2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bu kızındı bu arada herkese günaydın

Ay Meliscim o hissettigin Sahilin ta kendisi, akşam ben de sanırım kafasını okşadım aynı şekilde. kasıgıma yerleşmiş, oynadıkça karnım dalgalanıyo böyle. çok güzel de mi yaaaaaa. süper bir duygu.

tabiki sahil güzelim bebeğin kıpırdıyor işte ne güzel...

evet canım bu kızındı bu arada herkese günaydın

ayyy yupppii yaa kızlar iyiki siz varsınız yaaaa yasine söledim aa iyi ki ben evde yokmuşum dedi adam bana yaratıkmışım muamelesi yapıor resmenn yaaa neyseeee biz kızımla bize yeterizzz bisürü teyzeleride varrr

evet biz bize yeteriz bebişiiiiiiiim.

Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii

Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii

evet canım aklımda benim de, inşallah hayırlı haberlerle döner.
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki

inşallh sagliklidir ve gosterir cinsiyetini. benim de randevum var c.tesi bakalım.

normal doktor kontrolüne giderken nasıl heyecanlı oluyoruzki o amniyosentez için gitmiş nasıl telaşlı ve heycanlıdır. allahımm yadımcısı olsun. bebişlerimizi koru yarabbim

ces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel

herkese günaydınnn

kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki

hadi inş gösterrir. ben 3 ayı bitirdim kaytarıp başka doktora gidip 4 boyutluda baktırdım. hemencecikde öğrendim. arslanım canım oğlum anneeeeeeee ben geliyorum hazırlan diyordu resmen açmış bacaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…