gel dedi...inşallah geçer tatlım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…