yaaaaaa tebrik ederimmm ohh ne güzel öğrenmişsiniz
maşallah oğulcuğuna
evet canım bu kızındı bu arada herkese günaydınTEBRİKLER umutida erkek anaları hala önde gidiooo yaaaaa bize bikaç kız anası daha lazım
kızlarrr biraz mola verdim anlatayım hemen
yatıordum biranda göbeğimde bir kasılma hissettim bir baktım böbek deliğimin aşağısı yukarı doğru çıktı ve semsert olduuuuuuuuuuuuu resmen göbeğim ortadan ikiye ayrıldı yaaaa inanamadım dünde esradan idmanlıydım izledim o yüzden hemen elimi koydum bir oynama hissettim ama sertliği anlatamam sanki kemik var orda taş gibi sonra yataktan kalktım korktum yani bişimi olduda böle biş yapıor diye okşaya okşaya biraz yürüdümmm vveee indi orasııııı
bu sahildi dimi başka yolu yok yani bunun dimi sahil yanii sahill sahillllllllllll
TEBRİKLER umutida erkek anaları hala önde gidiooo yaaaaa bize bikaç kız anası daha lazım
yatıordum biranda göbeğimde bir kasılma hissettim bir baktım böbek deliğimin aşağısı yukarı doğru çıktı ve semsert olduuuuuuuuuuuuu resmen göbeğim ortadan ikiye ayrıldı yaaaa inanamadım dünde esradan idmanlıydım izledim o yüzden hemen elimi koydum bir oynama hissettim ama sertliği anlatamam sanki kemik var orda taş gibi sonra yataktan kalktım korktum yani bişimi olduda böle biş yapıor diye okşaya okşaya biraz yürüdümmm vveee indi orasııııı
bu sahildi dimi başka yolu yok yani bunun dimi sahil yanii sahill sahillllllllllll
TEBRİKLER umutida erkek anaları hala önde gidiooo yaaaaa bize bikaç kız anası daha lazım
evet canım bu kızındı bu arada herkese günaydın
Ay Meliscim o hissettigin Sahilin ta kendisi, akşam ben de sanırım kafasını okşadım aynı şekilde. kasıgıma yerleşmiş, oynadıkça karnım dalgalanıyo böyle. çok güzel de mi yaaaaaa. süper bir duygu.
ayyy yupppii yaa kızlar iyiki siz varsınız yaaaa yasine söledim aa iyi ki ben evde yokmuşum dedi adam bana yaratıkmışım muamelesi yapıor resmenn yaaa neyseeee biz kızımla bize yeterizzz bisürü teyzeleride varrr
biz çıkıyoruz kızlar hepinizi öptükkk
Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
Kızlaarrr bugün öslemim35 in dr kontrolü var lütüfen dua edelim pozzitif enerji gönderelim malum amniyosentez olacak yada olmayacak büyük gün yaniii
ces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel
herkese günaydınnn
kızlar benimde kısmetse cumartesi cinsiyeti belli oluyor gösterirse bizimki
ces1234+ kdeniz eb_has siya81 esra1980 sevbor MLSFB lawyer esfa exporter fatma68 cananmu mymel
herkese günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?